Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem tetszik! Ha elkészítetted én is kérek! :)
Sziasztok!Május 16- Kiskunmajsa Drz Kupa?akarom mondani Suzuki Kupa? Mennyi lesz a nevezés?Szilvi!jösszz?Mikor kezdődik meg ilyenek?
és mire jutottál?
Most már mindegy. Döntöttem. De azért köszi
ez azért van mert nagyon kevés DR 600 tulaj van, itt főleg DRZ-sek vannak, meg ilyen bevándorlók mint én is
az a kevés DR tulaj is csak néha jár fel, de lehet h nemsokára kapsz választ
Köszönöm a segítségeteket!
Kétszer vagy 3szor kérdeztem meg egy kérdést, de semmire sem méltattátok... összetartó banda.
DT fórumban 29 válaszom lett volna.. a DRes kérdésemre.
Akkor várom az infót!

Köszönöm, üdv!
Hali! A terepesebb gumim is mitas volt csak én is a beton miatt ledobtam. Sztem jó, a földúton is elég jól tapad, egy kicsit puha,így fogy is rendesen. Nemsokára én is cserélhetem a hátsót(5000km), az elsőn meg se látszik. Ezt a márkát sokan dicsérték ,olcsó is és jó is. Ha gondolod megnézem a típusát és megírom estefelé. Én csak ilyet fogok venni
Ha jól látom, MITAS enduró gumid van a vason?
Mondanál róla véleményt? Nekem is aktuális a gumicsere krosszról enduróra (utca miatt).
Kösz előre is, üdv!
Zander,

Haver 20,000-nél cserélt vezláncot, mert neki is csörgött. Nagyban függ a használattól. Szuperlotyó stílus hamarabb kinyírja, ha állandó éles terhelésváltást kap. Érdemes megnézetni, aztán csere, ha szükséges.
Üdv!
Pont most néztük meg szerelő barátommal, a feszítő még jó, de szerinte nincs semmi gond. Csak én mindig hallok valami rendellenességet. Az is lehet h beképzelem megamnak
Szia!
Én már cseréltem vez.láncot az enyémben! A láncfeszítő szerintem jo lehet inkább a lánc nyúlik meg. Igaz én supermotoztam vele és ezért nyúlt meg rettentően:)
Hali!

Ez a hely pontosan merre van? Fizetős? Milyen hosszú 1 kör?
nekem van, ha még érdekel 5 rétegű carbon-kevlár, deknikre+vázra.képet csinálok ha érdekel.
milyen milyen hát hevi
az biztos az se volt semmi
te nem tudod véletlenül milyen olaj kell a váltóba
és a keritésnél elég hevisen jött em fel
hát igen a profik öreg vagyok én már ehez
miért is ja a mai meló miatt
én még mindig az érkezésed hatása alatt vagyok
belég is ki pihented magad
EGYETLEN KÉRDÉS!

DR 600 típushibákról mit tudtok? Ragasztott blokkost találtam már ezret... miért?
Jó estét
miröl van szó ?
akkor jó,csak nekem valamiért szaggat,téged még nem láttalak
Már fenn van az is!