Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok, köszönöm a gyors válaszokat. Szerintem 14/43-ast fogok tesztelni először.
Azt valaki igazán felvehetné
Akkor jól ki találtam azt hidtem hogy senki nem tudja hogy mi a célja de tévedtem

Amugy kb 150forint ból jön ki.
Szia nekem E-s van 15/41 akkor megy 178km/h
És még igy is letilt 5-ben.
Vagy 13/41 én pályán használom ezt az átételt.

Üdv
Hali.
Én 15/44-el jártam, szerintem pont jó kb 150 a vége és jól húúúúúúúúúúúúúúúúz.
szeva én kemény vagyok ,
és 15/47-el járok van ereje
Hali Szepo!
A gyári SM-nek 15/41-es végáttétele van. Szoktak 14/41; vagy 14/43-at. Ha jó gyorsra akarod, akkor 15/39. Próbálgatni kell, hogy neked melyik válik be. Én kezdésnek javasolnám a 14/41-et.
Remélem nem kavartalak össze nagyon
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Drz E változatba tennék sm kerekeket. Tapasztalatok szerint, milyen áttétellel érdemes szerelni?
Előre, - hátra hanyas fogszámú lánckereket dobjak rá?
Vegyetek rá sm láncvezetőt!

egy ilyennel tényleg meg lehetne oldani h az én gumimat se verje a lánc? még 1, másfél szezont simán elmenne ez a gumi, de így h hozzáér... egy ilyen kis vezető vmi mennyiben befolyásolja a lánc élettartamát?
Szerintem az akadályozza meg, hogy a lánc beleverjen a gumiba.
Már ha egyre gonolunk.
Ki tudja mi az a büszlincs ami nem való a képben?
Szerintem kónuszos, középen (felfogatásánál) 28-as, a végén normál 22-es. De még sosem mértem.
Hali!
22mm
láttam sokan újítottatok moto-szettet. nincs valakinek szüksége egy 160/60-as Dunlop hátsó gumira? kb 70%-os, 5000-ért elvihető:)
Április 23-án a Sport1-en 20órakor a Motorshowban DRZ400E vs RMX450Z!
Valaki nem tudja véletlenül megmondani hogy az sm gyári renthal kormánya milyen átmérőjű? Nem vagyok motorközelben. thx
Szia Pityu!
Kösz a véleményt.
Egyébként nagyon király a Simsonod és éljenek a kék S-ek!
Nekem 39000km van benne és bontatlan a blokkja. Szerintem normális használat mellet még egyszer ennyit bőven elmegy. Nem kell egy pár tízezer kilométeres motoron parázni. Mondjuk előfordulhat, hogy tekergetve volt az óra vagy spóroltak az olajon.
0,72-0,75 l kell bele nekem special, 15w-s olajjal van hogy érzékeljem legalább a csillapítást, arra viszont hogy a rugó előfeszítést nem lehet állítani még nem tudtam napirendre térni. de így azért elfogadható lessz..(drz E)
A gyertyapipa tetején kell lenni egy "O" gyűrűnek,ellenőrizd megvan-e a horonyban.Nekem nem volt és ezt csinálta.
Szerintem picit több mint 7dl kell! Majd jön valaki akinek van javítási kézikönyve,megmondja pontosan.Gyárilag 5-ös van benne,én 10-est tettem vegyes felhasználás miatt,nem lett kemény szerintem.
SEGÍTSÉG!
Drz E-ben most lett cserélve az első telómba olaj!7,5-es lett beletéve szerelő azt mondta h elég volt száranként 0,5l!Na most van 4 ismerősnek drz-je és sokkal jobb nekik a telójuk mint nekem!Az enyém olyan mikor ráülök akkor picit összemegy a gumiharisnya megrogyik!Haverok mocijára mikor ráülök nem rogyik be semmit sem a teló és szépen csillapít nekik!Ennek mi lehet az oka?Elfáradtak a rugók az enyémben?Ja és ugyanaz az évjárat mindegyik!
sajnos ebben nem tudok segíteni!
Szia!meg tudod esetleg mondani hogy az első telóban(E) gyárilag milyen olaj van 5w-10w?vagy valaki....köszi , csá