Szia.
Nekem is DRZ 400 E-m van.
Yoshimura rendszer van rajta.
Most rendeltem hozzá fúvóka szettet és szeretnék légszűrőt is.
Ilyen a légszűrőd?
Hol lehet beszerezni?
Köszi előre is.
Üdv.BoB.
...ill. azt szeretném kérdezni, ha valaki ért hozzá, hogy mi az a dolog, a nyillal megjelölt részen? Az a fekete pöcs a hengerfej tetején. Ugy láttam, mintha az "S" tipusnál csak a helye lenne meg, de nincs benne a csavar meg a takaró... Mi ez eggyáltalán?
Hi!
Valaki meg tudná nekem mondani hogy a drz E kerékben kerekenként hányféle méretű küllő van?
Csak szettben lehet kapni,azt mondták(valaki) valszeg azért,mert többféle.
Lehet ez?
Háj! Én a drz-vel vagy a berg-el szoktam járni, nyilván csak szélhámos amatör szinten. Most márc1.-i hétvégén a Rabócsiriget gondoltam(Máriapócs), majd 8v9.-én a visontai gokartpályát, amire igérte magát más is pl az sm-topicból. Vmelyiket összetudnád hozni? Ha jó lesz az idő, f@szát meccselhetnénk! Az se gáz h a motardot futó viszem haza!
Ja,most kezdtem leszedni a szögest.Mondom ha má itt vagyok,meghúzgálom a kilazult küllőket(hátsó k).
Bazz,mind be volt rohadva! 5db nem mozdult,egy alapból nincs már,úh. vagy 6 küllő cserebere.
De ha hétvégéig nem lesz küllő,megyek így!
Nekem is van(bár nem KTM-es).
Egyszer már sikeresen elhagytam belőle a telefonomat és a kulcsomat a hegyen,mert elfelejtettem behúzni .
Máskor egy komplett kis szerszámkészletet,mert szétnyílt a cipzár .
Valamiért már nem annyira bízok benne...
Most vettem fasza övtáskát kulacstartóval,meg minden.Most annak a tesztje jön hétvégén ...
Ferkepappa!
Leírni nehezebb mint megmutatni, vagy elmagyarázni, miközben próbálgatod.
Vannak itt olyanok akik supermotoznának parkolóban, vagy gokartpályán?
Mert mi rendszeresen járogatunk, és jeleznék itt ha valaki igényli.
amúgy ha van időd balról és gazdáikrólnál szerkesztgetheted a lapodat ;)
és gazdáikrólba kaptál egy menüt magadnak probáld ki ,hogy tudod e szerkeszteni ez ilyen bemutatkozó lap mint itt is van :)
Van egy gyári táskám eladó Dr-z sm ről! Új! 5000Ft