Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okés, majd írok mindenképp.most húsvét előtt-alatt már nem kezd bele, de kedden széthúzza a blokkot és remélhetőleg fény derül mindenre.
Nemrég javasoltam, hogy érdemes megnézni.
Én is így jártam de nekem, nem csak a tekercset, hanem a vas magot is megrágta. Javítás 0. Kuka.
Igen! Reméljük a legjobbakat!
Azért majd tájékoztass, hogy mi volt a baj! Egyébként ez a gyújtás csavar kilazulás DRZ betegség. Mindenképp be kell ragasztani, hogy ne legyen később baj. Loctite243-as csavarrögzítőt ajánlanám, és előtte jól le kell zsírtalanítani a csavarokat!
jaja, le is passzoltam a szerelőmnek, de ránézésre még ő se tudott semmi konkrétat mondani, egyelőre még karbidugulásra gyanakszik. kíváncsi voltam több véleményre, azért kérdeztem meg itt is:) köszi a segítséget, aztán reméljük a legjobbakat
Talált valahol a neten 42000-ért vadi újat, és megvette azt, de lehet javíttatni is, csak kell egy ügyes szaki aki meg tudja tekerni. Akkor találtam is itt a fórumon valakit, aki meg tudta volna csinálni 15-ért, de addigra már meg volt az új. Egyébként ne gondoljunk egyből a legrosszabra! Nézd meg, hogy tényleg az-e a baj! Csak egy tipp volt, de mondom, ugyanezt csinálta havernak is. Még annyi, hogy a szétszedésnél vigyázz a tömítésre!
Pont ma vettem légszűrőt, meg olajsprayt.
Olyan 10 óra körül én is ott leszek.
uhh. én is vmi gyújtásproblémára gyanakodtam egyből- Végül mennyibe került haverodnak a javítás? új tekercssort kellett venni?
Van spec. légszűrő olaj is, de a leírás alapján 10W-40 is megteszi.

Én a speciálist használom spray formájában, de van aki a folyékonyat szereti.
Kimosni úgy szoktam, hogy befújom hideg zsíroldóval, majd forró mosogatószeresben kimosom, kiöblítem. (De van spec. mosó is hozzá.) Megszárítom, befújom, megszárad picit, aztán berakom szépen.

GUMIKESZTYŰ HASZNÁLAT ERŐSEN AJÁNLOTT!
Hali Marco SM
Havernak is ez volt, és nem jöttünk rá először, hogy mi lehet. Addig járattuk amíg teljesen megállt! Gyújtásnál kitekeredett egy csavar, és ledarálta a tekercseket. Szerintem azt nézd meg elsőnek. Olaj leenged, vagy oldalra fektet a moci, gyújtásdekni le és meglátod. Ha mégsem az, akkor ragaszd be a csavarokat ha már szét van szedve.
Szerintem 9h-tól már lehet tesztelni.

Találkozunk?

Ha valaki a fórumról szeretne arcot is a nevek mellé, akkor egy kék ponyvás Fiat Ducato köré gyülekezzen. Ott lesz DRZ74, Sanyika, DRzozi, klmszabi, KelemenBali,........
Gratula.
Mindenki aki számít.
meghalt a motorom
nagy gázra és saccra 3-4 ezres fordulat fölött visszadurrog és nem megy sehova. alapjárata tökéletesen sima. gyertyát cseréltem, de semmi. nem tudja valaki, hogy mitől lehet?
milyen olaj jó a légszűrőre? úgyértem meg kell venni rá a drága boltit vagy van valami olcsó dolog is ami megteszi?
Hali!

A holnapi lakiteleki tesztnap mikor kezdődik? tudja valaki?
köszi!
Grat!
Akkor sajnos nincs tippem , amúgy a szűrőt olajozni kell az a jó ha olajos. ÉS mivel a karburátoron van, hát benzinszagú. Nem erre gondolsz?
Gratulálok neked is jó motorozást
hali szevasztok megszületett a gyerekem jó motorozást mindenkinek bali majd jövő hónapban lesz csak netem majd beszélünk msn-en addig is balesetmentes vadulást mindenkinek
Hali!

A holnapi lakiteleki tesztnap mikor kezdődik? tudja valaki?
köszi!
A motor nem eszi az olajat és a motorból a szuszógón keresztül nem került bele mert annak tiszta a csöve!
Valahogyan a karburátoron keresztül kerülhetett bele
halihó!
na akkor holnap ki lesz látható Lakiteleken?
ha minden jómegy akkor holnap megyünk muterral, sajna motor nélkül

más kipuff hossza 20 cm ma estefele hegesztjük össze tehát hnap motorozás vagyis estefele v vasárnap
Hello
suzuki dr 500s 1982-es kiadású mennyibe kerülne egy vezérműlánc ? (meg nyúlt ami benne van) mást is kell cserélni benne ilyen esetben?
segítséget előre is köszönöm
Ilyen