ez azért van mert nagyon kevés DR 600 tulaj van, itt főleg DRZ-sek vannak, meg ilyen bevándorlók mint én is
az a kevés DR tulaj is csak néha jár fel, de lehet h nemsokára kapsz választ
Köszönöm a segítségeteket!
Kétszer vagy 3szor kérdeztem meg egy kérdést, de semmire sem méltattátok... összetartó banda.
DT fórumban 29 válaszom lett volna.. a DRes kérdésemre.
Hali! A terepesebb gumim is mitas volt csak én is a beton miatt ledobtam. Sztem jó, a földúton is elég jól tapad, egy kicsit puha,így fogy is rendesen. Nemsokára én is cserélhetem a hátsót(5000km), az elsőn meg se látszik. Ezt a márkát sokan dicsérték ,olcsó is és jó is. Ha gondolod megnézem a típusát és megírom estefelé. Én csak ilyet fogok venni
Ha jól látom, MITAS enduró gumid van a vason?
Mondanál róla véleményt? Nekem is aktuális a gumicsere krosszról enduróra (utca miatt).
Kösz előre is, üdv!
Haver 20,000-nél cserélt vezláncot, mert neki is csörgött. Nagyban függ a használattól. Szuperlotyó stílus hamarabb kinyírja, ha állandó éles terhelésváltást kap. Érdemes megnézetni, aztán csere, ha szükséges.
Üdv!
Pont most néztük meg szerelő barátommal, a feszítő még jó, de szerinte nincs semmi gond. Csak én mindig hallok valami rendellenességet. Az is lehet h beképzelem megamnak
Szia!
Én már cseréltem vez.láncot az enyémben! A láncfeszítő szerintem jo lehet inkább a lánc nyúlik meg. Igaz én supermotoztam vele és ezért nyúlt meg rettentően:)
az a kevés DR tulaj is csak néha jár fel, de lehet h nemsokára kapsz választ
Kétszer vagy 3szor kérdeztem meg egy kérdést, de semmire sem méltattátok... összetartó banda.
DT fórumban 29 válaszom lett volna.. a DRes kérdésemre.
Köszönöm, üdv!
Mondanál róla véleményt? Nekem is aktuális a gumicsere krosszról enduróra (utca miatt).
Kösz előre is, üdv!
Haver 20,000-nél cserélt vezláncot, mert neki is csörgött. Nagyban függ a használattól. Szuperlotyó stílus hamarabb kinyírja, ha állandó éles terhelésváltást kap. Érdemes megnézetni, aztán csere, ha szükséges.
Üdv!
Én már cseréltem vez.láncot az enyémben! A láncfeszítő szerintem jo lehet inkább a lánc nyúlik meg. Igaz én supermotoztam vele és ezért nyúlt meg rettentően:)
Ez a hely pontosan merre van? Fizetős? Milyen hosszú 1 kör?
te nem tudod véletlenül milyen olaj kell a váltóba
én még mindig az érkezésed hatása alatt vagyok
DR 600 típushibákról mit tudtok? Ragasztott blokkost találtam már ezret... miért?