Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok!
Valaki itt vett talán hátra duro gumit,ha jól emlékszem.Info? Bevált? Megérte?
Köszi!
Eladó a mocim.(kihasználatlanság miatt)
2004-es drz-e( hobby célra)
Teljesen költségmentes. Minden kényeztetést megkapott amit csak a gyár előír.( rendsz. olajcsere, minőségi olaj,.....)
Komplett mez, nadrág , páncéling, csizma ...stb is eladó.
Mez, nadrág és páncél FOX (176cm, 71kg) Csizma(aceribs) (44-es)

http://www.youtube.com/watch?v...
jövő héten csinálnak rá egy kipuf rendszert, akkor lesz tuti. Remélem a rendőrök nem fognak basztatni a hangjáért. :D
faszán néz ki
sikerült felraknom a képeket a cross szettel. akit érdekel lesse meg.
http://www.sportmotor.hu/motor...
gyanus sajnos
Pedig menne ez nekünk, de... Daimler vesztegetés stb. Na nem OFF-olok tovább, mert felhergelem magam.
na ez az pedig volt motor gyárunk buszokat is tudtunk csinálni és az akkori idönek meg feleöen szinvonalas is volt
most hogy hogy nem megy
Hát ezen nem sok magyar van, ráadásul elég igénytelen itt-ott. Ha már választani kéne inkább a danuvia, de abból sem lett semmi.
Pedig azért még hitelt is felvettem volna!

A DRZ-t meg azért nem forgalmazzák évek óta mert nem teljesíti az EURO3-at. Ha pannónia lesz ráírva teljesíteni fogja?

Tudom, hogy valahol el kell kezdeni, de ez RÖHEJ. Évek óta tervezgetnek vmi 250-es choppert, az hova tűnt? Nem tetszett, de az legalább egyedei lett volna. Ez szégyen.
szeva halotam Pannóniárol rádioba
de ezt nem tudtam hogy drz motort kapot
bár nem értem hogy miért nem a magyarok fejlesztetek bele egyet
mert csak képesek lettek volna rá
nem mitha drzvel bajom lenne hisz nekem is van csak még is az japán sziv
de egyszer csak feltámad a magyar motor gyártás is
Nem kell temetni emberek a DRZ-t!

Csak egy új motrot kapott a méltán népszerű Pannónia motor.

DRZ-Pannónia kettős!

itt

Állítólag 1,3 milla lessz!
Sziasztok!
Ha valakit esetleg tudnátok hogy keres szép, igényes DRZ-t akkor Itt is talál egyet.
ELADÓ DR 600 150000FT ha valakit érdekel irjon!
Sziasztok.Érdemes a teló alsó csapágyát szétszedni és úgy lezsírozni,mert azon nincs zsírzógomb és ráadásul alig fér bele zsír. És vizet is meg sarat is kap bőven.
THX. És az sm re miért nem raktak?
Itt.
tud valaki fényképet mutatni hogy az e drzn hol vannak a zsírzószemek?
Írtad egyszer, hogy a kerékben kicserélted a csapágyakat és még utánna is kotyogott,ezért fel lett bordázva a tengely,hogy jobban szoruljon a csapágyakban.
Az lenne a kérdésem, hogy a tengely teljes hosszában bordázott, vagy csak ott, ahol a csapágyak vannak?
hol van 5? rendszeresen zsírzom de sztem nincs anni....majd hazamegyek megnézem
Sajnos nem tudok :S de egy szerelő biztosan tud segíteni neked
Ne fáradjatok jobban utána néztem és ezt az egészet csak én hittem komplikáltnak...sorry

"Himbarendszer zsírzás nagyon egyszerű!

-gépzsír
-zsírzópumpa beszerezhető szerszámboltokban, piacokon (gyáli, kőbányai piac, stb.), ára kb.:2000 Ft
A drz e-n öt darab zsírzófej található.

Ha rendszeresen zsírozva van, soha nem fog lógni a futómű! /tapasztalat/" by drz400e
Helló!
de igen én voltam az, és most kétségbeesetten próbálok alkatrészt találni, esetleg valami drz bontót tud?
szóval szerzek egy zsírzó szerkezetet amit rácuppauntok a fütyikre és egyszerűen teli nyomom zsírral?gépzsír vagy van erre vmi special?
És az nem veszi meg a vasszelepet,ami majdnem örök mint a nyomorúság
Keresgéltem, de erre nem találtam előírást.