Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor a raid kilőve.............................könnyebb választani.
Hát jövőre nem hiszem, hogy kapsz Raid II-t, legalábbis újat
Na itt vagyok, ragyogok, megjöttem. Sisaktéma / sebességhez: hétvégén összeverődtünk néhányan, én meg pár elmeháborodott (ZZR1400 / ZX-12R / ZX-636), aztán szerpentineztünk egy kellemeset a kárpátaljai Kárpátokban. A tempó az olyan 160-180-200, a max. 213 volt GPS-em szerint. XR-1100 volt a fejemen, 160-180-ig rendben, utána viszont állkapocsizommal küzdöttem az életemért Nagyon jó sityak, viszont az az érzésem, hogy az előd XR-1000 vhogy jobban illeszkedett az inkább hosszúkás fejemre. Ebből kifolyólag ha valakit érdekel egy tavaly ősszel vásárolt, keveset használt, karcmentes, L-es Wine Red XR-1100, az viheti 90 eFt-ért. Talán még kis alku is belefér
Hát ebben az évben letettem a sisakvásárlásról.......majd jövőre.
Egyenlőre a raidII,qest,marushin RS2 közt gondolkodom.
És majd kialakul.
150e-ret tuti nem akarok kiadni sisakért.Még a 80e is a huhuhuhuhuúúúúú kategória.
a raid 2 kifutó modell, igaz tavaly óta, de 70-nél olcsóbb nem lesz (szvsz 70 papír egy ilyen sisakért jó ár-érték)
(vhogy a körül vettem, kéket, zajszettel együtt, pinlockost, 70-80 között Kecskeméten...)
az a qwest, szép, de új modell, kicsit húzós...
nekem most ez kellene: Óhh
ide megint kellene menni..és Csepregen 1500-HUF a szállás még mindig..
Hát picit mentem idomos SV-vel.
Nemmondhatnám hogy sok volt a különbség a nem idomoshoz képest...................talán hogy kézenállva nyomtam végig a nullást.
De szél az volt bőven.
Ha abszolút szélcsendre vágynék vennék egy burgmanféle szekrényt és csókolom.
Még a régi idomosat se próbáltam, pedig karikának olyan, de ő is csak szerelni adja oda
Na, indulok!
HA azt hiszed, hogy az új idomos banditon bármit ér az idom, akkor próbálj ki egyet, rá fogssz jönni, hogy nem :D
Ez azért eléggé emberfüggő......töbször mentem hosszabb távon gyorsan és simán bírható a csupasz gépen is.....igaz engem az sem zavar ha ráz, zajos és szeles a sisak.....nem vagyunk egyformák...van aki hóban sem motorozik pedig az is evidens szerintem...
Itten fórumozó arc Tibi_UA a nickje. Előbújik szerintem előbb-utóbb.
Igen, de olcsó bukód mellé idomos géped van Nekem csupasz van, picit másképp viselkedik
Addig van nála amíg van az IMET-nél is
Ó jeeeee.Remélem jövőre is árulja........olcsóbban.
Akkor döntsd meg a fejedet picit előre és enyhén felfelé nézd az utat. Nekem az a megoldás ( közfelhördülésre: LIDL-es sisakom van évek óta 20eFt alatt )
Hát nemrég voltam az IMET-nél gatyát venni és felpróbáltam egy RAID II-t, azt mondta az eladó, hogy M-es a méretem.
Ezért vigyorogtam én is annak idején, amikor itt valaki azt próbálta mesélni, hogy tartósan, hasalás nélkül megy a B-kinggel 180-at..... Kopasz motoron egyenesen ülve 150-nél már merevedik az ember nyaka és nyúlanak az ujjai. (Chopperről még nem is beszélve, ahol a cipőtalpat leemeli a légellenállás a lábtartóról)
Ez esetben lehet az a baj, hogy a jelenlegi bukód túl nagy.
Motmárcsak az a kérdés......kiaza Tibi.
Köszi, de használtba nem gondolkodom egyenlőre.
Persze4 Nem is mondtam, hogy nem kell kapaszkodni, mint állat.
Nekem az a bajom, hogy már 120-nál emeli a fejemen a bukót, hogy csatt majd megfojt. Nem is akarok én tartósan ilyen sebességekkel menni főleg, hogy leginkább két személlyel megyek, asszonykámmal a hátsó ülésen. De azért jól esne néha egy kis tempó rövidebb távon.
Mekkora a fejed? Ha érdekel használt bukó is, akkor próbáld ki az enyémet (HJC IS-16, matt fekete, L-es). Ha ok, akkor biztosan megegyezünk .
A sima fekete vagy fehér van 85-ért, ami boltba 100. A dizájnos ami 130 körül van az nyilván nála is arányosan drágább valamivel.