Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na megvolt az RMX teszt hát nemrossz de azért az RMZ-hez nem is hasonlítható, de azért megnyerték a cross kupát hamarosan videó is lessz.
Ózdon megtekercselik 13000 Ft-ért...
Noozsid:nemsokára fekete ruhás leszek
szevasztok
Jah, az igaz
De az gázolaj ugyan olyan jól kitisztítja és olcsóbb is.
Hát igen. De amúgy ha már ilyen igényesek vagyunk akkor tisztítót is lehet kapni twinairt és az tuti rávaló és ahhoz van kitalálva, továbbá nem károsítja a szivacsot.
Ha bele pofázhatok
Légszűrőre légszűrő olaj kell, nem floriol vagy motorolaj. Legjobb a twin air, de ami még annál is jobb, az a motul. Na, az már kb olyan, mint a ragasztó.
Tisztítás gázolaj (a benzin állítólag nem tesz jót a szivacsnak), utána brigéciol és ha keményen megy az enduró, akkor után még ultrás víz. A végén jól kiöblíteni. (csavargatni nem szabad, mert elszakad) Jó ha van több szivacs is, így nem kell megvárni a száradást. De ha rám hallgattok, azt csináltok, amit akartok
Várom a beszámolót mindenkitől aki ment tesztnapra!
Sajnos esélytelen,h menni tudjak,meló közbeszólt,mostanság semmire sincs időm...
és milyen a takony viszkozitásának száma?
A speciális légszürő olaj olyan vizkozitású mint a takony
Ezért speciális.....
Ja és sima benzinel is ki lehet mosni a szivacsot.
Utána akinek van kompreszoros kifujatás.
Ajánlatos a kesztyű viselése mert nem éppen Aloe Vera az olaj....
A 97 es suzuki dr 650 em nem tartja az alapjáratot! ha felmelegszik a motor akkor nincs alapjárat!Tudna valaki segíteni
?
az 1újas sufni tuning
akkor elég sokan leszünk, remélem anyám nem jelenti be este h mégse megyünk hnap
mi lett azzal a fékkarral?
Megyek én is
9h
én a légszűrőolajzásra gondoltam. Motorba be ne tedd.
Köszi.de most tényleg 10 vagy 15 w.mondjuk sokat megy a motor enduropályán.kap rendesen.most vagyok éppen olajcsere előtt ,és nem tudom.
olvasgattam valaki azt írja hogy étolajjal olajozza . Nem tudom, nem nagyon értek hozzá. De az jó lenne ha 10w 40 megtenné mert az lényegesen olcsóbb.
Szép a motorod. Igényes hajrá S!
Hmmm.
Sziasztok. arra lennék kíváncsi hogy dr 600 asba 10 es vagy 15 ös olajat használjak.tudom hogy 10 est ír elő a gyár,de sokan mondták hogy ilyen régi léghűtésesbe fölösleges a 10 est tennem.köszi.
Neeem itt a helyzet egészen drasztikus!:S
Van mikor annyi benzines olajos cucc gyűlik össze hogy nem képes beindulni a gép! A benzinprobléma szerintem hamarosan megoldódik
mert a mai nap nem folyt és gondolom a tűszelep volt leragadva.
De az olaj probléma továbbra is aggaszt :/