Jut eszembe. Mivel szoktátok pucolni a kipufogót?
Annó volt ugye a Sidol, azzal tükörfényesre lehetett pucolni a trombitámat, bár elég sokáig tartott. Nem tudom, hogy lehet-e még kapni (hol?), vagy nincs-e jobb. És már lakkozott trombitám van, úgyhogy 20 éve nem kellett Sidol hálistennek.
Létezik még?
Én nem cseréltem komplett lámpát, csak az izzót ledesre. Kicseréltem még a helyzetjelzőket és a rendszámtábla világítást is ledesre, így a helyzetjelzőt akár egész éjszakára a motoron hagyhatom, nem szívja le az akksit.
Attól függ hogy mennyi a svájci frank. 32 és 38 ezres körül mozog.
négy és fél év van még. A tőke tartozás 1.7M körül van.
Tudom fizetni, nincs vele bajom, csak alig használom. Kisgyerek, munka ezerrel. Ez az ok amiért úgy döntöttem inkább veszek 4-5 év múlva egy gépet amikor a kicsi már nagyobb lesz.
GRKrisz barátomnak mondta egy ismerőse,hogy jó kis gépek ezek a Banditok,,,ráadásul az egyik híres motoroskereskedés szerelője,aki pályázik is,,,,GRKrisz szerezte a sárvédőt a Banditára
Az így is van,,,tiszta igazad van,,,,mindegy,örülök neki,legalább nem hagy unatkozni,,,csak az úton ne hagyjon ott,mert azt nem szeretem,,,Á-ból,B-bébe jussak el vele
Hát azért ha jól sejtem volt néhány év különbség a két gép között
Meg valóban a bandit blokkja egy 30 éves fejlesztés. A GSR hozzá képest egy hiperszuper űrmasina
Beindult,ahogy szépen megpucoltan visszaraktam a gyertyákat,,,,akkora lángok jöttek ki a finster dobból,hogy meg kellett örökítenem ,,,,majd felteszem a videót,,,,nem értem,a Banditok azok gyertysensitív motorok?
GSRrel nem volt ilyen probléma,,,24ezernél és cseréltem gyertyákat,aztán 78ezer volt benne,mikor másik gazdája lett,de addig többet nem volt gyertyacsere és soha nem volt semmi gond,szépen indult mindig és sosem hagyott ki semmilyen fordulattartományban,,,mindegy megszokom,ha kell meg javítom,,,jó hobby,király gép a Bandit
Minden képpen csere lesz,mert mennénk Horvátországba,,,én szeretem,ha valami tökéletes és megbízható ezeket ma csak azért rakom vissza,hogy beindul e,,,
Az még simán lehet szar attól, hogy megpucoltad. Nekem is tavaly mind a 4 egyszerre szart be. Anyám kocsiján is ez volt: nem indult, pucoltunk, pöfögött de nem ment igazán, gyertyacsere, pöcc-röff
Annó volt ugye a Sidol, azzal tükörfényesre lehetett pucolni a trombitámat, bár elég sokáig tartott. Nem tudom, hogy lehet-e még kapni (hol?), vagy nincs-e jobb. És már lakkozott trombitám van, úgyhogy 20 éve nem kellett Sidol hálistennek.
Létezik még?