Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyi pénz?
'kép van A dobrol?
sziasztok azt szeretném kérdezni,hogy dr-z be hány amper órás akksi kell?
sziasztok!drz kuplugszett kb mennyibe fájna nekem?nem elég csak lamellákat cserélni?Köszi Válaszokat!
E l a d ó a d r z-m, h a é r d e k e l v a l a k i t.
..:: i t t m e g n é z h e t e d ::..
Sziasztok a DR650 em nagyon füstöl mikor beindítom de csak addíg amíg felmelegszik utána megszűnik!
Tudnátok segíteni?!
Kissé vacilálok, hogy alu vagy fűzött kerekek legyenek, de alu közül ritka az amelyik jól néz ki. Fűzöttből meg mindegyik frankón főleg a fekete felni aranyszínű aggyal.
Mindegyiknek ua. oldalon van a lánckerék meg a tárcsa? Vagy csak úgy forgatom, hogy ott legyen (arra gondolok, hogy nem-e kötött forgásirányú a felni)?

Üdv. B.
fűzött felnit rakj rá mindenképpen, mert az néz ki jól távtartókkal szinte bármilyen rámegy, nekem KTM szett van alatta, kva jó
brekk21@freemail.hu
De msn-re is felvehetsz:oszeny@hotmail.com
Köszi
Hali!
Az FBS ragasztó tökéletes. Sokfelé lehet kapni, én festékboltban vettem.
A DRZ elég tartós jószág, nincs igazán típushibája. Az, hogy a szívatót soká lehetett visszatolni valószínűleg normális, mert az E-nek nincs termosztátja. Az indulást nem tudom, nekem SM van az könnyen indul.
Láttam a képek között a szekszárdi, motocross képeket, a közelben laksz?
Ha dobsz egy e-mailt szívesen segítek.
Én 13-án vizsgáztatom a E-met,csupasz gumikkal. Megvan rá a gumi,de azt mondta a biztos majd a vizsga után kicserélem... Egy kis toló kell a megfelelő embernek és átmegy.(remélem)
szeva én rossz idö be vetem alig indult be és nem szereti a hideget akkor sokáig van rajta a szivato . egyszer voltam kin térdig érö hóba akkor vissza se tudtam rakni a szivatot mert röktön le állt
pedig mentem vele egy ideje
Szevasztok! Olajnyomás visszajelzöt rakott már valaki E-re? Hol? Mennyi? Hogy kell rápasszintani?
Nekem van eladó dobom S-re való.
Üdv mindenkinek!
Drz vásárlás előtt állok.Ha esetleg valaki szánna rá néhány percet,leírhatná,mire figyeljek oda,van -e az E-s drz-ken szériahiba,vagy egyéb külön figyelmet érdemlő alkatrész?Kettőt már megnéztem,mindkettő hosszabb tekerés után indult csak,szivatót meg elég sokáig rajta kellett hagyni.Ez normális?
Még egy kérdés,hogy a műszakiztatás mennyire bonyolult procedúra?
Szia engem a hátsó dob érdekkel eladó?
június 6.-án jár le.
Igen vittem a mocim 2x is a kpm-hez veszprémbe.
Semmivel se szigorúbbak mint máshol "szerintem"
Csak eléggé nevetséges a procedúra...............fékpadra gondolok
Apropó!
Mikor jár le a müszaki?

Én úgy csináltam ,hogy mivel 2x kell bemenned elsőre időpontkérésre a vztán már csak a vizsganapja
Akkó megéri? És köszi!
Trobee lesz az embered! FBS-sel felragasztod,és kész
Szabimotor. te műszakiztattad már a drz-d a veszprémi kpn-nél? mert látom, hogy veszprémi vagy. Mennyire szigoruak? És kb a lejárta elött mennyi idővel kell bejelenteni?
Helo. a multkoriakban láttam itt a fórumon deknivédőket, érdekelne engem is mindkét oldalra! Ezeket hogy kell feltenni? Aki tud eladót az lécci írjon.
Nekem van fenn DURO hátsó krossz a DRZ-n!
Jelentem még mindig jóóóóóóó!
Sziasztok!

Szuperlotyó kerekeket szeretnék kiváló S-es drz-m alá. A kérdésem az lenne, hogy milyen kereket szoktak alá berakni. Mito, sv, gsx?

Köszi a segítséget.