2N! Szerintem nem sok ember van aki tudja hogy hogy az E üzemórás,még olyan is van akinek ilyen van és most hallja először. Nekem vasárnap lesz 2hete, hogy megvan, szóval....szerintem nem is kell ennél több! Kérdeztem legalább 10embert,hogy milyen motort venne, ha motorvásárlás előtt állna és 10 ből 6 azt mondta Japán motor,suzuki drz e. Jól néz ki,viszonylag olcsó,strapa...stb Látod... mindig tanul valamit az ember! Az a lényeg,hogy vagy két szezont bírjon ki,már akkor megérte. Egyébként ma mentem egy kétütemű 360-as Husky-val...nagyon idegbeteg motor:-) Élmény volt az az 5perc
Ja meg kitisztítottam a levegőszűrőt mert elég retkes volt, de nem volt speckó olajom úgyhogy 5w40 szar olajat használtam. Nem túl meggyőző, de lehet jól fog működni. Mindenesetre vagy keresek valami ragadós olajat vagy veszek speckót hozzá.
Merre vagy klmszabi?Még a sebeidet nyalogatod?A képeket szeretném de nagyon!
Szilvinek,és Sanyinak üzenem,hogy nagyon tetszett a szombati motorozás!Remélem motorozunk még együtt,itt nálunk is!Az a homok nagyon kivette belőlem az energiát,de tényleg nagyon tetszett!Sziasztok!
figyelj,én asszem most hallom ezt másodjára!nem állítom az ellenkezőjét.szerintem nem!1500km olajcsere és csá,ez tapasztalat!semmi baja a gépemnek!le van butítva ez a 400cc,nincs kihegyezve hogy üzemórás legyen.
Én a motult javasolnám, vagy motorex.
Sok helyen lehet rendelni. Pl.: http://www.kepesmotor.hu/motor...