Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

5-6 napra nem készül valaki?
Én mennék, csak egyenlőre nincs kivel!
Háromnapos, Horvátország, máj. 6-7-8

http://bandit.hu/phpBB3/viewto...
vele szemben az iskolaudvarban (parkoloban)? kar, hogy nem jovo heten lesz, most mar sajna van programom.
Ment a válasz.
Zsír, szólok Tibinek ;)
Sziasztok? Várható valamikor Banditás gurulás idén valamerre?
Csomagot tegnap átvettem,király .köszi.
Maileztem
Szia Zöldi.
Esetleg te nem tudsz ilyen SC Brembo betétet küldeni nekem postán?
Tsanyi tud ilyet,de ő nem foglalkozik postával,így meg túl messze van hozzám...
Hali, az SA kicsit tovább tart, de Neked inkább az SC kéne még ha hamarabb is kopik el, de az igen jóféle és elfogadható az ára is...
Sziasztok,
Tudom már volt téma,de elfelejtettem.Melyik az a Brembo fékbetét ami nem túl kemény és nem ég be,nem üvegesedik?Természetesen Bandit első fékbe kellene,már megint majdnem odavan a gyári....
Köszi a válaszotokat,megkérdezem,hogy itt a Repsolt mennyiért adják de ez az ár nagyon korrekt.A Repsolon kivül nálunk még Castrol R4-t /10-50/ árulják érdekes régen ez volt a csúcs olaj de most már nem annyian "esnek hasra" tőle.Palika megtaláltam a plexi képét,küldöm.Valamennyit azért számitott a szélvédelemnél lecseréltem egy Puig-ra de szivesen odaadom,hogy kipróbáld,hogy érdemes egyáltalán foglalkozni az üggyel.Üdv!Zolti
Írtam PÜ-t a Motorozzra!
Vagy motor rider 15w50, 7340.
A syntetico 4L 8690, ezt tudom legolcsóbban. Sima csomagként 1000ft alatt elmegy.
Motul jó választás, zöldi is ezt fogja javasolni. Ráadásul már nem is olyan drága mint régebben volt. 5100 10W-40, de a lég-olajosba a 15W-50 is tökéletes vagy esetleg a 10W-50, de ahogy te fogalmaztál az már túl jó is.
Köszi a tükrös véleményt Zolti!
Nem kötelező a véradás Nyíregyen!
Egyébként meg, ha vért kell venni tőled, csak gyere el, megoldjuk!
Szevasztok Banditák!Véleményeteket kérem.Olajcsere előtt állok eddig Bel-Ray 10-50 -es olaj volt a vasban de aki hozta már 1 hónapja igéri a szállitást ,kezdem unni.Egyébként ez szerintem igen jó olaj talán a nagy Bandithoz/ mivel nem egy pörgös motor /talán "túl jó".Mit ajánlatok.Zöldit is kérdezném mit mennyiért tudna küldeni?Itt Repsol 10-40 Synteticot ajánlanák.Tudom az olajkérdés szinte lerágott csont,de abból még nem volt gond ha az ember meghallgatja más véleményét.Nekem a 750-es Banditomon volt a visszapillantó tükrökön köralakú ráragasztott "kistükör" az előző tulaj tette rá hát én gyorsan leszedtem nem ér l.... f-szt sem.Nagyon torzit nem igen láttam benne semmit.Köszi a tanácsokat!
Olyasmi is van benne.
Kb. 2 hete voltam utoljára vérvételen, akkor sikerült kifogni egy ügyes kezű embert.
Bár mindig ő vette volna!
7 ampullával vett le, de ő tényleg ügyes volt, nem úgy mint néhány kolléganője tavaly.
A Hernád víztározóját néztük meg.
A sok csapadék ellenére majdnem üres!
Mert?

Félsz a tűtől?
Nem adnak semmit, sőt te adhatsz!

VÉRT!

http://sportmotor.hu/motoros_h...
Megtaláltam.
Persze a Honda Szász honlapján az események menüpont tök üres.
A keletimotorosok.hu-n viszont megtaláltam, a véradásra gondolsz szerintem.
Nem megyek.
Hát az biztos, meleg az nem volt, ellenben voltak jó kis kanyarok, és jó utak is hozzá!
Így már majdnem sikerült bejáratni az új gumijaimat!