Hát igen. De amúgy ha már ilyen igényesek vagyunk akkor tisztítót is lehet kapni twinairt és az tuti rávaló és ahhoz van kitalálva, továbbá nem károsítja a szivacsot.
Ha bele pofázhatok
Légszűrőre légszűrő olaj kell, nem floriol vagy motorolaj. Legjobb a twin air, de ami még annál is jobb, az a motul. Na, az már kb olyan, mint a ragasztó.
Tisztítás gázolaj (a benzin állítólag nem tesz jót a szivacsnak), utána brigéciol és ha keményen megy az enduró, akkor után még ultrás víz. A végén jól kiöblíteni. (csavargatni nem szabad, mert elszakad) Jó ha van több szivacs is, így nem kell megvárni a száradást. De ha rám hallgattok, azt csináltok, amit akartok
A speciális légszürő olaj olyan vizkozitású mint a takony
Ezért speciális.....
Ja és sima benzinel is ki lehet mosni a szivacsot.
Utána akinek van kompreszoros kifujatás.
Ajánlatos a kesztyű viselése mert nem éppen Aloe Vera az olaj....
Sziasztok. arra lennék kíváncsi hogy dr 600 asba 10 es vagy 15 ös olajat használjak.tudom hogy 10 est ír elő a gyár,de sokan mondták hogy ilyen régi léghűtésesbe fölösleges a 10 est tennem.köszi.
Neeem itt a helyzet egészen drasztikus!:S
Van mikor annyi benzines olajos cucc gyűlik össze hogy nem képes beindulni a gép! A benzinprobléma szerintem hamarosan megoldódik
mert a mai nap nem folyt és gondolom a tűszelep volt leragadva.
De az olaj probléma továbbra is aggaszt :/
De az gázolaj ugyan olyan jól kitisztítja és olcsóbb is.
Légszűrőre légszűrő olaj kell, nem floriol vagy motorolaj. Legjobb a twin air, de ami még annál is jobb, az a motul. Na, az már kb olyan, mint a ragasztó.
Tisztítás gázolaj (a benzin állítólag nem tesz jót a szivacsnak), utána brigéciol és ha keményen megy az enduró, akkor után még ultrás víz. A végén jól kiöblíteni. (csavargatni nem szabad, mert elszakad) Jó ha van több szivacs is, így nem kell megvárni a száradást. De ha rám hallgattok, azt csináltok, amit akartok
Sajnos esélytelen,h menni tudjak,meló közbeszólt,mostanság semmire sincs időm...
Ezért speciális.....
Ja és sima benzinel is ki lehet mosni a szivacsot.
Utána akinek van kompreszoros kifujatás.
Ajánlatos a kesztyű viselése mert nem éppen Aloe Vera az olaj....
?
Van mikor annyi benzines olajos cucc gyűlik össze hogy nem képes beindulni a gép! A benzinprobléma szerintem hamarosan megoldódik
mert a mai nap nem folyt és gondolom a tűszelep volt leragadva.
De az olaj probléma továbbra is aggaszt :/