de meg egy tanacs ellfogadod vagy sem ,most magam ellen beszelek de ne enged le az arat 900alla! itt a nyar es most meg holt szezon de hidd ell ellviszik mint a cukrot csak hirdesd hirdesd!900ert ajandek csak ugye ki kell varni van akinek van kesse es nem erdekli a hitel.
Hitel ezen nincs, viszont abban igazad van,hogy manapság már szinte bármilyen motort el lehet hozni kerből úgy,hogy 0 befizetővel, ráadásul azok ugye 0km-sek, ez meg nagyon sokat számít:S
Lakás felújítás miatt kell sajnos eladon, amugy nagyon szeretem ezt a motort, mentem vele nagyon sokat, és semmi problémám nem volt vele. Szervíz igénye is nagyon jó, sőt majdnemhogy meg is lepődtem rajt, hisz csak arra kell figyelni,hogy az olajat cseréld adott kilóméterenként, a légszűrőt tisztítsd, meghogy legyen benzin a tankba! Szóval egy szó mint száz, nagyn megszerettem, csakhát a mai világban nem mindenki teheti meg,hogy lakást újítson, és motorozzon mellette:S Hát sajnos ezért kellene tőle megválnom
hello hat igen sajna drz sok ellenfele dobot ki olcsobb vagy egy arbban de picivel utosebb gepeket.es olyan mint a szamitogep kihozod es ara rogton sulyed:(de ha jol karban van tartva akkor tuti meg ugye a legg fobb ok a HITEL bemesz a boltba es megveszed az uj vassat hiterbol akkar 0erobol is az mar mas kerdes mennyi buktal ezzen de halando ember csak igy tud mocit venni.Tanacs iwiwre is dobd fel a hirdetest,es tobbi enduros forumba is !heti 3szor egyebkent total jo a vassad kiraly
Semmi baja, kicsi karcolás van az oldalán, dehát terep motor, szóva azon kívül semmi baja, sosem volt nagy esésem vele, de mégse tudom eladni, már mindent megtettem, de egyre csak leljebb kell vinnem az árat:S most már ott tartok,hogy 800ért kell eladnom, mert senki sem jelentkezik :S
Vki vmi tipp? :S
Miről beszélsz?
Ezek szerint szerinted úgy van bekötve a relé, hogy öntartásba húzza magát? Ne vickelj már!
Annak a relékontaktusnak semmi köze nincs maga a relé tápellátásához.
Hidd el, tudom miről beszélek, van DR-Z-m, és én nem csak készülök villamosmérnöknek.
Ezek szerint az volt a probléma, hogy a relé mögött volt valami zárlat, és amikor behúzott a relé, lehúzta az akksi feszültségét a relé elejtési feszültsége alá, és kezdődik előről.
Ha van jobb ötlet, írjátok, de csak akkor és attól fogadok el kritikát, aki EL IS TUDJA MAGYARÁZNI, HOGY MIRE GONDOL.
830.000 Ft az irányár, igen rendszámos. Most egyszemélyes de amikor majd vizsgázik, átiratható kétszemélyre, két lábtartó ellenében. Kilómétert nem tudok, mert az E szérián nincs óra, csak méter számláló. Nézd meg a linket, ott fotók is vannak.
Hali mindenkinek!
Eladóba került a motoros felszerelésem, ami a következőkből áll:
-Spy bukó, sárga-fekete
-Fox mez,sárga-fekete
-Bstar gatya,sárga-fekete
-Ufo páncél ing
-Setup csizma(43as)fekete
-Fox kesztyű,sárga-fekete
-Scott szemüveg,sárga
képet nemsokára mellékelek, ha valakit érdekel, szóljon!
lehet betonon is valami fasza slick gumival ;)
egykerózni amúgy EXCvel nagyon fasza én néztem haverom,hogy tolja vele aztán rájöttem,hogy sokkal köynebben veszi fel mint a DR vagy a DRZ pedig paciban nem sokkal több sztem inkább valami súly elosztás vagy nem tom
lekell szedni addig az idomokat :)
DRZ3asba is felveszi gázra? DRnek akkor már kuplung nélkül nagyon kikell ülni hátra bár mondjuk pár pacival kevesebb is .
meg mondjuk az első felni is drága DRZbe szóval ésszel kell azért lerakni
Lakás felújítás miatt kell sajnos eladon, amugy nagyon szeretem ezt a motort, mentem vele nagyon sokat, és semmi problémám nem volt vele. Szervíz igénye is nagyon jó, sőt majdnemhogy meg is lepődtem rajt, hisz csak arra kell figyelni,hogy az olajat cseréld adott kilóméterenként, a légszűrőt tisztítsd, meghogy legyen benzin a tankba! Szóval egy szó mint száz, nagyn megszerettem, csakhát a mai világban nem mindenki teheti meg,hogy lakást újítson, és motorozzon mellette:S Hát sajnos ezért kellene tőle megválnom
Vki vmi tipp? :S
Ezek szerint szerinted úgy van bekötve a relé, hogy öntartásba húzza magát? Ne vickelj már!
Annak a relékontaktusnak semmi köze nincs maga a relé tápellátásához.
Hidd el, tudom miről beszélek, van DR-Z-m, és én nem csak készülök villamosmérnöknek.
Ezek szerint az volt a probléma, hogy a relé mögött volt valami zárlat, és amikor behúzott a relé, lehúzta az akksi feszültségét a relé elejtési feszültsége alá, és kezdődik előről.
Ha van jobb ötlet, írjátok, de csak akkor és attól fogadok el kritikát, aki EL IS TUDJA MAGYARÁZNI, HOGY MIRE GONDOL.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Eladóba került a motoros felszerelésem, ami a következőkből áll:
-Spy bukó, sárga-fekete
-Fox mez,sárga-fekete
-Bstar gatya,sárga-fekete
-Ufo páncél ing
-Setup csizma(43as)fekete
-Fox kesztyű,sárga-fekete
-Scott szemüveg,sárga
képet nemsokára mellékelek, ha valakit érdekel, szóljon!
Én drz-m is eladó
Eladóvá vált a drz-m. Ha valakinek megbízható gép kell, akkor nyugottan hívjon.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
egykerózni amúgy EXCvel nagyon fasza én néztem haverom,hogy tolja vele aztán rájöttem,hogy sokkal köynebben veszi fel mint a DR vagy a DRZ pedig paciban nem sokkal több sztem inkább valami súly elosztás vagy nem tom
Betonúton akkor csak 2.ba emelgesse.
DRZ3asba is felveszi gázra? DRnek akkor már kuplung nélkül nagyon kikell ülni hátra bár mondjuk pár pacival kevesebb is .
meg mondjuk az első felni is drága DRZbe szóval ésszel kell azért lerakni