Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva!
Van egy gyári táskám eladó Dr-z sm ről! Új! 5000Ft
Hali!
Van egy tök gyári kipufogom eladó ha érdekel. Dr-z sm-en volt!
Pá!
Ezt a szerkezetet láthattam én nemrégiben a Bikepics-en?
Szia.
Nekem is DRZ 400 E-m van.
Yoshimura rendszer van rajta.
Most rendeltem hozzá fúvóka szettet és szeretnék légszűrőt is.
Ilyen a légszűrőd?
Hol lehet beszerezni?
Köszi előre is.
Üdv.BoB.
szép gép
Üdv !
ki lazult ma a duna plázánál drz-vel endurogumikkal meg supermoto sárvédővel?
...ill. azt szeretném kérdezni, ha valaki ért hozzá, hogy mi az a dolog, a nyillal megjelölt részen? Az a fekete pöcs a hengerfej tetején. Ugy láttam, mintha az "S" tipusnál csak a helye lenne meg, de nincs benne a csavar meg a takaró... Mi ez eggyáltalán?

Köszi a segítséget!
a gyári fuvóka különben mekkora? Nem szedtem még szét az enyémet, ugyhogy fogalmam sincs...
szeva!

Az mitől van a gumi szélén a láncnál?nekem is van:S
Ér vmit a K&N?érezhető vmi változás?dobhatnál fel vidit a kipuffodról

üdv
hova döntöd már azt a gépet? már a felnit is kikezdi a lánc! Kakucson gurulunk idén!
szia
neked mibe került ez teljessen kb? az átalakitás!
DRZ 400 E 2002
ProCircuit teljes rendszer, K&N légszűrő + 180-s fővúvóka
Nem tudok vele betelni
Hi!
Valaki meg tudná nekem mondani hogy a drz E kerékben kerekenként hányféle méretű küllő van?
Csak szettben lehet kapni,azt mondták(valaki) valszeg azért,mert többféle.
Lehet ez?
Szia!
Mindenképp.... ha jön a jóidő szívesen csatlakoznék.... a gyakorlás sose árt... főleg ha még fejlődhetek is .... ami rámfér ...
Háj! Én a drz-vel vagy a berg-el szoktam járni, nyilván csak szélhámos amatör szinten. Most márc1.-i hétvégén a Rabócsiriget gondoltam(Máriapócs), majd 8v9.-én a visontai gokartpályát, amire igérte magát más is pl az sm-topicból. Vmelyiket összetudnád hozni? Ha jó lesz az idő, f@szát meccselhetnénk! Az se gáz h a motardot futó viszem haza!
Ja,most kezdtem leszedni a szögest.Mondom ha má itt vagyok,meghúzgálom a kilazult küllőket(hátsó k).
Bazz,mind be volt rohadva! 5db nem mozdult,egy alapból nincs már,úh. vagy 6 küllő cserebere.
De ha hétvégéig nem lesz küllő,megyek így!
Nekem is van(bár nem KTM-es).
Egyszer már sikeresen elhagytam belőle a telefonomat és a kulcsomat a hegyen,mert elfelejtettem behúzni .
Máskor egy komplett kis szerszámkészletet,mert szétnyílt a cipzár .
Valamiért már nem annyira bízok benne...
Most vettem fasza övtáskát kulacstartóval,meg minden.Most annak a tesztje jön hétvégén ...
Csiki-Bege Autópláza - a Szentendrei út mellett.
Van a második emeleten egy nagy motoros részleg... és ott vettem.
Köszönöm szépen drz400e!
hali
valaki nem tud vÉletlenÜl sm hez kipufogot?
hali
engem nagyon Érdekelne most vettem sm-et, És azjÓ ha elmutogatnÁtok egykÉt dolgot szivessen megnÉznÉm.
Ferkepappa!
Leírni nehezebb mint megmutatni, vagy elmagyarázni, miközben próbálgatod.
Vannak itt olyanok akik supermotoznának parkolóban, vagy gokartpályán?
Mert mi rendszeresen járogatunk, és jeleznék itt ha valaki igényli.
Üdv!

Keresek 2006-os DRZ400 SM-hez alkatrészeket(pl.: kijelző, műanyag "idomok"). De ha valaki tud törött, kivont 2006os DRZ-t, az is irjon ide!

Köszi előre is!
amúgy ha van időd balról és gazdáikrólnál szerkesztgetheted a lapodat ;)
és gazdáikrólba kaptál egy menüt magadnak probáld ki ,hogy tudod e szerkeszteni ez ilyen bemutatkozó lap mint itt is van :)
hajrá ;) számítunk rád mint jelenleg egyetlen SMes :)