Segítséget szeretnék kérni tőletek. A képen ahol be van jelölve csöpög az olaj, a motor leállítása után. Szeretném megkérdezni, hogy ott valami tömítés van? Csak mert eléggé füstös látvány mikor leállítom a motort, és a kipuffra csöppen az oldaj..:/
Az enyém egy BKV busz padlóborításából van , itt találtam EGY DARABKÁT a garázsomban, és fogalmam sincs honnan van. Szerintem PVC vagy linóleum darab is megfelelne!A lényeg, hogy eltaláld a vastagságát, hogy még éppen, nagyon nehezen be tudd pattintani a doboz zárját.
Színre fújt. Világos kék.
Hülye fejemmel nekiálltam építkezni . A motor is majdnem ment a háztól, de az Őrmester lebeszélt róla. Most van egy motorom amivel évente 500 km-t megyek max..
Segítséget szeretnék kérni tőletek. A képen ahol be van jelölve csöpög az olaj, a motor leállítása után. Szeretném megkérdezni, hogy ott valami tömítés van? Csak mert eléggé füstös látvány mikor leállítom a motort, és a kipuffra csöppen az oldaj..:/
Köszii
Még a könyököm is lent van a kanyarokban :-)
Majrécsík mekkora?
Egy feltöltés ~13 Ft, 30 Km, 25-30 Km/h
0,7 lóerő, de 10,5 Nm! Simán repít!
Természetesen echte Kraven home-made...
Köszi!
Már csak egy kérdésem maradt:
Milyen üzletben keressek 3mm-es gumilapot?
Barkács?
Ez a givi X modular meglepően jónak tűnik. Az árát nézve meg különösen.
DE örülök. Végre tán kipusztulnak a vakítós autók
Bár egyelőre nem is bánom...
Hülye fejemmel nekiálltam építkezni . A motor is majdnem ment a háztól, de az Őrmester lebeszélt róla. Most van egy motorom amivel évente 500 km-t megyek max..