fene :) Akkor vajon hosszabb a hátsó gyerek 1250esen vagy sem? :) Voltam két suzuki kereskedésben is, hátha rajta van egy ilyen valamelyik motoron, hogy kipróbálhassam, de egyiken se volt :(
Köszi a választ. Ahogy látom nektek 1250es bandit van, nekem pedig 650es. A kettő között váz és ülésméretbeli különbség nincs, csak más a blokk benne, ugye?
Igen, jól látod gyárilag monokey platni van rajta.
A hátsó utasról.
Feleségem 174 cm magas, 79 km, tehát nem egy törpe termet mégsem kényelmetlen neki.
Anno, mikor felszerelték, kérdeztem is tőle, hogy nincs közel, nem veri a derekadat?
Mert ugye ha látod, van rajta deréktámasz is.
Hát nem veri neki, sőt, "rendes" utazós tartásnál hozzá sem ér, csak tartós egyenes szakaszokon szokott nekidőlni.
Látom a képeken, hogy gyári suzuki doboztartód van. Megkérdezhetném, hogy az utas nem érzi úgy, hogy kevés helye lenne? Úgy láttam, hogy a gyári tartónál sokkal közelebb van a doboz a hátsó üléshez mint a givi/kappa tartójánál.
A másik kérdésem az lenne, hogy a gyári tartóra nem is kell platnit rakni, alapból egy monokey tartó van rajta? (neten lévő képekből így látom)
Valami keveredést érzek. A hátsó teló előfeszítése van számozva. Ha az 5. csíkot érted az első telón akkor az már nem gyári beállítás. Egyébként szabd magadra. Kell hozzá egy centi + egty segítőtárs.
Mielőtt állítgatod milyen idős az olaj a telóban?
De mikor majd más kerül ilyen helyzetbe, és vigyorogva felnyúlok a polcra és akár ki is tudom 1-2 órán belül segíteni a kollegát:-)))
Ugyanis 1 dolgot utálok: a várakozást....
Pl. most az éjszakát, mert nem tudom megnézni hogy tényleg az e a hiba.....ha nem az, akkor pedig azt a 2 napot amig megjön......
De inkább ilyen 2-3000-res gondom legyen, mint egy 2-300.000-res:-)
Szóval nehogy már csak az Erik tükörszár hosszabbítója legyen már fent!
Feltettem ma.
Kipróbálni nem volt időm, de csak ráülve is klasszisokkal többet láttam hátrafelé!
Beállítottam, ahogy Csabu mondta, a motor hossztengelyére merőlegesen tettem fel, így esik legkijjebb.
M6-os csavar kell hozzá.
A két felsőbe belemegy hosszba a 60 mm-es is, viszont alulra csak az 55 mm-es jó, a 60 mm már hosszú.
Abban viszont vitatkoznék, hogy nem kell a hosszabbító és a tükör talpa közé semmi, csak alá, az idom és a hosszabbító közé a gumi.
Ugyanis nem fexik fel rendesen a hosszabbítóra a tükör talpa, ugyanis van benne egy 1,5 mm-es kis bemélyedés.
És véleményem szerint ha valaki jól meghúzza a csavart, akkor el is vetemedhet a tükör talpa, rosszabb esetben akár el is törhet.
Ezt kiküszöbölendő, én tettem alá egy 1,5 mm vastag 6-os, fához való (jó nagy) alátétet.
Így már pontosan síkban volt minden!
Most beszéltem Nano mesterrel
Egyet nem néztem meg!
Lehet hogy a nyákkal történt valami....szóval lehet hogy csak 3ft ellenállás a hiba forrása.
Szóval holnap megküldöm elektronika nélkül.....és ha jó? Akkor csak elektronika csere lesz "garanciába":-)))
De közben már rendeltem egy új csapot is, szóval nincs itt gond.
A gyári az 4-es...... (persze attól függ honnan nézed:-)
Ha egyedül vagy akkor bőven elég az 5-ös...csak a másik csavart kell állítani - ez ügyben Erik majd kiokít:-)
Nekem is Ő magyarázott, azt abban maradtunk végül - hogy ha felmegy az új guma, akkor beállítjuk "jóra"
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy Bandit 650 első rugóelőfeszitést általában hová szoktátok állitani. Nekem még gyárin/5/ van, egyébként 80kg vagyok. Köszönöm!
Váz, futómű eltérés is, és ülésmagasság eltérés is, bár az álít6ó.
Igen, jól látod gyárilag monokey platni van rajta.
A hátsó utasról.
Feleségem 174 cm magas, 79 km, tehát nem egy törpe termet mégsem kényelmetlen neki.
Anno, mikor felszerelték, kérdeztem is tőle, hogy nincs közel, nem veri a derekadat?
Mert ugye ha látod, van rajta deréktámasz is.
Hát nem veri neki, sőt, "rendes" utazós tartásnál hozzá sem ér, csak tartós egyenes szakaszokon szokott nekidőlni.
Remélem sikerült választ adni kérdéseidre!
Széles utat!
Daty
Látom a képeken, hogy gyári suzuki doboztartód van. Megkérdezhetném, hogy az utas nem érzi úgy, hogy kevés helye lenne? Úgy láttam, hogy a gyári tartónál sokkal közelebb van a doboz a hátsó üléshez mint a givi/kappa tartójánál.
A másik kérdésem az lenne, hogy a gyári tartóra nem is kell platnit rakni, alapból egy monokey tartó van rajta? (neten lévő képekből így látom)
köszönöm,
balázs
Mielőtt állítgatod milyen idős az olaj a telóban?
Igen!
De mikor majd más kerül ilyen helyzetbe, és vigyorogva felnyúlok a polcra és akár ki is tudom 1-2 órán belül segíteni a kollegát:-)))
Ugyanis 1 dolgot utálok: a várakozást....
Pl. most az éjszakát, mert nem tudom megnézni hogy tényleg az e a hiba.....ha nem az, akkor pedig azt a 2 napot amig megjön......
De inkább ilyen 2-3000-res gondom legyen, mint egy 2-300.000-res:-)
Feltettem ma.
Kipróbálni nem volt időm, de csak ráülve is klasszisokkal többet láttam hátrafelé!
Beállítottam, ahogy Csabu mondta, a motor hossztengelyére merőlegesen tettem fel, így esik legkijjebb.
M6-os csavar kell hozzá.
A két felsőbe belemegy hosszba a 60 mm-es is, viszont alulra csak az 55 mm-es jó, a 60 mm már hosszú.
Abban viszont vitatkoznék, hogy nem kell a hosszabbító és a tükör talpa közé semmi, csak alá, az idom és a hosszabbító közé a gumi.
Ugyanis nem fexik fel rendesen a hosszabbítóra a tükör talpa, ugyanis van benne egy 1,5 mm-es kis bemélyedés.
És véleményem szerint ha valaki jól meghúzza a csavart, akkor el is vetemedhet a tükör talpa, rosszabb esetben akár el is törhet.
Ezt kiküszöbölendő, én tettem alá egy 1,5 mm vastag 6-os, fához való (jó nagy) alátétet.
Így már pontosan síkban volt minden!
A hátsónál.... elől nincs a banditnál....bár ki tudja kinek milyen
A rugót ugye a nagy "körmös kulccsal" állítod.....a másikhoz meg egy csavarhúzó kell
Most beszéltem Nano mesterrel
Egyet nem néztem meg!
Lehet hogy a nyákkal történt valami....szóval lehet hogy csak 3ft ellenállás a hiba forrása.
Szóval holnap megküldöm elektronika nélkül.....és ha jó? Akkor csak elektronika csere lesz "garanciába":-)))
De közben már rendeltem egy új csapot is, szóval nincs itt gond.
Ha egyedül vagy akkor bőven elég az 5-ös...csak a másik csavart kell állítani - ez ügyben Erik majd kiokít:-)
Nekem is Ő magyarázott, azt abban maradtunk végül - hogy ha felmegy az új guma, akkor beállítjuk "jóra"
Reggel írtam a srácnak, hogy tegyen fel - ezért van fent:-))
Már meg is vettem:-))