Ja, és a fedőlemez is valami gagyi papírvékony lemezből van. Olyan jó kézelvágós fajta, mint amiből a mostani olcsó számítógépházak bélése van. Szerintem meg is rozsdálna idővel. A gyárin vastagabb, és festett.
Jól emléxel. Kisebb nyílás, kb. 30%-kal, a cső mélyen belenyúlik a szűrőbe, gagyi vékony átlátszó szűrőpapír, és mindezek ellenére csak kb. 2000 Ft-tal olcsóbb.
Épp ezt szeretném elkerülni, hogy "ha"...
Tehát döntsd el légyszi, hogy jössz érte, vagy küldjük!
Remélem nem haraxol, de elég macerás, ha feladunk postán mondjuk vagy 6-ot, és utána 2-3 nappal szól megint valaki, hogy ja, de mégis inkább küldjétek...
Helló karika
Mi a haverokkal tavaly júliusban voltunk Erdélyben.
Nagylaknál mentünk ki ha jól emlékszem E 68 a jele az útnak. A lakott településeket kivéve kelllllllemes csalódás volt a út(ak).
Hargita megye, ahol a legtöbb magyar lakik, na ott érezhetően rosszabbak az utak de ott sem olyan vészes. Ha a mi útjainkat vesszük alapul.
Vissza felé Csíkszeredából lementünk Brassóba onnét vissza Nagylakig az út tök jó.
És mindenkinek mondom a Transz-fogarasi átjáró (szerintem kötelező) az egyik legszebb része
én is utaltam,de igazolást nem küldtem neked, viszont a" nick" nevemet odairtam megjegyzés rovatba az utalásnál
címemet mailra elküldöm,de személyes átvételben gondolkodom,csakhogy motoroljak egy kicsit(akkor megbeszéljük a részleteket),de ha rossz lesz az idő akkor jöhet postán
És továbbra is köszi!
Nyugika, arra emlékeztem, hogy te elutaltad már az elején!
Mától 2hét tiszta szopás lesz a munkahelyen.
Épp ezt szeretném elkerülni, hogy "ha"...
Tehát döntsd el légyszi, hogy jössz érte, vagy küldjük!
Remélem nem haraxol, de elég macerás, ha feladunk postán mondjuk vagy 6-ot, és utána 2-3 nappal szól megint valaki, hogy ja, de mégis inkább küldjétek...
Széles utat!
Daty
Mi a haverokkal tavaly júliusban voltunk Erdélyben.
Nagylaknál mentünk ki ha jól emlékszem E 68 a jele az útnak. A lakott településeket kivéve kelllllllemes csalódás volt a út(ak).
Hargita megye, ahol a legtöbb magyar lakik, na ott érezhetően rosszabbak az utak de ott sem olyan vészes. Ha a mi útjainkat vesszük alapul.
Vissza felé Csíkszeredából lementünk Brassóba onnét vissza Nagylakig az út tök jó.
És mindenkinek mondom a Transz-fogarasi átjáró (szerintem kötelező) az egyik legszebb része
címemet mailra elküldöm,de személyes átvételben gondolkodom,csakhogy motoroljak egy kicsit(akkor megbeszéljük a részleteket),de ha rossz lesz az idő akkor jöhet postán