Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is kell felni csík, Rikító kék
Amit emilben küldtél?
Tartozol? Én mivel tartozom? Amúgy ez ajándék, de egy kis segítséget kérnék Tőled. Ezt holnap telefonon megbeszéljük....
Tudod milyen felniket vettem?
Szerintem tök jó, majd összebeszélünk, hogy miként kerül hozzám.
Mivel tartozom?
Nézz egy mailt
ez a barátság.
na várj, kimegyek megnézem
Elfogadom, nagy a szegénység.

Milyen gumi, van képed róla, állapota?
Jogsi Ügyben beszélj Animation-nal! Ő tud korrekt embereket
120/70 150/60, ja és van egy hátsó gumim ha érdekel... mérete: 150/70, ha kell a Tiéd!
Mekkora gumik vannak rajta?
Jól néz ki a paripa.

Tegnap beszéltem egy oktató ismerősömmel, hogy kellene jogsi. 2 hét múlva vizsgázok KRESZ-ből, aztán kb újabb 2 hét a városiig. Május végére kézben a jogsi. Teleszórom kaviccsal a rendőrautót, ha bejön utánam a földes útra.
Ránk száltak a zsaruk, muszáj levizsgáznom. -80.000, viszont az első alkalom büntije is ennyi.
Május 16 Kiskunmajsa, aztán rápróbálok a szilárd útburkolatra.

Már szervezem az aszfalt team-et:

Luyz, Helles, DRZozi, klmszabi. Reszkessetek siófoki alulöltözött bigék.........
Inkább lemosom Az nem rozsda, hanem sár
Csá a kipuffkönyököt azé fesd le
Ez egy ilyen nap. Én a kormányvégeket hagytam el. bár az olcsóbb mint egy rendszám. remélem. Nem tud valaki olcsón?
TROBEE
szeretnék tőled rendelni deklivédőt azt a két alukarikát ami a két oldalra kell.......
telefonon meddig vagy elérhető ?
Szabi! Sm projekt hogy áll? Én ma belepróbáltam... Hát, fura
Kb 4 hete ugyan így jártam én is. Azóta várom, hátha Valaki megtalálja, de semmi... Sajna új kell. Durván 15e lesz... Mindig van vmi
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. DRZ SM első telóban cserélt már valaki olajat? Van esetleg valami trükkje a szétszedésnek? Mennyi olaj kell egy szárba?
Köszi
Mi van veled töki?
Tegnap is meg ma is kerestelek és semmi válasz!
Csak nem hari?
az fasza
Volt motorozás hétvégén?
Kösz az infókat, hogy hiányzott ez nekem!

Még várok azért kicsit,hátha ledja valaki valamelyik rendőrségen!
Aztán értesít a közeg...
meg nézem mert len maradta konyhába és nem kecmeregtem le egész hétvégén kell az uj forgalm mert abba irják az ujj rendszámot ha nem ragazkodsz a régihez de minek tenéd mivel 12000 ft a legyártása nagyábol és + 2-3 hét