Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk tényleg picinek néz ki.
De állítólag kakucs is nyit nemsokára.
Az elég olcsó...
Honlapjukon most néztem: "Supermoto és hangos gépeknek 13.00-tól, 15.00-ig kényszerpihenőt kell tartani. "
szerintem az pici pálya..inkább kakucs, vagy gyöngyös.
sziasztok! én 3.kerületi vagyok..sokat dobogózom, nyugodtam velem tarthat néha valaki
ott nem mentem.... szarrá unnám magam a célegyenesben

Euro viszont nagyon király volt agyon lehetett verni sok 1000es bringát külső iven..
Most kiskunlacháza lesz szerintem ott egy nap 3500 igaz gokart pálya de járnak sm-mel is edzeni oda..
Jönnék, persze, hátha ragad rám valami:)
A hringen hol mentél? Van egy külön sm pálya?
Szeva Bazsi,

Elég gyakran.. hétvégén is ott edzettem föl-le a szerpentinen mert a pályák még hidegek, messze vannak és kurvára megdrágultak.
Ezek a mocskok gokart pályára szorítják a supermotosokat... a k.... anyjukat. Kakucs nincs, euro drága lett hungaro unalmas közelebb meg nincs.. ez van. Jönnél te is? Jó lenne ha valakivel tudnék menni mert egyedül uncsi kissé..
Hello Fazer1000! Milyen gyakran szoktál a Pilisbe járni? Lepence parkoló?
most van eladó egy pro circuit rendszer tonképpen vacsi új 70 papírért. ez viszonylag nyomott ár tudtommal mert 100 fölött vannak a rendszerek.
Azt azért tudnod kell hogy a rendszer csere önmagában nem eredményez túl nagy lóerő többletet, ahhoz még szükséges a karbiba egy állítható suber és egyel vagy kettővel nagyobb fúvóka. Akkor szerintem megközelíti az E-nek a pacijait de ugye a hosszabb váltóáttétellel. akrapovics, leo vinci, supertrapp, finster, arrow, mind gyárt dobot és rendszert is. nézz szét jól hátha találsz neked valót.
Atis
Minden érdekelne!Rendzser is vagy csak dob!Melyik a jó szted minőségileg?Olyan kell ami naon állatul szól 50 60 körül melyik jó?
szeva,

Mindenféleképpen fémet. Épp a minap láttam drzre valót ami egy fém háromszög derékszöghajtással a külső felén hogy ne tudd derékba törni a hűtőt
szeva,
leginkább attól függ mennyire állsz jól anyagilag.. van csak dob 30-60 között jobb fajták de vannak pomplett rendszerek is 100 körül. én az utóbbit ajánlanám ha pár lóerőt szeretnél még kicsikarni a vasból.
Szeva,
nekem 165-ös van rajta. ált. 160-t szoktak használni de a race sm gumi 165.
Üdv!Suzuki Drz 400 Sm-re milyen dobot ajánlotok?Hol lehet csináltatni,venni jót és olcsón?A Raptor a Finster jó?
Hali.
Valami hőálló ragasztóval.
Esetleg szélvédő ragasztó.
Karoszériás havertól kérj.
Esti gyors kérdés..nemtudok a garázshoz menni most. Szóval DRZ 400 SM-re mekkora vágott slick gumi megy fel hátra max? Köcce!
Illetve karter védőt?
Milyen radiátor védőt érdemes venni?
FBS foltokban!
Nem baj nagyon tetszik, és a semminél jobb!
Mivel ragasszam oda?
Szép de sajna semmit nem ér.
Tapasztalat.
Volt mindegyik drz-m en.
Leesik a hőtől,szétkopik,eltörik.
Eladáshoz szép.
Komplett kevlár dekni az igazi.
Darabja 30e ft.
Üdv.BoB.
Igen lehet hogy az enyimnek is ez volt a baja
de holnapra itt az új remélem ez foglya birni
hello!
remélem tudtok segíteni tapasztaltabbak vagytok...
van nálam használatra egy 1985! -ös DR600. Magasabb fordulaton erősen rángat érzésem szerint a gyújtás hagy ki mert néha alapjáraton is puffan üresen egyet... lehet gyertya hiba is vagy mindenképpen gyújtás? esetleg más ötlet?
előre is köcc
7500 nál járok..idáig semmi...de az egykerék gyakorolgatása csak most kezdődött....lehet ez se lesz hosszú életű...
Heló srácok,

Szükségem lenne egy E-s leömlő cső könyökre vagy valami tuning leömlőre. Nincs valakinek véletlenül?
SOS