Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem 3 drz sm-em volt eddig, mind ciripelt (8400, 2500, 9400 km).
Szerintem tök normális.
(Az XT 125-ömnek (820 km-rel vettem) olyan hangja volt mintha szét akarna esni. 12-13000 km-rel adtam el, még az olajat sem ette.)
Én most ellenőriztetem, mondta srác hogy megnézi bérmentve csak ha állítani kell akkor kell rendelni lapkát meg munkadíj. És ha jó akkor megnyugszok végleg
Úgy tűnik a DRZ kifutásáig nem nagyon akarják megerőltetni magukat. Máshol még megy. Talán ez az új RMX450Z lesz SM-ben is előbb-utóbb.
És a suzuki nem akar az EU-s normáknak megfelelő supermotókat gyártani vagy csak nem tud? Ahogy láttam a konkurenciának nincs ezzel gondja.
nem nem korhazban voltam sajna stb
szia
mi a helyzet rég jártál erre megy a motorozás?
Szabad.
700
mennyiért kelt el a gép ha meg szabad kérdezni?
Ja, a foto:
Üdv. Maradt ennyi a mocimból:

Érdekel valakit esetleg?

Am a felnicsík még fényvisszaverős is kiba jó..

Az EU-ban nem árusítják 2009 óta, mert nem teljesíti a környezetvédelmi előírásokat. 2009-ben még eladtak párat, de azokat is előre üzembe helyezték még 2008-ban. Az E sem teljesíti, szerintem azt sem lehet üzembe helyezve kapni.
csá!hallod én is rendszeresen ezen görcsölök hogy jajj ciripel. Aztán mellém áll egy ktm és már nem is hallani. Ahhoz képest. Az ember bebeszéli magának.
Sziasztok! Kérdésem lenne. E tipusban az első telókban milyen olaj van gyárílag?kösz elöre is.
Nem lehet már kapni!
Sziasztok!
Már több suzuki márkakereskedés oldalán is néztem ,hogy csak az E verziót árusítják az SM-et nem.Miért van ez? Mennyibe kerül egy 2009es vagy 2010-es SM?
Havernál ugyanez volt. Ülésig vízbe mártotta, de nem szívott fel semmit, csak a gyergya körül ázott be. De a motor még meleg volt, hamar kiszáradt és röffent gond nélkül.
Szia Dave!

Kösz, hogy hozzászóltál. Úgy látszik, hogy ez általánosnak mondható jelenség. Szerintem nem kritikus a dolog, ez legyen minden hibája.... Egyébként én is a vezláncra vagy a feszítőre gyanakodtam, mivel a szelephézag teljesen gyári értéken van. Esetleg majd 20 ezernél kap egy új vezláncot (ha kell), és akkor felülvizsgáltatom a feszítő rugóját is. Aztán kalap & kabát > húzd neki
Üdv!
Sziasztok!
Érdeklődnek, hogy tudja-e valaki, hogy a DRZ400E egy nagyobb pocsolyán való áthaladás után miért ál le, és kb. 1 perc múlva indul mint ha misem történt volna. Hol érzékeny a vízre?
Helles Alcohol Factory! Szimpla HAF!
Dehogy gáz, pont ezt mondom, Nekem ilyen kell!
Miért szerinted gáz?

Képzeld találtam olyat ahol a felnicsíkra bármit beleírathatsz

Rikító kék, és az lenne beleírva: HELLES MOTORS COMPANY