Sziasztok! Egy hete vettem meg első nagyobb gépemet egy drz400e-t és abban kérnék segítséget ,hogy kell megnézni az olajszintet? Lehet béna vagyok,de nem ment. 1. Beindítottam,járattam vagy 2-3 percig 2. leálítottam,kitekertem a nívót(vázból) 3. megtöröltem,csak simán visszadugom 4.MEGLEPETÉS,nulla olaj a nívón! Na ilyenkor mi van? (2009 augusztusában töltötték fel olajjal Castrol xy 10W 40+ olajszűrő...ja és azóta 300km-et mentek vele. összesen 6000km van a gépbe 2005 novemberi és nagyon nagyon megkímélt! Ráadásul első perctől ismerem a gépet,nem zsákbamacska. Segítsetek! Előre is köszi
nem király minden bár azon gondolkoztam hogy közuton én se merek olyan nagyokat dönteni mert a uthibák meg váratlan dolgok és de jó lenne pályázni mert ott mehet mélyen le bátran
és nem a sexre gondolok
Sziasztok.
Nem tudjátok véletlenül honnan tudnék gyári sebbességváltó kart szerezni, DRZ-re használtan, mert most valami RM vagy milyen váltókar van rajta ami nem annyira bejövős nekem.
Köszönöm a segítséget.
Üdv.:Zoli
Utcára szerintem ne tegyél ilyen áttételt! A végét nekem 150 körül mérték de már 80-nál is úgy pörög hogy hihetetlen. Ez szerintem szigorúan pályára való áttétel!
és nem a sexre gondolok
Vagy tudtok olyan oldalt ajánlani, ahol ilyeneket árulnak?
Nem volt semmi gond tegnap hazafele?
Jó volt a kis SM
Mennyiért lehet mostanság supermoto szettet venni, DRZ-hez ?
azt szeretném kérdezni hogy müködik-e és mennyi lenne ?
Nem tudjátok véletlenül honnan tudnék gyári sebbességváltó kart szerezni, DRZ-re használtan, mert most valami RM vagy milyen váltókar van rajta ami nem annyira bejövős nekem.
Köszönöm a segítséget.
Üdv.:Zoli
Pl.: Universalmotornál
http://universalmotor.hu/shop....
Szerintetek hol lehet ilyen SM SÁRVÉDŐt kapni itthon?
Nagyon megtetszett, gondolkodom a gyári lecserélésén.
Üdv: 2N
Tud valaki fűzött sm-szettet DRZ/S-re, ami nem túl nagy átalakítással beépíthető?
Üdv.:
Gab
Használt lánckereket?
Nem jó ötlet.
Veszel 3-4eft ért használtat az új 5-6eft.
üdv.
a szezon elején ez nagyon szép eredmény
ettől sose rosszabb eredményt a továbbiakban is !