szia .....SZERINTEM MINDENKÉPPEN csak finoman használd és ne falgázon mert az elején már ellehet kurni a bejáratással a motor élettartamát........menj vele 1000 km-t finoman aztán kezd kicsit huzni neki hogy érezd azt hogy:DRZ 400 E-t vettél és nem MZ 150 ETZ-t.............hát hirtelen ennyi.szia
Sziasztok
Vettem egy zsír drz400e-t és azt szeretném kérdezni,h h járassam?
Speed ezt mondja:
Speed_DRZ[2207] január 8. 19:43Mivel a DRZ E nem kilóméteres, hanem üzemórás, így NEM!
10 üzemóra a bejáratás, hanem 5!
A motordoki azt, h folyamatos terhelés alatt 1000-1500km
namármost a kettő elég messze van egymástól...
Mi tévő legyek?
sziasztok! supermotónak drz be milyen sportmotor felnit ajánlotok? 900 rr-re és 600 cbr felnikre gondoltam.kinek mi a meglátása adr supermotóvá áttalakítás terén? segítségeteket előre is köszike:))
Megvan az igazi oka miért nem indult a mocim relé kattogással!:D
Hála a szarul megvilágított garázsnak kemény szikrázást láttam a henger mögött.
Az önindító test kábele ami fut az akkumulátortól is lejött. Ilyen csavaros sarus réz marhaság.
Azt sehol se láttam eredetileg hová lehetett felcsavarozva így diszkréten feltettm az önindító egyik tőcsavarjára;)
Durván törött vagy totálkáros, de lehetőleg rendszámos DRZ 400-at vennék. Ha a műszaki lejárt az sem gond. Képeket, árakat és 1 pici leírást a következő címre várok:
kecda@freemail.hu
Nagyon keményen vered
1-be kezded vagy2-be!
Vettem egy zsír drz400e-t és azt szeretném kérdezni,h h járassam?
Speed ezt mondja:
Speed_DRZ[2207] január 8. 19:43Mivel a DRZ E nem kilóméteres, hanem üzemórás, így NEM!
10 üzemóra a bejáratás, hanem 5!
A motordoki azt, h folyamatos terhelés alatt 1000-1500km
namármost a kettő elég messze van egymástól...
Mi tévő legyek?
Zsíristenkirálycsászárság vagy!
Má nem is azé,de a kontakthiba az én válaszomban is szerepelt.Akkor egy kicsit én is jó vagyok?
genigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenig
enigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenige
nigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigen
igenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigeni
genigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenig
enigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenige
nigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigen
igenigenigen
tudtaaaaaaaaaaaam!
Hála a szarul megvilágított garázsnak kemény szikrázást láttam a henger mögött.
Az önindító test kábele ami fut az akkumulátortól is lejött. Ilyen csavaros sarus réz marhaság.
Azt sehol se láttam eredetileg hová lehetett felcsavarozva így diszkréten feltettm az önindító egyik tőcsavarjára;)
Durván törött vagy totálkáros, de lehetőleg rendszámos DRZ 400-at vennék. Ha a műszaki lejárt az sem gond. Képeket, árakat és 1 pici leírást a következő címre várok:
kecda@freemail.hu
Kellemes napot mindenkinek,
Üdv.:
b3n_D
ez okozza azürzavartottbuha hábláhbálh
óvatosan menni fog az :) a stoppie az mókásabb sztem