Hi.
Nekem kapcsolva van a 12V, a hátsó helyzetjelzőről. Így parklámpa funkcióban is tudok 12Vot adni a töltőre, és a kulcsot is zsebre rakhatom. Mint te. Csak a 3 helyzetjelző izzó fogyasztásával vagyok rövidebb. Mondjuk én nem kempingezem :)
A fokozatkijelző ügyes munka.
Kamionos boltban vettem az aljzatot, 1500 Ft volt darabja. Azért van fixre kötve, mert pl sátor mellett bevezethető a 12V a "lakosztályba" gyújtás nélkül -így célszerűbbnek tartom.
A GIPRO pedig 2mm-es alumínium lemezből készült, saját gyártmány és a kormány középső konzoljába illeszkedik pontosan, a gyújtáskapcsolónál lévő résbe csúszik be és mindössze két kis csavar fogja. Sablont eltettem.
Nekem kétoldalon a műszerfal vízszintes felületébe van belefúrva és úgy van kötve, hogy folyamatosan, fixen rajta van a 12V. Kicsit takarja a képen a kuplung és a fék hidraulika tömlő, de azért kivehető a kupakja.
Szeretnék majd egy szivargyújtó aljzatot rakni a Banditra.
Ha van itt valaki aki már szerelt fel.Az megosztaná,hogy milyet,és hova rakta?
S-es 1250-es gépem van.
Köszi
Na jó, de kb mennyi? Ma kivittem a gépet kipróbálni a féket és az 1-es henger nem igazán akart menni. Kivettem a gyertyákat és tiszta fekete volt az összes. Megpucoltam, beállítottam a hézagot rajtuk, utána érezhetően finomabban járt.
A kérdés csak az, hogy nem-e kellett volna leégnie azalatt a pár km alatt a koromnak? Mikor vissza jöttem, a henger fogásra elég forró volt, sütötte a kezem.
Tényleg úgy tűnik.....viszont kell valami hőkapcsoló mint az ülésfűtésekben van nehogy túlmelegedjen...a ruhafűtésemben nekem is van különben megsütne pedig csak 50W-os, de mielőtt kikapcsol nagyon forró...
Blue Mester!
Csendesen megsúgom, hogy a motorozásnak semmi köze a bajodhoz, mert ha így lenne, akkor Én már 20 éves korom óta nem motorozhatnék. Majd személyesen kitanítalak a tudományra.
Ellenben az ülésfűtés az nagy komfort!
Nekem kapcsolva van a 12V, a hátsó helyzetjelzőről. Így parklámpa funkcióban is tudok 12Vot adni a töltőre, és a kulcsot is zsebre rakhatom. Mint te. Csak a 3 helyzetjelző izzó fogyasztásával vagyok rövidebb. Mondjuk én nem kempingezem :)
A fokozatkijelző ügyes munka.