sziasztok
minden 2.-3. kuplungolásnál nyikkan a kuplungom
és a munkahengernél a gumiharang amiből hiányzik egy kis darab
elképzelhető ,hogy nedvesség jutott be és emiatt nyikkan?
11:00 körül van a találka a pécsi Zsolnay Vilmos úti Omv kútnál aztán még megállunk Pécsváradon a Mol kútnál még egy kollégáért és úgy tovább! Ha ez így neked is okés akkor gyere
Vagy hívj:
Erdősi Zoltán
20/ 260 49 03
Hát saját elmondása szerint nincs ideje, de nem is SV-t akart venni csak a szalonba hónapokig nem jött meg a megrendelt DL-je, az SV meg ott volt és inkább azt hozta el. Múlthéten beszéltem vele, idén még ki se hozta a gépet a garázsból
Nincs. Ha megnézed a képet, az eredeti csuklópont nincs is bántva, csak egy vastag alátét-talp lett alácsavarozva. Pusztán annyi történt, hogy a tükör 4 cm-t kifelé jött. 4 centivel odébb ugyanannyi a menetszél nyomása.....
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, hogy van-e megoldás a "S"-es Banditok fejidom rezgésével kapcsolatosan? Rosszabb úton a fejidom a lámpával együtt elég rendesen ugrál. A gyári felfogatások stimmelnek. Van-e valami megoldás, vagy ez így jó ahogyan van?
Köszönöm a segítséget!
Tudom a kérdés nem nekem szólt de esetleg holnap egy karika?
valami ilyesmire gondoltam: Pécs- Szálka(itt egy kis pihi a tó parton)-Bátaszék-Dunaszekcső(itt egy kis palacsintázás az Arénában)-Mohács-Pécs Kb. 140 km Indulás valamikor, érkezés órákkal később a pécsi fórumon is már feldobtam a kérdést...
a., Berakom a gépet üresbe, de a zöld visszajelzás, csak akkor villan fel, ha az oldalsztendert picit lenyomom (vagyis a kapcsolója kiold)
b., a Grip-em 2-3 napja nehezen "veszi" be a 6-odikat.....
A gép megy mint a meszes, de - míg már felváltottam 6-ba, még mindig csak az 5-ik sebességet jelzi.....azt vagy átugrik pár perc múlva magától, vagy nem....
Ma láttam a motorod Soltvadkerten a fagyis előtt. Pöpec egy darab. Gratula hozzá!
minden 2.-3. kuplungolásnál nyikkan a kuplungom
és a munkahengernél a gumiharang amiből hiányzik egy kis darab
elképzelhető ,hogy nedvesség jutott be és emiatt nyikkan?
11:00 körül van a találka a pécsi Zsolnay Vilmos úti Omv kútnál aztán még megállunk Pécsváradon a Mol kútnál még egy kollégáért és úgy tovább! Ha ez így neked is okés akkor gyere
Vagy hívj:
Erdősi Zoltán
20/ 260 49 03
Valahol csatlakozom a csapathoz.
Köszönöm a segítséget!
A tükörszár hosszabbítóval 200 - 230 felett sincs gond, stabilan áll?
valami ilyesmire gondoltam: Pécs- Szálka(itt egy kis pihi a tó parton)-Bátaszék-Dunaszekcső(itt egy kis palacsintázás az Arénában)-Mohács-Pécs Kb. 140 km Indulás valamikor, érkezés órákkal később a pécsi fórumon is már feldobtam a kérdést...
a., Berakom a gépet üresbe, de a zöld visszajelzás, csak akkor villan fel, ha az oldalsztendert picit lenyomom (vagyis a kapcsolója kiold)
b., a Grip-em 2-3 napja nehezen "veszi" be a 6-odikat.....
A gép megy mint a meszes, de - míg már felváltottam 6-ba, még mindig csak az 5-ik sebességet jelzi.....azt vagy átugrik pár perc múlva magától, vagy nem....
MI LEHET A GOND?
Nekem évente kb 8000km a melóba járás.....
Vagyis a 111000km-ből 2004 óta 7x8=56000km a melóbajárás volt.
De akkor is marad 55.000km ami túrázgatás, motorozás volt:-))))