Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pusztán kíváncsiságból, miért nem jó a hiflo? Csak azért kérdem mert én pl. most cseréltem a gyári gsxr szűrőt hiflo-ra és azt kell mondjam tök ugyanolyan még a szegecsek is majdnem ugyanazok.
Csabu!

Ugye 6-os csavarok kellenek a tükör felfogatáshoz?

Üdv!

Daty
8550
TÜKÖRSZÁR HOSSZABBÍTÓSOK!

Bocs, hogy még egyszer megkérdezem - annak ellenére, hogy sokan az utalási igazolást is elküldtétek - de jeleznétek nekem, hogy ki utalt már?
Bocsi, de letöröltem az utalási igazolásokat!

Ui: aki postán akarja a cuccot, írja a címét!
Megkaptam.
Megkérdem.
Zöldi, mennyiért tudsz légszűrőt GSX 1.4-re? Csak originál gyári érdekel. Hiflo nem jó.
mail ment.
KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY TÜKÖRSZÁR HOSSZABBÍTÓT KÉRŐK RÉSZÉRE!

Írt Isti, jövő7re lesz kész a cucc!

Továbbá azt írta, hogy eddig 10x5.000 Ft érkezett meg a számlájára!
Mivel sem ő sem én nem tudom, hogy még ki nem utalt, kérném azt a két kollégát, aki ezt eddig nem tette meg, hogy sürgősen pótolja!

Még egy dolog!
Ő fogja szétpostázni a cuccot, ezért kérem, hogy aki postán kéri, az küldje meg a címét nekem, hogy továbbíthassam neki.
Aki nem írja a címét, azt úgy veszem, hogy ő személyesen jön érte hozzám, tehát Isti nekem postázza!

Széles utat!

Daty
Nagyon változó! Nagyváradtól Szatmárig újra lett aszfaltozva az zsír bár a vasúti átjárókhoz a felüljárók még most készülnek, ezért ott az elkerülés miatt fényjelző engedi egy sávon a forgalmat. Viszont Nagyváradtól a Sarkadig nagyon rossz minőségű az út.
neked is köszi
Zöldi is tud alkatrészt hozni, az adatlapján van e-mail cím.
köszi
Üdv Motorosok!
94-es évj. belpiacos 250 ccm bandithoz keresek olaj és levegőszűrőt,gyertyákat,olajat,fékbetétet,akksit,telószimmeringe
t, fékolajat,telóolajat és még ki tudja ,hogy mit. A nagyvason néztem de ott csak olajszűrő van. Légyszi egy linket,címet vagy teószámot.
Köszönöm. Széles utat,Zsoty
utak állapota milyen?,mert lehet ezt is azt is hallani,de gondolom Te most hiteles forrás leszel számomra ill.a többieknek
Románia egy kör! Attól függ hova mész! Én most Szatmártól jöttem Nagyváradnak de egyébként kimeríthetetlen köröket lehet ott csinálni!
gondoltam Románia,vagy csak egy kör van?,vagy csak célig és visszafelé ugyan az-az út van?
Több kört ezt, hogy érted?
ha reggel elindulsz,szép kényelmes tempóban ,estig mit lehet bejárni odaát,akár több kőrt is "mondhatsz"
Hát ja..................Legalább szlovákia közel van.
Én meg Nagyváradtól áztam Hódmezőig....!
igen ,lehet, de innen a főfaluból és környékéről 100-200km a határ ,tudom ez meg az én bajom
Pétervásár előtt egy kanyarban, útfelújítás előtt lévő hatalmas pukli miatt majdnem sikerült eldobni a gépet Tényleg nagyon szar az út arra
14:00 MotoGp - Digi Sport

Ott is esik