Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a megerősíttésem az sajna génhibának a következménye de még lesz egy platina a másik felemben....aham a címedet megkaptam majd küldöm a pólót..a helyszini képeket meg majd párnapmúlva küldüm csak kikell menem hozzá.........meghát az én motorom is tegnaptól szerelőnél van mert a felpörög és viiszaáll helyzetet próbálom meg orvosoltatni.mert kuplungbehúzásakor felpörög a motor és csak akkor áll vissza alapjáratra ha leállítom és ujraindíttom..........amugy nemsokára matt fekete felnim lesz mert porfestetem majd és ciánkék vagy meggybordó agy lesz a motorban:))
no de veled mi lett ?
HAD OLVASSÁK -HISZEN EZÉRT FÓRUM..!NEMSOKÁRA MINNYÁ EZER MEG EZER EMBER FOG HORRORBA ILLŐ MOTOROS bukásos sztorikat mesélni
pl nálunk tegnap ütöttek el ssrácot mocival!test itt 4buksi imitt amott valahol távl tőle de semmi sem tudok csak hogy összeakadtak egy autól a város másikrészén.....
na várjál ezek a lapockád nem?:D
e-mailbe terepképeket mondtál.
amúgy ha publikus a story elmeséled mitől lettél megerősítve? =/
hát tőlem :D csak ezt a világegyetem is olvassa :)
na de mutasd a képeket mert e-mailbe lemaradt :)
a címem megkaptad?
sda inkább fórumon beszéljünk azt joban szeretem oksa?
na írtam e-mailt :)
gabor8181@freemail.hu amugy semmit sem kérek érte csak előtte kimosom és remélem jó lesz az ülés méretedre........maximum a őpostaköltséget állod azt ennyi:))oksa?
hát megköszönném :) mit fizessek érte?
e-mail címet mondjál oda elküldöm a címem azért a fórumra nem akarom közzé tenni
szedjél friss flash-t http://www.adobe.com/products/... vagy ha 2hangkártyád van azzal lehet még gomb jobb gomb settings a videón és ott probálj máguskodni.
figyuka megtaláltam a leszedett pólót elküldjem postán?
tökéletes lesz :) kössz
LENNE EGY KÉRDÉSEM MINDENKIHEZ AKI A VIDEJÓKAT IS NÉZI EZEN AZ OLDALON..........nekem napok óta nem jön ki hang a gépemből ha a videókat nézem.semmi hang csak kép de viszont a vinamprádió meg szól............akkor most ménemtok motorosvideókat halgatni -nézni? aki tud segítteni kérem írjon köszi
ehehhee :D de vannak de jobban szertem a self madet :) csak rajzolni meg nem tudok marad photoshop na de majd megprobálom lekapni arról a mintát amit felraktál felülnézetből
ez a kilátszós csontáv még pont passzol is az ülésre :D
az a helyzet hogy a pólót már régen leszedtem és kidobtam mert amennyire tetszett régen már annyira nemtetszik és sajna nemtom lefotózni pedig van egy 10 megapixeles digitem.........bocsika.........amugy szerintem ahol te laksz vagy a közeli városban biztosan van egy ilyen ruhabolt ahol vannak ilyen durva pólók pl nálunk úgyhívtáka boltot hogy BŐREGÉR lehet hogy ez egy hálózat:vagyis lehet hogy nálatok is van ilyen bolt!vagy pl cd boltban is lehet rokker szerű mármint halálfejes meg különböző csontvázas pólókat venni............nálunk a kínaiban van TOKIÓ HOTELOS PÓLÓ neked az nemjönbe?pl képzeld el a motorodat hogy ráhúzod a tokió hotel mintát az ülésedre azután meg ráülsz a BIL fejére -arcára motorozni ráizzadni
Oké!
csak nyugi nem akartalak felhúzni !
teljesen igazadvan !
én vagyok most a hibás mert már most másról beszéltem
én az előző hozzászólásaomban csak a relét magyaráztam nem kionkárétan a te problémádat, szóval teljesen igazad van abban amit mondassz, de abban is amit én mondok csak annk semmi köze a gondodhoz..

A relé előtt vannak a gondok...
nem akartalak félrevezetni..
Béke van nincs harag?
ezért az ülés bőrjét nem akarom összebaszni :D kérdés,hogy találok e ilyen polót :) na de meglátom nagy felbontásba letudod fotózni a mintát ? max rányomtatom egy polómra :)
sada1988@gmail.com majd ide küld már el ha megtennéd :)
annyira bírja hogy nekem csak a széleinél az ülés alatt 2 cm-es sávban volt felragsztva de bírta amugy érezhető volt hogy nem egy igazi verseny anyag amit mérnökök teszteltek és terveztek......:) de szerintem ha frankón bekened az egész ülésedet valami dzsuva ragsztóval akkor az isten sem szedi le róla lekopni meg ugysem fog.........szóval amilyen erős a ragsztód annyira fogja bírni a hárdosást:)
szia!mindenképpen suzuki motorboltban keress a lakhejedhez legközelebb.........amugy énis csak neten találtam matricákat de sajna elég drágák.......sajna asszem 40 ezerre jön ki egy drz matrica szett ami nem a drz feliratokból van hanem valami más márkajelzésekből pl axo meg splitfire stb.szóval neten keress szerintem:)szia
nekem teccik egyedi :) na szereznem kell egy ilyen polót nekem is :D mondjuk kérdés a hárdozást mennyire bírja
nem festett bőr hanem, vettem egy durva rokkerboltban egy pólót aminek a hasán és a hátán volt ilyen minta ,de már leszedtem mert mégsem csopper:)szóval inkáb felmatricáztam és hardosabb külsőt adtam neki.......

egy ilyen póló 5 rugó de félbevágtam keresztben és ráhuztam.....kettő féle minta jött ki belölle mert az elején más volt mint a hátán........
Ok, köszi!
sziasztok!
cak nézzétek megy ezt a kis videot 1hetembe telt de nem mindig sikerül igy
www.sportmotor.hu/motoros_vide...
sok gyakorlás!
VÉLEMÉNY?