Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy ma mekkora kaka idő volt!
Voltunk kint motorozni, hááát... baromi hideg volt és hozzá baromi nagy szél!
Szegény motorom is köhögött rendesen.

Viszont furán viselkedett --- a hideg miatt?
Kb. 1 óra motorozás után egyszer csak elkezdett köhögni (leállt alapjáraton egyre gyakrabban, vagy ha üresben, vagy kuplunggal gurultam).
Feltekeretem kicsit az alapjárati csavart, de nem lett tökéletes... beállítottam egy szintre.
Aztán hol magasabban tartotta - kb. 2000 - hol visszaesett teljesen (800 körülre).

Nem értettem. Mindezt a hideg okozhatta?
sztem E-t vegyél és rakjál rá SM gumikat :D az a legjobb :D mit agresszívussz? gonosz speedes
Ott volt a végén a szmájli
IGEN MÁR RÁJÖTTEM MAGAMTOL BAZDMEG TE
mijaz ,hogy jobb ? hova? aszfaltra az sm ... vegyes használatra az S ... mit kell ezen ragozni?
Na melyik a jobb? döntsd el! Lapozz vissza pár oldalt és olvasd el, hogy melyik mit tud, mert ezekről volt annyit beszélve, hogy beszarsz bazze!
Sziasztok!
Lenne egy nagy gondom !
Szeretném kicsit felcsinosítani a DRZmetés van egy matrica szett ami nagyon teccik
Valaki ha tud kérem segítsen,hogy ki csinál kép alapján matricaszettet!
Itt a kép:
hali volna egy kérdésem most akarnák venni dr-z t de szerintetek az sm vagy az s melyik a jóbbb
én nem vagyok SMes de én a hátsó fékkel szoktam :D
Borsatya!

Láttam a képeide...emiket még az sm-el műveltél....hogy lehet úgy csúsztatni a seggét....írnál róla pár gondolatot!
Köszi...
esik a hó
Szió. Persze. Eredeti kipufogóval 365.000 Ft. Szerintem jó ár de a moci is jó volt. És nem volt rendszám....
Hi. Azt kipufogó dugónak hívják. Több szerepe is van. Nem tud olyan könnyen kilevegőzni a rendszer így nehezebben szárad ki, könnyebben indul és nem tud oxidálódni bent a cucc.. A Másik meg hogy a garázsban nem lesz bűűűzzz:)))
Helló Ernő!

Persze, hogy emlékszem. Mentél mint az ördög, mindenki várta mikor lesz a hempergés:)
Drz már nincs meg, van helyette yz450.
A multkor kínált AXO cross nadrágom akcijós lett!16 e ft!
mezeimotor@citromail.hu
Szió!

Azt megtudhatom, hogy mennyiért sikerült eladni?
persze...pont eztet mondtam neki én is...csak tele van melóval...
de nem hagyom annyiban
hát attól,hogy kint dolgozik azzal mia baj?:) átküldöd nmeki a kis képet lerajzolja papírra bescanneli és átküldi neten :) és már itt is van ;)
má beszéltem is a tetkós cimborámmal ....csak nemtom hogy lesz elintézve...Edinburgh-ban dolgozik éppen
de szerintem elvállalja ezt is...rajzol valami brutálisat...én meg csináltatok belőle matricát... bruhahahahahaa
egy jó grafikus rajzol neked jobbat ;)
nekem is bejön...de ezt sajna nem lehet felnagyitani akkorába amekkorába kéne a mocira
ez Qva jól néz ki :) nbekem csak szolid csontváz van afejidomon .
amúgy vna egy iklyen topic,hogy motormatricák ott van egy motormatrica user ő foglalkozik állítólag ilyennel.
Szépjónapot dr/drz sek

Nemtudja valaki véletlen hogy itthun ki csinál ilyen matricaszetteket?
Ez drz-re való...és megkívántam valami brutálisat...
erdélybe MÉG senki nem foglalkozik ezzel.
itthon már harapnak rá mátra is elég húzos lett állítólag mostanság ezért is oda majd max megint ősszel megyünk . de erdély nem parás dabasrólmeg legálisan jövünk le mindent kikerülve van fent motorozz.hu fórumon egy menetterv de írsz takinak akkor leírja szívesen:)
szereztem most a hétvégén egy kb. 40%-os Cross gumit azt feltetetem majd... Az ki is nyiródik azon az úton szerintem. elöre van egy kb 60%-osom. Csomagolok kuplung, meg fékkart is, mert az kopó téma, s erdélyben nehéz ilyesmit beszerezni hétvégén. Taki nem csinált váletlenül valami privizórikus térképet az útról? SaraZ -zzal voltunk a hétvégeén néháyn orácskát a gödöllöi dombságban motorozni. Azon a néhány hektáron erdészek hada portyázott. Remélem, hogy erdélybe még nem lőnek minket le...