Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gratula ,én meg felpattintottam a sport kiput,azt kellet kipróbálni,tudod ott hátul Üllőig s vissza.szolhattál volna ,visszafele segítettem egy fiatal párnak,mivel a lány motorja nem indult be(aksi lemerült),igaz nem volt nagy segítség számomról,de csak nekem volt csillagcsavarhúzom ,azt a fiu kiszerelte az övéből, bika,pacsi azt GO
Pedig inkább, mint itthonról
Ma végre én is használatba vettem a gépet, igaz csak két apró kört mentem, az elsőt fiammal a hátam mögött Nem hagyott már békén, felültünk és kettesbe nagyjából alapjáraton kerültünk egyet. Aztán egyedül mentem és okozott is meglepetést a gép: az egyik utcába befordulva kicsit ráhúztam a gázt aminek az eredménye képpen kb 20 centire megemelte az elejét Úgy megijedtem, hogy majd le f..stam a bokám
Viszont megérte a kuplung javítás, mert olyan vaj puha lett a váltó, hogy szinte hozzá se kell érni és már kapcsol is
nekem is németből van a gép,kereskedő hozta,mielött megvettem volna,felhívtam az okmányirodát milyen okmányok ill.papírokat kell vinnem átírásra(mondtam,hogy külföldről lesz),szépen feljegyzeteltem,és igy sorjában kértem a kereskedőtől a papirokat majd fizettem a kialkudott árat,miután házhoz leszállította,másnap átirásnál nem volt semmi probléma,csak a boldogság
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=ad_show&session_id=JbkIKEOlgg.1
267&ad_id=3683
Zajt csapni olcsóbb cuccok is tudnak, ami beüzemeléséhez pl hozzá sem kell nyúlni a motor akkumulátorához, és elektromos rendszeréhez!

Pl: http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=ad_show&session_id=JbkIKEOlgg.1
267&ad_id=3683
Nem is arról van szó, hogy akadályozza meg a lopást, hanem az ellopáshoz szükséges időt tolja ki, ha meg zajt csap, esetleg a tulajnak van ideje pofánvágni az illetőt.......
Szevasztok!
Szeretnék egy kis tanácsot kérni. Vettem egy STAGE 6 hőmérőt, és keresem a megfelelő helyet a beszereléséhez.Találtam két csövet a termosztát háznál, de elég vékonyak egy adapter beépítéséhez. A másik lehetőség a blokkból kijövő cső, ami már elég vastagnak tűnik. Nem tudom, hogy az injektor felöl lévő gomba olajhoz vagy vízhez van?
Köszönettel.
Gratulálok, szerencséd volt.
Indok?
Sok ismerősöm szopta be ilyen vasakkal.
Nem volt papír, nem volt jó a papír, hamis papír volt, gallyra volt a gép stb...
Elég?
De a legfőbb indokom az, hogy szeretem tudni a leendő vasam "előéletét".
Kicsit félreértés van! Nem én hoztam be, én csak külföldi papírral vettem. Kb két utcát kellett mennem a motorért. És igen benne volt a regadó, vizsga, átírás.
Most is lehet találni olyan embert aki garanciával behozza neked a neten kiválasztott gépet.
a 200-be benne van a kiutazás, benzin, papírozás?
(mondjuk, nem azt mondom nem számít a 200, de nekem nyűg 2kilóért 2 nap szabit kivenni és idegenekkel értetlenkedni, h mennyire van gyalázva a vas és i volt a tulaj...)
Mondhatnál valami indokot is. Nagyon kíváncsi lennék rá.
Az én olaszból jött gépem kb 200e-vel állt meg kevesebbe mintha itthon vettem volna bárhol.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy valaki gyártott-e már házilag membránt karburátorba? Ha igen Milyen anyagot használt.
Örülök, hogy neked már segített, de ettől függetlenül nem győztél meg, tudod, makacs vagyok!
Itt voltunk fent, és fentről, itt volt a parkoló, de odaértünk időben!
Azért, hidd el, hogy ad egy kis biztonságérzetet, ha csipog a pager a zsebedben. Sokszor magára marad a gép túrák alkalmával. A campingben is felébredsz rá, ha basztatni akarják éjjel, stb.
Görögországban pl. Meteóráknál bent voltunk a kolostorban jelzett a moccom és már futhattunk is. Egy autós nekitolatott az egyik gépnek és 3 motor borult egymásra. Csak az enyémben volt riasztó, és ha nem lett volna, akkor a másik 3 motor kára nem lett volna randezve, mert az autós biztos nem vált volna órákat. A befektetés már egy alkalommal megtérül, ha bárki próbálkozna vele. Soha nem vagyok a motoromtól távolabb, minthogy a riasztás megkezdésétől ne érjek oda, mielőtt felraknák egy teherautóra!
Tudom én, hogy tudod, hogy mire gondoltam!
Akkor küldd vissza Japánba!
A riasztóhoz én csak egyet tudnék hozzáfűzni.
Ha el akarnak lopni egy motort, azt el is lopják.
Riasztó ide, riasztó oda.
Szóval felesleges kiadásnak tartom, nincs, és nem is lesz.
Inkább arra figyelek, hol állok meg, és hogy hol hagyom.
Sosem vennék motort külföldről!
Ez nagyon baráti...
ÁLLJ!

Helyesbítek!

AMI RÉGEN VOLT! Azt nem te tetted be!
De már ugyan olyanunk van - csak nekem "újabb" mert nem csipog fölöslegesen mikor ki-be nyomom....
Ezzel pedig semmi gond nincs - így frankón beszerelted!

(nyugodtan veregesd meg a hátad - mert fel nem megyek ennyiért:-))
1-másfél óra.
Köszi! Mennyi időt vesz igénybe a beszerelés?
Spy LM207 és 209