Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor ezek szerint nem fogom megbánni, mert nem ócsó rá a jó gumi sajnos
Az előző gumi nekem is 160-as volt... befért csak nekem annyi volt vele a bajom hogy a felni nagyon összehúzta... lecseréltem és most 150 van... ezzel sokkal jobban lehet dönteni meg hát jobb.... nem olyan látványos de ez van..
vagy most lehet hülyeséget írtam, mindig keverem a gumiméretben h melyik szám mire utal
neked hogy fért be az a gumi? nekem a 60-as amit még előző tulaj dobott bele éri a láncot, pedig egy árnyalatnyival el is van tolva jobbra most 150/60-asat készülök venni rá.
140es a gyári SM gumi!
SziAsztok
Ma jól beszoptam a levegőszűrővel mert kitakarítottam és miután beolajoztam elfelejtettem kicsavarni rendesen... magas fordulaton nem ment sehova, gondolom én azért mert nem kapott elég levegőt! Erősítsetek meg ha így van !
Sztem,ja.
Üdv mindenkinek valakinek van 43-mas vagy 44-es alighasznált lánckereke
A tapasztalatok szerint mit megy végre 1 sm 14/44-el
Nekem 160/60-as gumi van hátul az ugye nagyobb mint a gyári!?
Sziasztok! A segítségeteket kérném, dr 125-nél(1996-7 nem tudom pontosan az évjáratot)nincs külön a váltónak olaja, amit beleöntök motorolajat az is a váltóhoz folyik?
jó kicsit nehézkes volt az elindulás de aztán ment az meg úgyis hallottad h nem nyeleltem annyira
jajj ne is mondd... majdnem 10 évet öregedtem XD
ehhez én is hozzátettem v 5 kilómétert lehet volt 10 is
Kábé akik tavaly is voltak... meg még lehet hívni embereket, valamilyen nosztalgiázás jó lenne
és kik lesznek? :D hol mikor mi ? XD
Áááá csak amolyan minitali, mint tavaly De lehet nagyobb is idén
hogy mi mi mi? :D DRZ tali kecsón? erről nem hallottam
Jövő vasárnapra tervezek egyet Egyébként április 24., szombat, II. DRZ Találkozó, Kecskemét
én ma gépeltem de csak 150 km-t... Megfájdul a fejem a széltől..
A mocit XD a Bré a szádba landol XD csak gyere le kecsóra megint
lehet csak mi vagyunk ilyen kamu motorosok
A brédet?
Ebéd utáni 4 órás delelő XD
na miaz? mindenki kidőlt már kora délután?
jaja pontosan... Eddig nem hittem el hogy azt mondják hogy hangos.. meg ilyenek.. és most... tátátátám.. Láss csodát... XD hangos is ... :D de nagyon kóser