Pusztán kíváncsiságból, miért nem jó a hiflo? Csak azért kérdem mert én pl. most cseréltem a gyári gsxr szűrőt hiflo-ra és azt kell mondjam tök ugyanolyan még a szegecsek is majdnem ugyanazok.
Bocs, hogy még egyszer megkérdezem - annak ellenére, hogy sokan az utalási igazolást is elküldtétek - de jeleznétek nekem, hogy ki utalt már?
Bocsi, de letöröltem az utalási igazolásokat!
Továbbá azt írta, hogy eddig 10x5.000 Ft érkezett meg a számlájára!
Mivel sem ő sem én nem tudom, hogy még ki nem utalt, kérném azt a két kollégát, aki ezt eddig nem tette meg, hogy sürgősen pótolja!
Még egy dolog!
Ő fogja szétpostázni a cuccot, ezért kérem, hogy aki postán kéri, az küldje meg a címét nekem, hogy továbbíthassam neki.
Aki nem írja a címét, azt úgy veszem, hogy ő személyesen jön érte hozzám, tehát Isti nekem postázza!
Nagyon változó! Nagyváradtól Szatmárig újra lett aszfaltozva az zsír bár a vasúti átjárókhoz a felüljárók még most készülnek, ezért ott az elkerülés miatt fényjelző engedi egy sávon a forgalmat. Viszont Nagyváradtól a Sarkadig nagyon rossz minőségű az út.
Üdv Motorosok!
94-es évj. belpiacos 250 ccm bandithoz keresek olaj és levegőszűrőt,gyertyákat,olajat,fékbetétet,akksit,telószimmeringe
t, fékolajat,telóolajat és még ki tudja ,hogy mit. A nagyvason néztem de ott csak olajszűrő van. Légyszi egy linket,címet vagy teószámot.
Köszönöm. Széles utat,Zsoty
Ugye 6-os csavarok kellenek a tükör felfogatáshoz?
Üdv!
Daty
Bocs, hogy még egyszer megkérdezem - annak ellenére, hogy sokan az utalási igazolást is elküldtétek - de jeleznétek nekem, hogy ki utalt már?
Bocsi, de letöröltem az utalási igazolásokat!
Ui: aki postán akarja a cuccot, írja a címét!
Írt Isti, jövő7re lesz kész a cucc!
Továbbá azt írta, hogy eddig 10x5.000 Ft érkezett meg a számlájára!
Mivel sem ő sem én nem tudom, hogy még ki nem utalt, kérném azt a két kollégát, aki ezt eddig nem tette meg, hogy sürgősen pótolja!
Még egy dolog!
Ő fogja szétpostázni a cuccot, ezért kérem, hogy aki postán kéri, az küldje meg a címét nekem, hogy továbbíthassam neki.
Aki nem írja a címét, azt úgy veszem, hogy ő személyesen jön érte hozzám, tehát Isti nekem postázza!
Széles utat!
Daty
94-es évj. belpiacos 250 ccm bandithoz keresek olaj és levegőszűrőt,gyertyákat,olajat,fékbetétet,akksit,telószimmeringe
t, fékolajat,telóolajat és még ki tudja ,hogy mit. A nagyvason néztem de ott csak olajszűrő van. Légyszi egy linket,címet vagy teószámot.
Köszönöm. Széles utat,Zsoty
Ott is esik