Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ehhez a mocihoz mit szóltok! Tavaly Debrecenben élő valóságában láttam. Megdöbbentem, hogy menyi lett ráköltve erre a gépsasra.
Nagyon köszi a szíves meghívást, lehet egyszer elmegyek arra.
Egyébként remélem nem sértettelek meg, csak húzni akartalak
Gyere el erre motorozni, bemutatom neked a csúnya szőrös embert, és megmutatom a szép tájat is!
Tényleg jól néz ki a borítás, de ki ez a csúnya szőrös ember a második képen? Elrontja az összképet
Pedig a háttérben a táj is nagyon tetszik
Thx Brembo!
Daty, tényleg jól néz ki a gép, nekem is tetszik.
Köszi Karika, azért csináltam ilyen feltűnőre, hogy messziről felismerjenek!
Sziasztok!
Ha van valakinél eladó Bandit 400 hoz gyári kipufogó dob az szóljon!
Köszönet urak!
Köszi Gyuri!
Oldalkofferek (E21) nyár elejére tervezve, minden nem megy egyszerre, meg most közbeszólt a lakásfelújítás is!
Köszi Blú!
Szeva! 250es bandithoz trafója nincs valakinek? Esetleg nemtudjátok hogy a 400asé nem e olyan?
Ez valóban nem always betét ,hanem Datyfehér betét

igy már könnyen fel lehet majd ismerni az úton
Sziasztok.
Ma végre megoldódott az index problémám. Vettem egy relét, csak bedugtam a régi helyére, és prímán működik, megfelelő sebességgel. Hiába, nekem az ellenállás-dolog nem jött be.
Daty ez valami új márka? Viccet félretéve jól néz ki gratula hozzá és sok baleset mentest a mocihoz is! Látom azért te is költől rá rendesen én még az oldalfokereket hiányolom róla.
BABAAAAA!
amit vettem ülést ma megmértem

10W-on üzemel.
reggel kellemes meleg volt a seggem alatt:-)))
Na ugyi, mondtam én, hogy tecceni fog!
Jól néz ki a tankbugyi!
Na, ma végre megnyitottam a szezonomat!
Így néz ki a motor felnipolírral, tankbőrrel.
Köszi a tanácsot! Vasárnap tevezek nagyobb karikát, utána megnézem megint milyenek
Én lecseréltem ledesre az összes izzómat, kivéve a két darab H7-est, tehát a két első helyzetjelzőt, a hátsó lámpa kombinált egőjét és a rendszámtábla világítás 5W-os izzóját is. Bármikor rajtahagyhatom a helyzetjelzőt egész éjszakára is akár.
Hali,én mindenképpen kissebb hőértékű gyertyában gondolkodnék!
Kell venni/csinálni egy ilyen áramkört vagy hasonlót, és akkor lehet szabályozni a hőmérsékletet.
Egy plusz kapcsoló beiktatásával pedig lehet váltani, hogy kapcsolt legyen vagy direkt.
Köszi a tanácsokat,mire ezt olvastam már megoldódott :))))))
MŰKÖDIK
Nagy igyekezetembe a lumbálótű vékonyabbik részét tettem fel
tegnap megint neki ültem és összehoztam! Faszántosan üzemel :)