Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

három pálcás ,mehet ?
célzok
Sziasztok! Egy hete vettem meg első nagyobb gépemet egy drz400e-t és abban kérnék segítséget ,hogy kell megnézni az olajszintet? Lehet béna vagyok,de nem ment. 1. Beindítottam,járattam vagy 2-3 percig 2. leálítottam,kitekertem a nívót(vázból) 3. megtöröltem,csak simán visszadugom 4.MEGLEPETÉS,nulla olaj a nívón! Na ilyenkor mi van? (2009 augusztusában töltötték fel olajjal Castrol xy 10W 40+ olajszűrő...ja és azóta 300km-et mentek vele. összesen 6000km van a gépbe 2005 novemberi és nagyon nagyon megkímélt! Ráadásul első perctől ismerem a gépet,nem zsákbamacska. Segítsetek! Előre is köszi
lőhetnél nekem is
én innen lötem szorgalmasan kell nézni nap mint nap
nem király minden bár azon gondolkoztam hogy közuton én se merek olyan nagyokat dönteni mert a uthibák meg váratlan dolgok és de jó lenne pályázni mert ott mehet mélyen le bátran
és nem a sexre gondolok
100-ért lehet venni olyat amit csak be kell rakni, és gooo ?
Vagy tudtok olyan oldalt ajánlani, ahol ilyeneket árulnak?
Helló
Nem volt semmi gond tegnap hazafele?
Jó volt a kis SM
40.000-töl 220.000-ig
Csőváz mindenkinek !

Mennyiért lehet mostanság supermoto szettet venni, DRZ-hez ?
auner-t kérdezd meg ez ügyben
Azért persze köszönöm!
szia a kormányon van egy index kacsolo
azt szeretném kérdezni hogy müködik-e és mennyi lenne ?
Sajnos nem, ezt láttam én is, de ez nem tetszik.
Sziasztok.
Nem tudjátok véletlenül honnan tudnék gyári sebbességváltó kart szerezni, DRZ-re használtan, mert most valami RM vagy milyen váltókar van rajta ami nem annyira bejövős nekem.
Köszönöm a segítséget.
Üdv.:Zoli
Bocs, ez nem teljesen ugyanolyan.
Hello!

Pl.: Universalmotornál
http://universalmotor.hu/shop....
Sziasztok!

Szerintetek hol lehet ilyen SM SÁRVÉDŐt kapni itthon?
Nagyon megtetszett, gondolkodom a gyári lecserélésén.

Üdv: 2N
Szevasz! Van gyári fúzött mindennel eggyüt 06 70 424-8930
Sziasztiok suzuki dr 350 a foton léthato alkatrészek vannak.ha valakit érdekel hivjon06308435077
Sziasztok nincs valakinek véletlenül elfekvőben egy első fékcső, kuplungbovden vagy km spirál?
Üdv Mindenkinek!

Tud valaki fűzött sm-szettet DRZ/S-re, ami nem túl nagy átalakítással beépíthető?

Üdv.:
Gab
www.nagyvas.hu
Használt lánckereket?
Nem jó ötlet.
Veszel 3-4eft ért használtat az új 5-6eft.
üdv.
Gratula nektek!
a szezon elején ez nagyon szép eredmény
ettől sose rosszabb eredményt a továbbiakban is !
Utcára szerintem ne tegyél ilyen áttételt! A végét nekem 150 körül mérték de már 80-nál is úgy pörög hogy hihetetlen. Ez szerintem szigorúan pályára való áttétel!