Egyszer összenéztük az én kappáimat egy barátom Givi e45-ös dobozaival. Azt kell mondanom, bár a kappa már minden igényemet kielégíti, de a givi még annál is masszívabb.
Nem, egyáltalán nem mondom, hogy a 650es jobb, csak ha reálisan gondolkozok, akkor nem hiszem, hogy nagy szükségem lenne rá. Persze lehet hogy majd egyszer megjön az eszem :) De pl most inkább gondolom úgy, hogy egy harapósabb féknek sokkal jobban örülnék kisbanditon, mint egy nagyobb blokknak. Ráadásul gondolom ezen a téren hatalmas különbség nincs az 1250 javára se, csak 1,5 annyi ló van alattad :) És igaz, lehet hogy hatalmas túrákra 2 személynek fölpakolva jól jön a plusz erő, de ilyen túrákra meg én már bőven keveslem a bandit szélvédelmét egy rendes túramocihoz képest. De persze ha annyiért hozzámdobták volna a nagybanditot, mint a kicsit, azért nem gondolkoztam volna :)
A suzuki doboz szerintem egy az egyben kappa k49. Legalább is külsőre. Viszont érdekes, hogy jóval olcsóbb a kappánál, pedig ez gyári kiegészítőkre nem szokott igaz lenni.
Mondjuk kappa/givi-ről azt hallottam, hogy ugyanabban a gyárban készülnek, egyszerűen a kevésbé designosok a kappa-k. de ua minőség, csak olcsóbban.
Mondjuk kappa/givi-ről azt hallottam, hogy ugyanabban a gyárban készülnek, egyszerűen a kevésbé designosok a kappa-k. de ua minőség, csak olcsóbban.
20-ert? minden benne volt, vagy konzolt kulon kellett venni ra?
Nemrég hoztam 650 K7-re Givi tartót, az egy huszas volt.
Én sem ott vetten, nekem ez már megvolt a másik vason, arról tettem át, lásd fotók között M800-on!
Legalábbis nekem!
remelem a gyari tartohoz nem csak a gyari doboz rendelheto hozza...
Igen, ahogy írtad!