Köszi a jóindulatodat, nem is ezek miatt viszem. A pecsét kellene a szervizkönyvbe, meg a szinkron. (A gyertyacsere szerintem sem időszerű még, a hűtőfolyadékcseréről nem is beszélve.) Ugyanis alapjáraton "röfög" a vas, mint 1 rossz IFA. Kíváncsi vagyok, ez normális-e.
Amúgy a Carmo-nál tokkal-vonóval 31 pénzt mondtak. A gyertyacsere +10 lenne.
Világosítsatok fel, mi az a TPS?
Fasza.
Motoron nem használom a kerékhez, egy anyáért nem érdemes előcuccolni, csak mikor a két kocsin cserélek téli/nyári kereket. Motoron csak a kislánckerékhez ideális, mert azt nagy szívás leszedni nélküle.
Hát igen, akkor nagyon ki kellene mosni valahogy. Az mondjuk előnyös, hogy "csak" alu marad, ha marad, azt talán könnyebben ledarálja, cserébe nem gyűjti össze a mágnes.
Légkulccsal amin nem állítja a nyomatékot(mindegyiken lehet) és alapból 1000nm körüli, hogy mindent leszedjen.....nekem csak 300nm-es van és csak leszedésre használom........volt olyan SV amin a hátsó kereket légkulccsal húzták meg és összeszopta a villát és a kerék közepét.....és ez nem ritka....
Hogy a p***ba húzza meg a gumis "szerelő" a kerékanyát úgy, hogy leszereléskor eltörik a félcollos fix krovaszár? Igaz, hogy kénytelen voltam csövet húzni rá, de még így sem jött le, akkor meg még nem volt légkulcsom.
Ne a kijelzőt nézegesd, majd 2-3 tankolás után számold ki, meglátod nem lesz az 6-nál több
Nekem a régi görbevázas lég-olajos van, annak mutatós benzinszint mérője van, amikor eléri a piros mezőt akkor van kb félig
Először engem is zavart, de kitapasztaltam és már nem izgat.
Én ezt nem értem Szétszedtem, összeraktam már dolgot életembe és M8-nál nagyobb menetet még soha nem szakítottam meg. Hogy a büdös p****ba, lehet egy olajleeresztőt így megtépni? Jó tudom, hogy aluba tekeredik, de akkor is az van vagy 12-es menet.
Inkább az 1250-es gazdikat kérdezném.
Mennyi eszik a Tietek?Mert én sokalom az enyémnek.Ma tankoltam,71km után már elment egy egység a kijelzön,de már a második is közbe közbe elment.
Kb.120-al mentem városon kivül.Nem huzattam neki,3000környékén váltottam.
Vagy ez normális?
Gázállás érzékelő.
Amúgy a Carmo-nál tokkal-vonóval 31 pénzt mondtak. A gyertyacsere +10 lenne.
Világosítsatok fel, mi az a TPS?
Motoron nem használom a kerékhez, egy anyáért nem érdemes előcuccolni, csak mikor a két kocsin cserélek téli/nyári kereket. Motoron csak a kislánckerékhez ideális, mert azt nagy szívás leszedni nélküle.
.
Nekem a régi görbevázas lég-olajos van, annak mutatós benzinszint mérője van, amikor eléri a piros mezőt akkor van kb félig
Először engem is zavart, de kitapasztaltam és már nem izgat.
Inkább az 1250-es gazdikat kérdezném.
Mennyi eszik a Tietek?Mert én sokalom az enyémnek.Ma tankoltam,71km után már elment egy egység a kijelzön,de már a második is közbe közbe elment.
Kb.120-al mentem városon kivül.Nem huzattam neki,3000környékén váltottam.
Vagy ez normális?