Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.
Átmérőbe 17-es mindkettő.
Felniperem külső szélessége:-első-96,5mm
-hátsó-109,5
Esetleg ha leírnád a felni méreteit,valamivel konkrétabb választ kaphatnál...
nagyon szívesen
Szia!
Köszönöm a gyors választ.
szia!
nekem 120/70 R17 és 150/70R17 van...
Sziasztok!
Segítsetek.Hozzá jutottam egy Sm szett-hez gumma nélkül.
Milyen méretű gumikat kell szereznem hozzá?
Előre is köszönöm.
Kopott motor, és az ezzel járó nagy kartergáz?
Hali!

Albániába készülünk kb. egy hónap múlva. A csomagtartót egyedileg hegesztettük, egy előre megvásárolt nyeregtáskához. Macera, de nincs más megoldás.
Üdv!
Sziasztok van egy 97-es DR650 em és valahogyan a levegőszűrőbe olaj kerül! De szerintem nem csak tisztán oljaról van szó hanem mintha benzin is lenne benne!
Tudnátok segíteni hogy mi okból lehet ez?
Köszi szépen én is így gondoltam, csak reméltem hogy valaki megmondja pontosan és nem kell méricskélni.
Szia persze tökéletesen müködik rajt minden.....
ha nem vissza adom a pénzt.......
sajna a spirál nincs meg....
ha kell 5000 adom
06308435077
Azért nem mind kerüli el, egyébként már van gumigyűrű (vettem) nemsokára belerakom. Az előző olajcsere a könyv szerint MÁRKASZERVIZBEN történt. Szűrőt is cseréltek pedig azt nem is kellett volna...
Itt megtalálod az info vonalat ők tudnak pontos tájékoztatást adni.
beszéljük meg vagy e-mail-ben
Belehajintod az endúró kereket,megméred mindkét oldalt a villa és a felni peremének a távolságát.Nekem 9mm van a két oldal közt.Ezután minden távtartó nélkül beteszed a mito kereket,beállítod hogy ugyanannyi legyen a különbség ennél is a két oldalon és megméred milyen távtartó kell.
Viszont így szerintem nem sokat ér a szűrő, mert az olaj is arra folyik amerre kisebb az ellenállás, tehát inkább megkerüli a szűrőt minthogy átmenjen rajta, a nagyja legalábbis.
Szombaton hánytól hányig lehet tesztelni? Csak krosszpálya lesz vagy valami endurosabb rész is
Szia!
A Km óra és a fordulatszámmérő is működik? Mennyiért adod? Esetleg km óra spirál is van hozzá?
Ha engem kitesznek a félegyházi körforgalomnál K.méten, tudok csatlakozni hozzátok?
Én szívesen motoroznék veletek.
Lehet, hogy utoljára tehetem........
Végülis nem nagy táv. Majd összeütünk egy kis motorozást valamikor,ha van kedved,csak nekem még nincs meg a jogsim. kb2hét múlva lesz a vizsgám. Majd még beszélünk.
Nem olyan nagy távolság az....
Azt hittem itt laksz valahol a közelben. Jó lett volna egy kis motorozás,főleg 2drz 400e-vel
már megnéztem! elég messze van neked,nekem Miskolc 35km
kb 80