Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

remélem csak a karbiban van a téma és semmi komolyabb
Hella!
Most tervezem lecserélni a motoromat egy DRZ-re. Megteccett a supermotozás. Meg az endurozás is vonz. Most egy Honda Hornetem van. Szerintetek nem fog hiányozni utcán a több erő ha Hornet után DRZ-re váltok? Mennyire nyomatékos rugalmas egy DRZ? Gondolom nagy sebességeket nem kell remélni... Ha velekinek volt esetleg ilyen váltása, leírná tapasztalatait? Vonz ez az állatkodás , egykerekezgetés, stb.
Hi!
Én szegeden az Off-road Mániában 18'000-ért vettem a komplett szettet.....igaz nekem E DRZ-m van,de szerintem ugyanaz kell bele.
Még nem volt időm megnézni ,dolgoztam, este 8ra értünk haza. Reggel 4 kor meg keltem. Győrből mentünk. csak betoltam a műhelybe. Addig amíg szakad az eső nem is tudom megnézni. Pedig 29-én meg Ácson lesz EC! Viz?a viz oda megy ahova akar ahogy elnézem, pfff, a kipuffom sok helyen belerotyogottt a vizbe
Hali én épp himbát karbantartok...
3 tűgörgős csapágyam megment, jártam a várost, de annyira egyedi a mérete, csak a gyári ami passzolt bele.
3 csapágy 12 000
ti találtatok valami olcsóbb megoldást?
lehet felfúrok rá pár zsírzószemet, hasznos kis cucc, kár h az S változat nem kapott gyárilag
Első féknyereghez való kiemelő is van hozzá?
Szia bocsánat hogy multkor csak ugy eltüntem de nem voltam ithon hétvégén meg ráadásul a szar idö is betet a gépnek.Remélem megkaptad a képeket és tudsz általuk valamit mondani.Ha ráérsz és van kedved légy szives segitcsél höszönöm.
ÉRDEKLŐDNI 0630 394 46 73
Eladó a motor.zsírúj did lánc és lánckerék,motorolaj,gyertyák,telószimmering és olaj,új gumik és szelephézagállítás.a motor eggyben van.korrekt
hali az ára 75 ezer de alkuképes!
üdv
Szia. Mennyi lenne az ára?
Azt írtad 14 volt... és most mennyi (ez egy szóvicc )
?
Valaki nemtud DR600-hoz gyujtótekercset?
És most mennyi
Hali eladó egy sm szett drz-be való átalakítóval .
Első :3 coll széles 120/17
Hátsó:4 coll széles 160/17
Hívj vagy írj megegyezünk!
Üdv. Mindenkinek!
Tudja valaki hol lehet beszerezni a benzincsapban lévő tömítést.
Átereszti az üanyagot.

Üdv.:
Gab
Köszi Böcsi.
Kb. 14volt
Sziasztok érdeklődni szeretnék tőletek,hogy drz 400e az akksiról mérve mennyi a töltése?Voltal mérve.
Repülős napok
2010. 05. 28-29-30.
FO-KA MOTOCROSS szakosztály rendezésében amatőr Enduro-Cross/Quad Bajnokság
Ingyenes nevezés!
Helyszín: Kalocsa Reptér
Edzés: 28.-a péntek
Futamok: 29.-e szombat
Minden motorral/quaddal indulónak ingyenes belépőt biztosítunk a teljes rendezvény hétvégéjére!
Előzetes edzésekről telefonon kérj tájékoztatást!
Minden motorost, quadost szeretettel várunk!
www.europairventure.hu
Info: 20/ 215-7225 vagy 70/ 364-3897
ez állat :D
Igaz autó olajakról szól, de tanulságos olvasmány.
http://www.mazda-auto.hu/motor...

Nem tudom, hogy az említett olaj menniyre versenyre készült, de itt ezt írják:
"Ejtsünk szót a RACING ONLY (csak versenyzésre) jelzéssel ellátott olajokról. Ezek nem alkalmasak mindennapi közlekedésben használatra..." "...Ezekben az olajokban nincsnek tisztító adalékok, melyek leoldják a szennyeződéseket az alkatrészekről, így lehetővé téve, hogy az olajszűrő kiszűrje azokat. Ezért ha csak valaki nem akarja néhány hetente szétszedni autójának motorját és minden alkatrész felületéről eltávolítani a lerakódásokat, akkor ne használjon ilyen motorolajat. "

Idézet vége.

Ha tényleg több ezer km után is tisztán jön ki ez az olaj a motorból, akkor lehet hogy tényleg igaz amit ráírnak, csak ugye mezei enduristának ez többet árt mint használ.