Ejnye, mindenhol írták, hogy nyugatra fog esni. Keletre kellett volna indulni Én meg elindultam a szokásos Cserháton át Salgótarján - Ózd fele a hegyeken át, de Zabarnál láttam, hogy Ózd fele brutális felhők vannak, így elindultam délnek. Nagyon mérges voltam magamra, majdnem 30 km-es szakaszon annyira szar volt az út minősége, hogy azt hittem leszakad a csuklóm, meg a könyököm. Szegény futómű is dolgozott rendesen. Pétervásáránál lyukadtam ki. Hogy legyen valami jó élményem hazafele átmentem a Mátrán Egy biztos, többet nem erőltetetem ezeket a kis erdei útakat, a gixer nem erre való....
Tegnap teszteltem a Windjammer-t. Abszolút bevállt, ennyi pénzt simán megér (postaköltséggel 3800Ft). Sajnos kis tempónál annyira szigetel, hogy nagyon párásodik a plexi (bár a bukóm is szar és eleve párásodik még melegben is). Szelet és hangot is érezhetően tompít. Természetesen csodát nem kell várni, de füldugó plusz ez már kielégítő
Sziasztok, segitsetek kérlek!
Van egy s Banditom 600-as, 98-as, olyant kezdett csinalni, h 170 km/ h -nal elkezd rangatni, es nem gyorsul mar tovabb, elotte ment 210-et, de mar nem csak 170, egyik naprol a masikra, mi lehet?
Én is megnéztem ma magamnak a Lillafüred-Felsőtárkány-Eger részt.
Csak a hevesi ok, a borsodi rész sz@r.
170 km lett a vége.
Kb. 2 hete voltam 6.000 km-es szervizen, ma már beleszaladtam a 7.000-be!
Esőkerülő túra volt,de nem jött össze(mint az electronika se ),elindultam Szfehérvárnak,de Érdnél vettem egy jobbost mert lógótt a felhő lába arra,igy Biatorbágyra sem jutottam el mert szakadt,meg a jég csörgött,majd hazafelé,de arra sütött a nap igy Alsónémedi ill.Üllő majd haza
Az meg unalmas.
Így inkább külföld.