látom fékbetétekről van szo,pontosan most keresek én is a banditomra,valami olcso betéteket,elsőt,ha tudtok várom segitségeteket.Köszönöm,további szép napot mindenkinek.
amúgy jelen állás szerint a mostani jobb...majd Mikir is bepróbálja az én vasamat 1 körre, ő jobban érzi ezeket, az biztos, h most ha kicsit idegesebben ráfogok a fékre, elég gyorsan belecsúszok a tankba....
Jó kérdés. Ironednek +Mikirnek vettem egyszer akcióban Nissin betéteket, ami ugyanaz, mint a gyári. Tudom, hogy standardot vettem. Ha szarabb lett a fékük, akkor szinteres a gyári.
Hát... remélem még nem mostanában kellesz cserélni a fékbetéteimet, de ha oda kerül a sor, én biztos, hogy simát veszek, nem szintereset, mert szerintem a féktárcsa drágább mulatság, és ha jól tudom, a szinteres jobban koptatja.
Te, az enyém ugyanezt csinálja. Eleinte nyomta az impulzust, aztán ksőbb próbáltam, utána már nem. De ettől függetlenül hibátlanul olajoz, visszajelző, mindenfél működnek.
Na mit gondoltok milyen időt mondanak jövő hét végére? Na milyet?
Fost!
Nem akarok össze esküvés elméletet osztogatni,de esküszöm ez olyan mintha minket magyarokat valaki szopatna ezzel,hogy rendszerint hétvégére jön meg a takony idő!
És ez tavaly is többségében így volt!
most fogyás van, már csak 2 palackom van, ebből 1 használva
épp gondolkodom a feltöltésen...
sosem akkor kell kopót venni a vasra, amikor elfogyik....előre lehet azt látni, eláll az a polcon fél-1évet (max.)
Tud valaki segíteni a hőmérő beépítésével kapcsolatban?
Üdv.
Fost!
Nem akarok össze esküvés elméletet osztogatni,de esküszöm ez olyan mintha minket magyarokat valaki szopatna ezzel,hogy rendszerint hétvégére jön meg a takony idő!
És ez tavaly is többségében így volt!