Hát, elején úgy volt, el tudunk menni ketten. Aztán mégsem, magamra most nem szórnék el 3 napra 80 rongyot, a fő érvet meg tegnap tudtam meg, hogy azon a hétvégén kötelezően szabadon választott céges programom van. Még szerencse, hogy nem utaltam....
Ha most csinálod az "A"-t akkor ne szarozz 250-es kategóriával!
Egyszerűen nem éri meg.
Amiket kinéztél minimum 15 éves de inkább 20-as motorok.
Legalább 5-8 gazdája volt
Legalább egy bankrablás kell az alkatrészekre
Azt ugye te se hiszed el, hogy egy 15 éves motorba 24.000km van.....mert 98% hogy ezzel fognak etetni.
A nagy átlag évi 10000-ret megy évente! De 5000ret biztos.
kinek van 250-es gépe?
általában a 17-19 korosztálynak - vagyis azok szét vannak hajtva......hiszen tolják....tolják......majd mikor már üveghangon megy akkor eszükbe jut, hogy ez már kevés.......
Szóval minimum egy 500ast vegyél, de ha megvan a jogsi akkor vehetsz akár 600-ast is.
egy dolgot ne felejts el!
nem a motor akar 200al menni!
nem a motor cseszi el a kanyart
nem a motor nem tud fékezni.....
ebből indulva pedig ha most beleáldozol egy 600-ba, az motor lesz naaaaaaggggyyyyyoooooonnnnnn sokáig.....hiszen nagyobb már nem igazán kell egy ideig.
Most egy Honda VTR 250-nel csinálom az A-t (majdnem egy Bandit 250 ereje van benne)... jónak jó... erősnek erős (250-eshez képest)... viszont én személy szerint még "elbírnék" nagyobbat is. Megmondom őszintén a 600 ccm-es kategória az, amiben igazán gondolkodom. Ennél nem nagyon akarok se kisebbet, se nagyobbat.
Na meg Zöldinek +2x200km hozzád képest.