Franya szép lassan alkatrészenként csempészd ki a gyárból otthon rakd össze, építs köré egy Banditot és minden kétséget kizáróan te leszel a nyomaték király
Sajnos délutános vagyok, negyed kettőkor indulok dolgozni... Viszont ha van kedved, nézz ki Komlóra és látogass meg az erőműben. Mutatok neked kis érdekességet, helyes ki motorjaink vannak
Felajánlom, hogy nálam töltheted (tölthetitek) az éjszakát ha szükséges. Családi házban lakom, motor éjszakai tárolása abszolút biztonságosan megoldott. De ez az ajánlat minden motorostársamnak érvényes, akinek baranyai gondja-baja van.
Miért ne? :D
Nálad az is bejátszik, hogy motorral jársz dolgozni, relatíve messze. Pl hozzám képest. Ha én az év minden hétköznapján motorral megyek be, az 2400km/év . Igen, 10km/nap :D
Más meg letol 50-et, csak oda.
Ez így igaz, 600-zal nyugodtan lehet kezdeni. Bár 2 hete találkoztam a kissráccal, akinek eladtam a Banditot és már el is esett vele. Még jó hogy annó vettem rá bukócsövet...
2004 óta a seggemben 68+43= 111.000km van, pedig már kocsi is van a családba.
De viccet félretéve.....
tényleg minek? kinek éri meg az a sok kiadás mikor csak áll a vas
Sziasztok, arra vonatkozóan van valakinek ötlete az mi lehet hogy néha behülyül a gép és mikor 1-est váltok indulás előtt egyből lefullad, nem csak 2000ről...?
De hülye vagyok, azt kellett volna feldobni, h "fizeted a különbözetet, ha 35-nél több?". Aztán kamu betegpapír a céges rendezvényre, és irány a part :D
Menny má...Ott kezdődik, hogy 2000km. Az 40 ropi. A tente 13. Nekem aludni kéne egyet Pécsen is előtte, enni is, az még 10. Volt szó kompozásról ami csak pár kuna. Teccikérteni. :D
szép..nagy..
Nálad az is bejátszik, hogy motorral jársz dolgozni, relatíve messze. Pl hozzám képest. Ha én az év minden hétköznapján motorral megyek be, az 2400km/év . Igen, 10km/nap :D
Más meg letol 50-et, csak oda.
a., esett
b., esni fog
ez kivédhetetlen. ezért nem kell strandpapucsba, izompólóba szórakozni.
ezek a tények.
A haver elsőre egy 1000-res fazert vett .....
és?
amíg az ember tudja mik a határai, addig nincs gond
véleményem szerint az ilyen minek vesz motort?
2004 óta a seggemben 68+43= 111.000km van, pedig már kocsi is van a családba.
De viccet félretéve.....
tényleg minek? kinek éri meg az a sok kiadás mikor csak áll a vas
Gondolj bele,napfény,pálmafák,gyönyörű ívek + mi is ott leszünk....
akkor legyen 45....nem hinném h 25 nél több a benya....