Sziasztok!
egyik ismerősöm szeretne venni Bandit.
Lenne egykét kérdésem!
250esről lenne szó!
fogyasztása milyen? Meg mivel szokott gond lenni ezekkel? Nekem 400as Rf-em van a blokk nagyrészt ismert csak a CCM más!
Szóval hogy mire figyeljen?
Köszi a válaszokat ÜDV:Letsgo
Sokszor a szegeny keverek nem gyullad be , es tavozhat a kipu fele, vagy visszalövöldöz a legszürö fele...Szerintem ez lehet az irany.
De üveggyertyazni csak üzemmeleg motornal szoktam, a hideg motornal nem igen lehet allitani ertelmes dolgot. Lehet kicsi az ellenallasa a kipufogonak (nyitott dob) vagy alacson az uszoszint a karbikba, ezert is lehet szegeny a "dusitott" keverek.
Valahol mintha azt olvastam volna, hogy a szegény keverék miatt van. de nem vagyok benne biztos
Most néztem át üveggyertyával és teljesen kék volt a láng csak amikor felpörgetés után visszaengedem a gázt, akkor sárgul be egy picit, de azt hiszem ez normális. Viszont csak hidegen csinálja. Lehet, hogy a szivató környékén kéne kutakodni
A durrogas a helytelen keverek velejaroja. Mikor üveggyertyazok akkor lehet elöhozni azt a jelenseget, de most nem emlekszem melyik vegletnel csinalja. Lehet hogy mikor elsokal, vagy mikor elszegenyedett a keverek. Gondolom a nagyfelujitas utan valamelyest javultak az egesi feltetelek a hengerbe, utana kene hangolni a karbikat, ha eddig ez nem törtenet meg .
Segítene valaki abban, hogy ha leveszem a tankot miket kell széthúzni, és ez mennyire nehéz?
Tenném fel a tankbőrt, és előtte be akarom fóliázni.
Vagy levétel nélkül is be lehet?
Jah, meg is néztem az összes hengert mire az asszony hazaért
Jónak találtam mindet, csak a hidegen való durrogásra nem tudok rájönni, hogy mitől van. Igaz a sok hidegindítástól elég feketék már a gyertyáim. Remélem ha ki tudom hozni a garázsból végre akkor visszabarnul
A tankot már vissza is raktam, holnap bekábelezem a láncolajzót 'oszt kész
Jöhet a tied
Népítélet, 7 vélemény
egyik ismerősöm szeretne venni Bandit.
Lenne egykét kérdésem!
250esről lenne szó!
fogyasztása milyen? Meg mivel szokott gond lenni ezekkel? Nekem 400as Rf-em van a blokk nagyrészt ismert csak a CCM más!
Szóval hogy mire figyeljen?
Köszi a válaszokat ÜDV:Letsgo
ez a helyiség hol is van
zongora Csabunak köszönhetően remélem jól szól még.Jó kis zongoradélután volt.
De üveggyertyazni csak üzemmeleg motornal szoktam, a hideg motornal nem igen lehet allitani ertelmes dolgot. Lehet kicsi az ellenallasa a kipufogonak (nyitott dob) vagy alacson az uszoszint a karbikba, ezert is lehet szegeny a "dusitott" keverek.
Most néztem át üveggyertyával és teljesen kék volt a láng csak amikor felpörgetés után visszaengedem a gázt, akkor sárgul be egy picit, de azt hiszem ez normális. Viszont csak hidegen csinálja. Lehet, hogy a szivató környékén kéne kutakodni
Csak nem benéztél ide is?
Tenném fel a tankbőrt, és előtte be akarom fóliázni.
Vagy levétel nélkül is be lehet?
Jónak találtam mindet, csak a hidegen való durrogásra nem tudok rájönni, hogy mitől van. Igaz a sok hidegindítástól elég feketék már a gyertyáim. Remélem ha ki tudom hozni a garázsból végre akkor visszabarnul
A tankot már vissza is raktam, holnap bekábelezem a láncolajzót 'oszt kész
Jöhet a tied