Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor pontosítsunk: fejrázós problémám nekem sem volt a Banditon a HJC-vel. Viszont 180-nál nem a fejed tépi a szél, hanem az egész felsőtested, has és hátizommal kell tartanod magad. Kamuzik, aki azt mondja, hogy ilyen tempóval tartósan lehet menni csupasz motoron. Én nem érzem magam egy gyenge gyereknek, de már tartós 150-nél rohadt fárasztó hosszú távon tartani magad, nem esik jól.
Akkor már csak azt mondd meg légyszi, hogy honnan akasszak le 85 rongyot?
A múltkor is valaki ezzel nyaggatott, hogy ez ilyen meg olyan jó vétel, mire én mondtam, hogy tudok egy nagyon jó házat ami 500 millát ér, de csak most 450 milláért a tied lehet
jaaaaa
Csak a derakamnak jobb, azt írtam
Azért mondtam, hogy Tibitől :D
Most nézem a google maps-on, ez egész jól néz ki. Tiszta kacskaringós
Az nem 100-130 közt van?
Vegyél egy questet Tibitől, asszem 85 körül adja. LEgjobb vétel, csendesebb, mint a schubi S1 pro, ami nagy szó.
Bukóból olyat érdemes venni ami a vételkor nagyon szoros különben már 1 hónap múlva rázni fog....
Lavamünd sem volt rossz.Bár ez nem az én felvételem.

http://youtu.be/Xpv0JJB1kv0
Most nézem, hogy a fórum benyelte az irományom

Szóval a csupasz gépek tulajdonosai nem egész ezt mondják. Szerintük egy jó bukóban 180-nál sem tépi le a fejed a szél.
A zajjal nekem nincs bajom, de a bukó rázása nagyon zavar. Erre mondták, hogy egy jó bukó megoldja a gondot. Persze én sem szeretnék 100 körüli összeget kiadni egy bukóra. Többen ajánlották a HJC-t, de még nem volt alkalmam belemélyülni a témába.
Scottynak kényelmesebb, mint a Bandit Kinek a pap, kinek a Gixer
Egyértelmű.
Báááááár gixxerrel csak erős és fiatal embereknek.
De lehet rajta több kört menni. MEg az 525 kezdetétől teljesen élvezetes. Nekem.
Amúgy akkor már Go dolomitok :DDDD
Budapest,Banská Štiavnica,Horná Štubňa,Dolný Harmanec,Zvolen, Budapest

GPS-be beír, örömködik a 400km-ből 280-at ;)
Léka-Rohonc
Felsőtárkány-Lillafüred
Az se több 10 percnél.
GO ausztria.
NE szivasd magad itthon: 577, Szlovákia...
Tudtok Bükk környékén egy fasza kanyargós, jó minőségű részt, ami Budapesttől oda-vissza belefér egy lájtos napi gurulásba? Eddig Ózdig mentem legmesszebb (át a Cserháton- Szécsény-Salgótarján-Cered-Zabar-Hangony-Ózd) majd onnan vissza a 25-23-21-en Hatvanig (Mátrát direkt hagytam ki, mert ott szar az út), de már unalmas. Vasárnap elmentem Zirc-Csesznekre, de kár volt mert az a híres kedvelt motoros rész kb 10 perc. Emiatt mentem oda-vissza 350km-t
Le is beszéltünk mindent
Milyen szélzajról beszéltek itt? Én a SCHUBERTH C2-be sem füldugót se maxkot nem használok!
eltelt a délelőtt...:-D
CSendes sisak+ no plexi= az a jó:D
Ilyen idomos motorokon szerintem én is dugóznék. Én azokon úgy érzem , megsüketülök a szélzajtól, néha cserélünk haverokkal