Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Borsatya!

Megvan még a kék DRZ-d? Láttam néhány hónappal ezelött árultad. Voltatok Kiskunlacházán a nyáron Supermotozni? Biztos emlékszel rám. Voltunk lent lacházán együtt, meg visegrádon a lepencei strand parkolójában is... Ott el is vágodtam az eggyik kanyarban... Mit szeretnél a DRZ helyett?

Üdv: Őrni
jaja kint van 2008-03-28 tól 30ig hamarabb biztos nem későbbre tolódás rossz idő esetén .

hamarabb nem lesz mert én alapba 10én állok lábra gipsz nélkül 2hét tuti kelleni fog ,hogy menjen úgy ahogy.

Szerezzél valami használt cross gumit mert erdélybe akarnak mókázni a srácokt oda kevés lesz az enduro :)
köszi a választ Szada!

Megvan már az aradi tura időpontja? Jó lenne tudnom olyan február 20-ig, mert ugy csináltatnám a munkabeosztásomat...
ELADÓ!
Újszerű állapotban lévő kerékszett fekete Excel ráfok, arany mart Talon agyak, hullámos féktárcsák,távtartók és egy hátsó tengely átalakítókkal, 99%-os Continental Road Attack gumikkal 120/70 és 160/60. 525 EXC-ben volt pár hónapig.Elöl 20mm-es tengelyátmérő, hátul 25mm, de van hozzá átalakító ami 20mm-re szűkíti.Kis átalakítással szinte bármely más motorba szerelhető.Gumikkal 250000, gumik nélkül 230000.
dugó :) mosásnál nem megy bele a víz.
Szia Ünni

Te, mi az a utoldó képeden az a piros nyalóka a kipufógódban? Mi annak a szerepe?
hi mindenkinek
Elkelt a szeretett DR 250-em... Majdnem olyan szép volt mint Foxgirlé:)))) Most kicsit crossozok aztán DRZ E Supermoto...
Udv! Ez a jelensegnalam is megvan es en se tudom mi az, de zavaro! Nemsokaraismet szerviz ( ) es akkor megkerdezem a szakertot:D:D

nagyon szép lett

én is gondolkodom megint
Küldtem...a mailcímem
Sose kapnak el.... ...csak vicc vót...lehet télleg jobb lenne a halkabb...majd átgondolom...
Maj ha jobb idő lesz átmegyek kalocsára és meghallgatom...
hát itthon még nem is annyira de osztrákba pl már nem fogsz vele kimenni :D

FMF még hangosabb ;) legalább is haver KTM EXC 450jén hangosabb mint amit eddig hallotam DRZ-n yoshit bár az egy régebbi yoshi volt.
Hali.
Lehet rendelni ezeket is.
Én az elsőt ajánlom.
Küld el az e.mail címedet.
Az enyém mobilcentrum@emitelnet.hu.
Az RS-3 om neked azért nem jó szerintem mert brutálisan hangos.
A rendőrök leönek!
Ez kb 120-125e ft ból lenne itthon.
drz-m lenne ilyet vennék inkább yoshi helyett
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...

nekem a fmfnek jobban bejön a hangja sztem öblösebb mint a yoshinak de ízlések és pofonok :)
New Suzuki DRZ 400 DRZ400 Yoshimura RS3 Slip On Exhaust

Lifetime Returns! Live Support! 100% Satisfaction.
This seller accepts PayPal Buy It Now $313.99
$76.00

általában szoktak küldeni hungaryba is belemész a cikkbe és a shipmentnél ha áttudod váltani alul hungaryba akkor küldenek.

ha meg nem reagál van ilyen is akkor regelsz ebayre és megkérdezed töllük priviben,hogy XYZ cikket küldenék e magyarországra és mennyiért .
Ha meg veszel valamit az a fontos,hogy GIFT ajándék ként adják fel akkor általában nem szívoznak a vámosok és átengedik .... általában...
oszt küldenek ezek az nagy magyarországra?
:-)
http://search.ebay.com/search/... olcsobb mint amit linkeltél :)
jó de jobb ha hosszabb :D
roekjozsi@freemail.hu ide küldheted!
úgyis betűröd...nem?
Leveleztem egy gyorsat a yoshival...azt mondták ez az új rendszer ami az én mocimra való...
RS-2 stainless/aluminium
de persze ez is jó...csak már nem gyártanak hozzá alkatrészt...
RS-3 stainless/stainless
és persze lehet kombinálni...titán anyagból vagy karbonból a dobot...de az számomra elérhetetlen összegekbe kerül....
Ilyeneket is lehet rendelni a forrásodtól?
huh megnyugodtam :)akkor lesz rámvaló :) mondjuk a zért írok nekik előtte ,mert a szárhosszúság se mindegy aztán rövid lesz azt leshetek xd
inch lesz az....csináltam egy gyors mérést...van egy fox panther endúrogatyám...34-es...ami 2.54-el beszorozva...86.36 centi...a derekam 88cm...kicsit híztam lehet rám se jön?
http://stores.ebay.com/RER-MOT... na találtam itt egy méret táblázatot nyugtassatok meg srácok ,hogy ez a 46-48ig nem centiméteres derékbőség ?:O
milyen mérő számba adják ezek meg?
OK.CSÖRÖGJ ÉS EGYEZTETÜNK.