Semmit nem érezni belőle......ugyan olyan "puha" mint a gyári ülés, hiszen a kábelek elfekszenek a hézagokban.
A fénykép még alap állapotban készült, vagyis majd holnap lehet meglátni, hogy milyen 26km ülés után:-) (megyek hajnalban dolgozni)
A másik felét meg nem tudom mi.....Mi az a stage II?
én úgy láttam meg sem indult ma átnézem megint hátha vhol megtört a cső. szelep kapcsol,azt hallom. Cső az infúziós cső lehet h az is vékony,meg hosszú és több idő kell neki .
Szevasztok Banditák!A segitségeteket kérném,hol tudok letölteni gyujtógyertya összehasonlitó táblázatot./Az NGK-nak van egy jó vastag könyve/de lövésem nincs hogy hol találom.Segitségeteket előre is köszönöm!Palika lefényképeztem a kis lámpaidomot amit igértem felteszem a képet ha érdekel odaadom!
Köszi! amit Én kaptam,az husqvarna olaj,kicsit sűrűnek tünik,lehet h az a baj. kipróbáltam vízzel mikor összeraktam(láncra nem engedtem)
azzal jó volt.
Jó reggelt Mindenkinek!
Segítség!
Összeraktam a láncolajozómat,tettem bele láncolajat de nem akar csepegniiiiiiiii milyen olajat próbáljak?
Köszi a segítséget
Sziasztok szerviz manuált kerestek innen letölthető saját feltöltésem. Tudtommal Magyar manuál nincs! Én ha valamit nem értek akkor a Google fordítóban befordítom ha nem tiszta valami!
A fénykép még alap állapotban készült, vagyis majd holnap lehet meglátni, hogy milyen 26km ülés után:-) (megyek hajnalban dolgozni)
A másik felét meg nem tudom mi.....Mi az a stage II?