Te mekkora király vagy. Nem akarsz motoros iskolát nyitni?
Sanyikával beiratkoznánk, biztos lenne mit tanulnunk TŐLED.
Eljöhetnél májusban a Kiskunmajsai kupára, megvillantani azt a mérhetetlen nagy motoros tudásodat. Láttam a videókat, tényleg jól nyomod, biztosan nem fog zavarni a többi 20-25 motoros.......szerintem mindenkit lenyomnál FŐNÖK.
Helo Mindenki!
Suzuki RM 250-hez (2000) lenne szükségem himbatuskóra,
ha valaki tud rm ből akkor kérem írjon!
Szerintem a Drzjé is jó lehet szóval olyan is érdekelne!
Ja és egy szóval sem mondtam , hogy egyik v. másik jobb lenne. Más felhasználásra lettek kitalálva. Nekem jobb a ritkább szerviz és az erősebb fényszóró ezért (is) választottam SM-et.
De az E (amennyire tudom) az egyik (ha nem a) legmegbízhatóbb üzemórás gép. Mint ahogy sokan írták: sűrű olajcsere és gyííí.
Km-t olyan motorral mennek amit km után kell szervizelni, amit üzemóra után, azzal üzemórát mennek (volt CRF teszt is). Oda van írva.
Itt a teszt, beszkenneltem, kérek mindenkit aki ezek után sem hiszi el, hogy üzemórás az E, az NE NEKEM VÁLASZOLJON!
Ennél többet tényleg nem tudok hozzátenni a témához, de nem is akarok. Én tudom a sajátomat hogyan kell szervizelni akit érdekel, utánanéz a sajátjának.
Részemről a téma befejezve.
Eladó DR 350 vagy DR 600/650 érdekelne. Aki tud eladót Győr-Moson-Sopron megyében, az kérem tegye meg, hogy ír egy e-mailt az adatlapomon található címre!
Köszönöm!
INDEX-ek valakinek esetleg?
csak az
Nem szeretnélek bosszantani, de iszonyatosan jót motoroztunk a hétvégén. Meglepi volt a mély homok, de belerázódtunk, és nagyon élveztük.
Ezúton is köszönjük a közreműködést Sanyinak, és Szilvinek, és a süti.......az isteni finom volt.........
Még alszom rá párat, aztán csörgök ha kell.
Egy kis (kép) Pannonhalma Djzsozso-drz400 módra...
http://www.sportmotor.hu/motor...
Sanyikával beiratkoznánk, biztos lenne mit tanulnunk TŐLED.
Eljöhetnél májusban a Kiskunmajsai kupára, megvillantani azt a mérhetetlen nagy motoros tudásodat. Láttam a videókat, tényleg jól nyomod, biztosan nem fog zavarni a többi 20-25 motoros.......szerintem mindenkit lenyomnál FŐNÖK.
Suzuki RM 250-hez (2000) lenne szükségem himbatuskóra,
ha valaki tud rm ből akkor kérem írjon!
Szerintem a Drzjé is jó lehet szóval olyan is érdekelne!
..:: ITT MEGNÉZHETED ::.
azt hittem hogy ezt mindenki tudja..
De az E (amennyire tudom) az egyik (ha nem a) legmegbízhatóbb üzemórás gép. Mint ahogy sokan írták: sűrű olajcsere és gyííí.
Itt a teszt, beszkenneltem, kérek mindenkit aki ezek után sem hiszi el, hogy üzemórás az E, az NE NEKEM VÁLASZOLJON!
Ennél többet tényleg nem tudok hozzátenni a témához, de nem is akarok. Én tudom a sajátomat hogyan kell szervizelni akit érdekel, utánanéz a sajátjának.
Részemről a téma befejezve.
Eladó DR 350 vagy DR 600/650 érdekelne. Aki tud eladót Győr-Moson-Sopron megyében, az kérem tegye meg, hogy ír egy e-mailt az adatlapomon található címre!
Köszönöm!