Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

20 a ket kar (kz539) es 10 a platni az Euromotornal.
Egyszer összenéztük az én kappáimat egy barátom Givi e45-ös dobozaival. Azt kell mondanom, bár a kappa már minden igényemet kielégíti, de a givi még annál is masszívabb.
akkor is lehetne kicsit olcsobb.
ja, én is drágáltam a gyárit, de így hogy nem kell rá platni, nem sokkal drágább. Givi/Kappa 30e platnival, sw-motech 35e platnival, gyári 38e
euromotorhoz kérdezz be, a kappa olcsóbb a givinél.
Nem kell csekkolni. Monokey givi vagy kappa, bármelyik jó. De ha monolick platnit teszel, akkor nem
ami meg szinten egy 10-es korul van, azt hiszem. akkor ez sem sokkal olcsobb a gyari megoldasnal.
Ez egy monorack tartókar volt, a végén 4 darab furattal. Erre még kell egy platni.
Nem, egyáltalán nem mondom, hogy a 650es jobb, csak ha reálisan gondolkozok, akkor nem hiszem, hogy nagy szükségem lenne rá. Persze lehet hogy majd egyszer megjön az eszem :) De pl most inkább gondolom úgy, hogy egy harapósabb féknek sokkal jobban örülnék kisbanditon, mint egy nagyobb blokknak. Ráadásul gondolom ezen a téren hatalmas különbség nincs az 1250 javára se, csak 1,5 annyi ló van alattad :) És igaz, lehet hogy hatalmas túrákra 2 személynek fölpakolva jól jön a plusz erő, de ilyen túrákra meg én már bőven keveslem a bandit szélvédelmét egy rendes túramocihoz képest. De persze ha annyiért hozzámdobták volna a nagybanditot, mint a kicsit, azért nem gondolkoztam volna :)
A suzuki doboz szerintem egy az egyben kappa k49. Legalább is külsőre. Viszont érdekes, hogy jóval olcsóbb a kappánál, pedig ez gyári kiegészítőkre nem szokott igaz lenni.

Mondjuk kappa/givi-ről azt hallottam, hogy ugyanabban a gyárban készülnek, egyszerűen a kevésbé designosok a kappa-k. de ua minőség, csak olcsóbban.
Szerintem a suzuki doboz eredetileg givi. Tehát a kappának is rá kéne mennie. De ezt csekkold.
Nem kötözködés. De akinek rövid a keze (pl nekem) az nehezebben éri el a tartó vasat. Tehát nem ártana pontosan fogalmaznod.
Kappát vegyél. Olcsóbb.
nekem is az van. (k7).
20-ert? minden benne volt, vagy konzolt kulon kellett venni ra?
maxiat en is 59.900-ert lattam. azzal mar megbekeltem. meg mas markanal is korulnezek, de a tarto árát sokallom.
A topcase-n van egy 20cm magas zsák és azon 2 camping szék. Ennyit a súlypontról.
ja, tartó, bocs....
Nemrég hoztam 650 K7-re Givi tartót, az egy huszas volt.
a tartorol beszelek.
Szerinted az sok érte? Egy 55 literes maxia 60 ezertől indul.
jo neked. 30e felett nem akarok tartot venni. inkabb meg varok.
Nem csak gyárit!
Én sem ott vetten, nekem ez már megvolt a másik vason, arról tettem át, lásd fotók között M800-on!
A Miskolci Suzukiban ebből 10%-ot elengednek ha érdekel!
Legalábbis nekem!
szivem szerint 55-os givi dobozt tennek fel.
remelem a gyari tartohoz nem csak a gyari doboz rendelheto hozza...
A döntésedhez: A gyári oldaldobozok ürtaltalma kisebb ellenben pár centivel kisebb az oldalszélesség.
Ne kötözködj, értsd jól!
Igen, ahogy írtad!