Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miskolctól hány km?
szeva valakinek nem lenne egy dr 600 hoz való karbi? mert az enyémmel csak tolásra indul a motor! azon a kis szelepen nem priccolja a benzint
üdv mindenkinek várom válaszotokat
Hol is van az?
Sziasztok
Segítség kellene. Akinek E alatt mito felni van, annak a távtartói milyen méretűek? Mert én úgy tudom hogy hátul baloldalra a gyári dörzi kell, de jobb oldalra pontosan milyen méretű távtartó kéne?
Köszi a segítséget.
Én is Borsodi vagyok, Mikóháza.

Szabi most hallottam a sajnálatos hírt! Nem jöttök hozzánk! ?

április 3. rmx teszt élőben nem tv-ben + még ha jó árat mondanak a gépemre lehet hogy jön is haza
Áprl. 9., Motorshow1 : Rmx450Z teszt!
de ha veszel netröl 4 litert már az is jobban megéri mintha a boltból vennél 4l-ert, olcsóbban kijössz még postával is úgy értem mintha boltból vennéd...
2N nekem még nem jutott ilyen a fejembe, mindenesetre köszi a tipet!
Össze kell állni néhány cimbivel, rokonnal, megvenni a kocsiba is az olajat, szűrőt és megrendelni vmi. olajfutár cégtől. Sok helyen x Ft. felett ingyenes a kiszállítás, házhoz viszik, sokszor már másnap. Az olaj eláll, nem romlik meg én is együtt rendelem az autóéval, munkatársakkal már megütjük az ingyen szállítás limitet, ha nem meg szétdobjuk a szállítást.
2hét múlva meg van a jogsim. Nincs valaki aki BAZ-Megyei? Jó lenne ezekután nem egyedül motorozni. Nem sok motoros ismerősöm van,akik meg vannak azoknak nincs jogsi. Nem buli rendőrök elől menekülni. Már a héten volt benne részem,szerencse nem volt fent a rendszámom,meg elég hamar feladták.
Már voltam is egy boltban, és az a baj hogy motul,motorex nem volt csak castrol, repsol meg valami hoki olajak. A REPSOLT választottam! Remélem jól tettem. 3050ft/l szerintem nem rossz ár.
szia! vegyél már fel msn-re hogy megbeszéljük a hétvégét!
Csak nem az a gond amit írtam.
A műanyag fogaskerék 2500-3000 ft.
Bármelyik Suzuki márkakereskedő beszerzi 2 nap alatt.
Hali!
MOTUL 300V vagy Motorex
Tetszik a motorod, jó lett. Azért majd dobjál egy rövid túrabeszámolót, ha visszajöttél... hová is mész? Albánia?
Ja, egyébként hogyan rögzítetted fel az oldaltáskákat? Vagy ez spec DRZ-hez való táskatartó? Nekem is elférne rajta ....
Szevasztok! Tud valaki az olajszivattyú műanyag fogaskerék áráról valamit? Valaki ajánlhatna valami jó olajat,nemérdekel,hogy drága. Hosszútávon hálás!
Szia Krisz,
Nekem is Castrol Actevo van, de többet nem veszek, az fix. Átállok Motorexre, az mindig bevált.

Üdv!
Hali!

Hamar kihevertem a fáradalmakat. Épp tegnap mondtam az Attilának a Trafóban, hogy nekimennék újra. Fasza volt!
Hali!

Köszi az ötletet, nézek valami sűrűbb olajat. Jelenleg Castrol Actevo Extra 10W-40 használok.
Az evezővel kapcsolatban csak sejtésem van mire céloztál. Azért köszi a jó tanácsot!
Nézzétek az EXTREM sportot!
Sziasztok.Fajin túraendúrót faragtál Krisz .Orion árkot kiheverted?Legközelebb lefelé megyünk.Nem tudom milyen olajat használsz,esetleg magasabb viszkozitásút rakj bele.Hosszú úton az talán jobb is.