kormányom kb 1centit hajlott el jobb oldalt
térdem meg fáj nagyon ha rá állok lábamra és járni próbálok
de ez benne van a pakliban
4kör kemény volt tarcsán
de legközelebb 6ot megyek
nem vagyunk 1kategoria és kész
nem vitatkozni járok ide de ha valaki beszólogat akkor nem hagyom magamat!
sanyika csak az idegeimet akarja húzni neki erröl szól a dr/drz fórumozás
Köszi! Szép a motorod meg minden de nekem a keret max 600.000
Azt akkor nem tudja senki hogy menyibe kerülhet egy motor generál? Meg akkor ha jól értem a 40.000kilóméteres gép meg lehet hogy jó állapotban van, de az is lehet hogy nem
Írt régebben ide egy futár srác, neki 100e km volt benne, bontatlan blokk. Ha a tulaj odafigyel rá, kimegy a világból.
Ahogy a dt-t elnézem, sm-t akarsz venni. Ebben az esetben tudom ajánlani az enyémet Hibátlan, egy fillért nem kell rákölteni. http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
A hirdetés kicsit régi, azóta: zsír új gumik, műszaki nemsokára, csere már nincs, új i.ár:759.
Sziasztok!
Ha minden igaz akkor nemsokára motor vásárlás ellőt fogok állni és valószínűleg egy dr-z lesz az.
A kérdésem csak anyi lenne hogy menyibe fájna az nekem ha véletlenül belenyulnák a lecsóba és egy olyan gépet fognák ki amit motor generálozni kéne "vezmű lánc, tengely stb amit ilyenkor kell" Ja hamár itt tartunk, mi is az amit ilyenkor cserélni kell? A vezérműtengelyt minden esetben cserélni kell?
Meg még azt szeretném kérdezni hogy hány km körül kell ezeket cserélni, mert a pénztárcám nem engedi hogy ujj gépet vegyek és a nekem megfelelő árú gépekhez nem ritkán 40.000 körüli km-eket írnak! Az sok? Vagy még nem?
Ha valaki gondolja msn-re is felvehet pamacs69@freemail.hu
Hello
ezt nem nagyon szeretném hogy más is használja
sorry ezt én magam csináltam fúl egyedi megoldás
esetleg segíteni tudok neked benne ha felveszel msn-re
lehet összetudom neked dobni és olcsón nyomtatni is
üdv tomi
Nekem nagyon tetszik!Az én DRZ-m kék,ahhoz nagyon menne!Nem kaphatnék egy nyomtatható változatot?A nyomtatást megtudnám oldani,csak hogyan kell a valós méretre beállitani?/számtek off!/
na sajnos ezt nem tudom, de a hajtás az elvileg minden SM-en bal oldalon van, szóval nem hiszem, hogy forgatni kéne. legegyszerűbb ha kinézel egy felnit ami vmelyik motoré volt, aztán lecsekkolod, hogy abban az eredetiben hogy volt felrakva.
térdem meg fáj nagyon ha rá állok lábamra és járni próbálok
de ez benne van a pakliban
4kör kemény volt tarcsán
de legközelebb 6ot megyek
zsir volt minden
remélem Zoli jól van
élmény volt
nem vitatkozni járok ide de ha valaki beszólogat akkor nem hagyom magamat!
sanyika csak az idegeimet akarja húzni neki erröl szól a dr/drz fórumozás
Azt akkor nem tudja senki hogy menyibe kerülhet egy motor generál? Meg akkor ha jól értem a 40.000kilóméteres gép meg lehet hogy jó állapotban van, de az is lehet hogy nem
Én hallottam olyanról hogy raktak, nem tudom milyet, de állítólag a vezlánc feszítő mellett van egy csavar, és annak a helyére tették be.
Ahogy a dt-t elnézem, sm-t akarsz venni. Ebben az esetben tudom ajánlani az enyémet Hibátlan, egy fillért nem kell rákölteni.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
A hirdetés kicsit régi, azóta: zsír új gumik, műszaki nemsokára, csere már nincs, új i.ár:759.
Ha minden igaz akkor nemsokára motor vásárlás ellőt fogok állni és valószínűleg egy dr-z lesz az.
A kérdésem csak anyi lenne hogy menyibe fájna az nekem ha véletlenül belenyulnák a lecsóba és egy olyan gépet fognák ki amit motor generálozni kéne "vezmű lánc, tengely stb amit ilyenkor kell" Ja hamár itt tartunk, mi is az amit ilyenkor cserélni kell? A vezérműtengelyt minden esetben cserélni kell?
Meg még azt szeretném kérdezni hogy hány km körül kell ezeket cserélni, mert a pénztárcám nem engedi hogy ujj gépet vegyek és a nekem megfelelő árú gépekhez nem ritkán 40.000 körüli km-eket írnak! Az sok? Vagy még nem?
Ha valaki gondolja msn-re is felvehet pamacs69@freemail.hu
ezt nem nagyon szeretném hogy más is használja
sorry ezt én magam csináltam fúl egyedi megoldás
esetleg segíteni tudok neked benne ha felveszel msn-re
lehet összetudom neked dobni és olcsón nyomtatni is
üdv tomi
a többi jó
kellene egy kis segítség hogy kinek csinált eddig féktárcsát trobbe barátunk ?