Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva ez aztán termelés celebek letünk
Gratulálok! jha csak mert voltam arra felétek és kint láttam a Volvot. De akkor jó hogy nem álltam meg
Tokodon voltunk 5 óráson!
II.oszt.-ba 2.-ak lettünk Janával.
Trobee ma otthon voltál délután?
Hello!
Fülest? Még eldőlve sem volt!
A kipuffot majd megnézem.
Hello , nincs valakinek eladó tanksapkája DRZ400E-re , vagy hol lehetne venni valami normális áron ?
És mi a helyzet a vágott slick gumikkal? nekem is cserés lesz lassan a hátsó
Csőváz!
Keresek használt vágott slick gumát Bp.környékén!Dunlop előnyben.
akkor kell a tapadás.. nekünk ha jó minden.... volt már hogy 800km/nap... csak az üléssel voltak némi problémák... XD és ilyenkor a fogyasztás is 3,5-4 lityi volt 100-110 utazóval
hát, akkor lehet inkább gyakrabban veszek rá, de tapadjon. Általában nem szoktam nagy távokat motorozni egyszerre, főleg városi bohóckodás a cél..
az jó mert én is Pesten tanulok, tudom akkor élőben csekkolni az árut
Ha 2-3 évre tervezed, akkor tényleg vmi túra gumit vegyél. A gyári d208 kb 6e km-t bír utcán, ha úgy használod, ahogy kell. Viszont tapad is.
Az első viszont tényleg nagyon sokat kibír a motor ki súlya miatt.
tudom tudom... :D nem túra... de jól tapad és nem akarok megint egy sz*r guma miatt takarni.. :S 80e Ft volt nekem az a szar gumi.. + egy leégett bőrkabát..
Hát csak annyit tudok mondani hogy valami riwax termék.. vagy mi... itt a helybeli kutas hozza be németből és úgy vettem tőle 1 lityit.. ő is ezzel takarítja a kocsikat..
Marco_SM, Pesten, de futárral elküldi bárhová.

Ádám, ez már zsír gumi Nem pont az a kimondottan túra.
Hűű, örök hálám, tudnál vmi típust is mondani?
én se az a pályázós-füstölős típus vagyok, és legalább egy 2-3 éves befektetésnek tervezem az új gumit Egyetem miatt tanév közben úgyis csak hétvégén tudok menni, nyáron van 2 olyan hónap amikor annyi km-t lehet belepakolni, amennyit a fenekem bír
lehet venni speckó műanyag tisztítót.... 2000FT-ért vettem 1 lityót... fasza tiszta lesz és képez rajta egy viaszos réteget aminek köszönhetően nem koszolódik be olyan hamar, és fényes lesz az idom..
nekem a hátsó michelin pilot power vatta újan 40e volt. viszont a felszerelés ajándék volt XD
köszi, az én szerelőm most van olaszországi beszerzőkörúton, aztán megígérte, hogy szétnéz gumiügyben, mert kint sokkal olcsóbb. Ha netalántán nem sikerülne az akció, akkor lehet megkeresem. Helyileg Ő hol található?
Sziasztok!

Az SM-nek más a hátsó lengővillája, ezért lehet, hogy könnyebben bemegy a nagyobb gumi. (Nem mértem, feltételezés csupán.)

Ma lefestettem a kipufogókönyököt, kíváncsi vagyok mikor üt át rajta újra a rozsda.

Valaki meg tudná mondani hogyan lehet igazán megtakarítani a műanyagokat? Mert hiába mosom a sárga és a fehér is koszos marad. Van erre vmi. bevált módszer?

Üdv: 2N
guminál attól függ hogy mire használod... ha pályázni vagy füstöltetni akarod a gumit akkor ne vegyél újat...
én túrázni használom a DRZ-t meg csak lájtosan megyek.. én újat vettem de ezzel én így sokat elmegyek..
meg erről jut eszembe, a most rajta lévő 60-as Dunlop Sportmaxot, illetve az elől lévő 120/70-es Heidenau gummát baráti áron továbbpasszolnám. Dunlop kb 60-70% , Heidenau még szőrös!
Ha gumi kell, írj mailt Neki!
Külföldről hozza, valamivel olcsóbban.