A sima, 2 távirányítóval 10-ért beszerelve, a pageres 2 pagerrer 25-ért beszerelve. Blué más típusú volt, nem Én szereltem. Ezek között, az utóbbi 4 évben nem volt olyan ami elromlott, legalábbis abból a 18-20 db-ból, amit Én szereltem be.
Ha ezt újba ki állítják így az iratait törzskönyvet mindent! Akkor az nem okirat hamisítás...
Föleg hogy mamár egy chipel oda teszik a lovakat ahova szinte csak akarod! Ezt most durván írtam de ma már megoldható! És ez nem olyan mint ha 50-es blokkra rátolsz egy 70-eset!
Nekem is pageres van, kb.1,5 éve, még nincs baj vele.
Ha télen lerakom és nem rakom csepp feltöltöre, akkor valóban lemeríti az aksit.
Egyetlen gondom vele, hogy tényleg elég halk.
Lehet e evvel valamit kezdeni?
Erről a riasztó dologról lehetne kicsit bővebben? Néztem én is már párat, de valahogy kételyeim vannak a dologgal kapcsolatban. Vagy nagyon olcsó vagy nagyon drága, közép út nem nagyon van.
Érdekelne az a típus ami nektek már bevált
Nekem annó a 650-ben Sentinel 1100 Moto pageres riasztóm volt, amit nagyon szerettem. Nem szívta az akksit és megbízható volt, a pager is jelzett nagyobb távolságból is. Én ajánlani tudom!
Köszönöm a segítséget
Inkább a karbi felé pillogok több okból is: egyrészt, mert a karbisort is kivettem és átpucoltam. Lehet közbe elpiszkáltam benne valamit
Másrészt ez a kipuff volt rajta eddig is és eddig nem csinálta. Harmadrészt pedig csak az 1-es henger csinálja a többi nem.
Puffanáskor füst jön az 1-es karbi környékéről.
Plusz az átírás gondolom. Az se ingyen van.
meg gondolom a szokásos dolgok (eredet, műszaki.....stb)
Szóval tényleg sok.
Tomika haver egy Transalpot vett. Neki cakk-pakk 180-200.000 volt mire idehaza is mehetett vele - ÚGY! hogy mindent Ő intézet - ami emlékeim szerint valami 2-3 hónapot vett igénybe.
Igen.
Az előtte lévő SV-re is.
A regadó az kb. 100-105eFt rá.
Most néztem a Grandemoto oldalán, 2006-os Kawa ER-6-nál írnak 104eFt-ot.
Most jut eszembe, még lehet, hiogy annyi sem, mert csak 25kW-os.
De már azt sem tudom hirtelen, hogy számítják.
Igen, 650-es, 25kW.
Most is lehet kérni akármelyik új 650-es Hyot 25kW-ra, 25000Ft felárért. http://www.hyosung.hu/
Nekem KingRoad vagy mifene volt.....
vettem másikat......vettem piezo szirénát.....nem működött vele
Legalábbis tavaly még állt a sor itt a helyi ocsmányosnál - idén még nem láttam autókat sem.
FZS 1000, németből. Múlt hónapban vette.
Költségeket nem tudom.
Megy különbözetire aztán még spórol Kawaból E6-osra ráizgult
Föleg hogy mamár egy chipel oda teszik a lovakat ahova szinte csak akarod! Ezt most durván írtam de ma már megoldható! És ez nem olyan mint ha 50-es blokkra rátolsz egy 70-eset!
Nekem az allianz nem jött be (tapasztalat). Bármit választasz nagyon olvasd el a feltételeket mire fizet mire nem.
Nekem is pageres van, kb.1,5 éve, még nincs baj vele.
Ha télen lerakom és nem rakom csepp feltöltöre, akkor valóban lemeríti az aksit.
Egyetlen gondom vele, hogy tényleg elég halk.
Lehet e evvel valamit kezdeni?
Érdekelne az a típus ami nektek már bevált
Inkább a karbi felé pillogok több okból is: egyrészt, mert a karbisort is kivettem és átpucoltam. Lehet közbe elpiszkáltam benne valamit
Másrészt ez a kipuff volt rajta eddig is és eddig nem csinálta. Harmadrészt pedig csak az 1-es henger csinálja a többi nem.
Puffanáskor füst jön az 1-es karbi környékéről.
ja, tenyleg, mondtad is hogy foglalkozol ilyenekkel...
milyen lenne es mennyi?
Leveszem az ülést.....
Onnan elkezdem húzni felfelé.....majd körbe és körbe......
Mikor kész akkor a tanknyilást kivágom egy pvc vágóval (pont a tank és a nyilásgyürűnél....
oszt mehet rá a bőrőm.......
DE!
Nekem ugye ez is egyedi......
Nem tudom, hogy neked milyen van, illetve a gyáriaknak milyen a felfogatása....
Részleteznéd, mit hol meddig, kiként fóliáztad be?
Meg voltam vele elégedve, 2 személlyel simán ment 170-et óra szerint!
meg gondolom a szokásos dolgok (eredet, műszaki.....stb)
Szóval tényleg sok.
Tomika haver egy Transalpot vett. Neki cakk-pakk 180-200.000 volt mire idehaza is mehetett vele - ÚGY! hogy mindent Ő intézet - ami emlékeim szerint valami 2-3 hónapot vett igénybe.
Az előtte lévő SV-re is.
A regadó az kb. 100-105eFt rá.
Most néztem a Grandemoto oldalán, 2006-os Kawa ER-6-nál írnak 104eFt-ot.
Most jut eszembe, még lehet, hiogy annyi sem, mert csak 25kW-os.
De már azt sem tudom hirtelen, hogy számítják.
Igen, 650-es, 25kW.
Most is lehet kérni akármelyik új 650-es Hyot 25kW-ra, 25000Ft felárért.
http://www.hyosung.hu/