hello mindenkinek koszi !jovo heten viszem szerelohez es ki pofozuk a vassat ,meg amit mondtok be szerzem ,van mitt meg ra kolteni,most azzon parazok ami olaj ,folyadek stb kell egy DRZ be szerintem ennyem csont ures
nekem se vitrin motorom van de a lelakás nem is egy két karcnál kezdödik ( mármint enduronál ) nekem is van rajta karc de puculok légszüröt cserélek 1200km-erenként olajat zsirzok maszatolok
Meg van húzva rendesen a váltókar csavarja? Nem szabad neki lötyögni a helyén, a váltó tengelynek meg pláne nem.
Nekem ez a váltókar az erdőben lett kiegyengetve használhatóra, aztán otthon a satuban végleges formára. Azóta sincs semmi baja, úgyhogy lehet bátran hajtogatni.
szevasz,kell a változatosság
nem mehet örökké az ember nagytarcsára
arról nem is beszélve hogy az a pálya motorgyilkos
valamikor azért még megyek arra
ti merre voltatok
Aha, kár. Esetleg próbáld meg kicsit kijjebb hajlítani, de csak óvatosan
Cr-el pályázás lesz csak. Pont ma mentem vele, de nagyon puhány vagyok hozzá Iszonyat erős...
Deklivédőket AZONNAL szerezz a gépre!
Amúgy zsír Felninek meg kalapács,az se baj ha gumi
tegnap meg dolgoztam sajnos én csak hétvégén tudok hajtani ,
azért nem mind1
most nicsn róla közelim de látszik ígyis
Sikerült!
Nekem ez a váltókar az erdőben lett kiegyengetve használhatóra, aztán otthon a satuban végleges formára. Azóta sincs semmi baja, úgyhogy lehet bátran hajtogatni.
de mihamarabb megoldom a problémát
De így nem fog elfogyni a deknivédő?
Hát, sokkal erősebb...
nem mehet örökké az ember nagytarcsára
arról nem is beszélve hogy az a pálya motorgyilkos
valamikor azért még megyek arra
ti merre voltatok
mi a helyzet felénk már nem is jársz?
de mondom mivan ha eltörik 8ezer forint kiment az balakon akkor
drzéhez képest is erös a CR?
ha minden csúcsminöségü lenne rajta akkor nem is kerültek volna 1.5be a gépek hanem 1.8 vagy többe is akár
jól birja,sok drzésnek van pont ugyanilyen
csak minden sarazás után és akkor nincs gond
Cr-el pályázás lesz csak. Pont ma mentem vele, de nagyon puhány vagyok hozzá Iszonyat erős...
eszi a rozsda 1000-el
na és hogy muzsikál a CR pályázni jársz vele
azért köszi