Hella!
Most tervezem lecserélni a motoromat egy DRZ-re. Megteccett a supermotozás. Meg az endurozás is vonz. Most egy Honda Hornetem van. Szerintetek nem fog hiányozni utcán a több erő ha Hornet után DRZ-re váltok? Mennyire nyomatékos rugalmas egy DRZ? Gondolom nagy sebességeket nem kell remélni... Ha velekinek volt esetleg ilyen váltása, leírná tapasztalatait? Vonz ez az állatkodás , egykerekezgetés, stb.
Még nem volt időm megnézni ,dolgoztam, este 8ra értünk haza. Reggel 4 kor meg keltem. Győrből mentünk. csak betoltam a műhelybe. Addig amíg szakad az eső nem is tudom megnézni. Pedig 29-én meg Ácson lesz EC! Viz?a viz oda megy ahova akar ahogy elnézem, pfff, a kipuffom sok helyen belerotyogottt a vizbe
Hali én épp himbát karbantartok...
3 tűgörgős csapágyam megment, jártam a várost, de annyira egyedi a mérete, csak a gyári ami passzolt bele.
3 csapágy 12 000
ti találtatok valami olcsóbb megoldást?
lehet felfúrok rá pár zsírzószemet, hasznos kis cucc, kár h az S változat nem kapott gyárilag
Szia bocsánat hogy multkor csak ugy eltüntem de nem voltam ithon hétvégén meg ráadásul a szar idö is betet a gépnek.Remélem megkaptad a képeket és tudsz általuk valamit mondani.Ha ráérsz és van kedved légy szives segitcsél höszönöm.
Nem tudom, hogy az említett olaj menniyre versenyre készült, de itt ezt írják:
"Ejtsünk szót a RACING ONLY (csak versenyzésre) jelzéssel ellátott olajokról. Ezek nem alkalmasak mindennapi közlekedésben használatra..." "...Ezekben az olajokban nincsnek tisztító adalékok, melyek leoldják a szennyeződéseket az alkatrészekről, így lehetővé téve, hogy az olajszűrő kiszűrje azokat. Ezért ha csak valaki nem akarja néhány hetente szétszedni autójának motorját és minden alkatrész felületéről eltávolítani a lerakódásokat, akkor ne használjon ilyen motorolajat. "
Idézet vége.
Ha tényleg több ezer km után is tisztán jön ki ez az olaj a motorból, akkor lehet hogy tényleg igaz amit ráírnak, csak ugye mezei enduristának ez többet árt mint használ.
Most tervezem lecserélni a motoromat egy DRZ-re. Megteccett a supermotozás. Meg az endurozás is vonz. Most egy Honda Hornetem van. Szerintetek nem fog hiányozni utcán a több erő ha Hornet után DRZ-re váltok? Mennyire nyomatékos rugalmas egy DRZ? Gondolom nagy sebességeket nem kell remélni... Ha velekinek volt esetleg ilyen váltása, leírná tapasztalatait? Vonz ez az állatkodás , egykerekezgetés, stb.
Én szegeden az Off-road Mániában 18'000-ért vettem a komplett szettet.....igaz nekem E DRZ-m van,de szerintem ugyanaz kell bele.
3 tűgörgős csapágyam megment, jártam a várost, de annyira egyedi a mérete, csak a gyári ami passzolt bele.
3 csapágy 12 000
ti találtatok valami olcsóbb megoldást?
lehet felfúrok rá pár zsírzószemet, hasznos kis cucc, kár h az S változat nem kapott gyárilag
üdv
Első :3 coll széles 120/17
Hátsó:4 coll széles 160/17
Hívj vagy írj megegyezünk!
Tudja valaki hol lehet beszerezni a benzincsapban lévő tömítést.
Átereszti az üanyagot.
Üdv.:
Gab
2010. 05. 28-29-30.
FO-KA MOTOCROSS szakosztály rendezésében amatőr Enduro-Cross/Quad Bajnokság
Ingyenes nevezés!
Helyszín: Kalocsa Reptér
Edzés: 28.-a péntek
Futamok: 29.-e szombat
Minden motorral/quaddal indulónak ingyenes belépőt biztosítunk a teljes rendezvény hétvégéjére!
Előzetes edzésekről telefonon kérj tájékoztatást!
Minden motorost, quadost szeretettel várunk!
www.europairventure.hu
Info: 20/ 215-7225 vagy 70/ 364-3897
http://www.mazda-auto.hu/motor...
Nem tudom, hogy az említett olaj menniyre versenyre készült, de itt ezt írják:
"Ejtsünk szót a RACING ONLY (csak versenyzésre) jelzéssel ellátott olajokról. Ezek nem alkalmasak mindennapi közlekedésben használatra..." "...Ezekben az olajokban nincsnek tisztító adalékok, melyek leoldják a szennyeződéseket az alkatrészekről, így lehetővé téve, hogy az olajszűrő kiszűrje azokat. Ezért ha csak valaki nem akarja néhány hetente szétszedni autójának motorját és minden alkatrész felületéről eltávolítani a lerakódásokat, akkor ne használjon ilyen motorolajat. "
Idézet vége.
Ha tényleg több ezer km után is tisztán jön ki ez az olaj a motorból, akkor lehet hogy tényleg igaz amit ráírnak, csak ugye mezei enduristának ez többet árt mint használ.