Szia Zöldi.
Esetleg te nem tudsz ilyen SC Brembo betétet küldeni nekem postán?
Tsanyi tud ilyet,de ő nem foglalkozik postával,így meg túl messze van hozzám...
Sziasztok,
Tudom már volt téma,de elfelejtettem.Melyik az a Brembo fékbetét ami nem túl kemény és nem ég be,nem üvegesedik?Természetesen Bandit első fékbe kellene,már megint majdnem odavan a gyári....
Köszi a válaszotokat,megkérdezem,hogy itt a Repsolt mennyiért adják de ez az ár nagyon korrekt.A Repsolon kivül nálunk még Castrol R4-t /10-50/ árulják érdekes régen ez volt a csúcs olaj de most már nem annyian "esnek hasra" tőle.Palika megtaláltam a plexi képét,küldöm.Valamennyit azért számitott a szélvédelemnél lecseréltem egy Puig-ra de szivesen odaadom,hogy kipróbáld,hogy érdemes egyáltalán foglalkozni az üggyel.Üdv!Zolti
Motul jó választás, zöldi is ezt fogja javasolni. Ráadásul már nem is olyan drága mint régebben volt. 5100 10W-40, de a lég-olajosba a 15W-50 is tökéletes vagy esetleg a 10W-50, de ahogy te fogalmaztál az már túl jó is.
Szevasztok Banditák!Véleményeteket kérem.Olajcsere előtt állok eddig Bel-Ray 10-50 -es olaj volt a vasban de aki hozta már 1 hónapja igéri a szállitást ,kezdem unni.Egyébként ez szerintem igen jó olaj talán a nagy Bandithoz/ mivel nem egy pörgös motor /talán "túl jó".Mit ajánlatok.Zöldit is kérdezném mit mennyiért tudna küldeni?Itt Repsol 10-40 Synteticot ajánlanák.Tudom az olajkérdés szinte lerágott csont,de abból még nem volt gond ha az ember meghallgatja más véleményét.Nekem a 750-es Banditomon volt a visszapillantó tükrökön köralakú ráragasztott "kistükör" az előző tulaj tette rá hát én gyorsan leszedtem nem ér l.... f-szt sem.Nagyon torzit nem igen láttam benne semmit.Köszi a tanácsokat!
Olyasmi is van benne.
Kb. 2 hete voltam utoljára vérvételen, akkor sikerült kifogni egy ügyes kezű embert.
Bár mindig ő vette volna!
7 ampullával vett le, de ő tényleg ügyes volt, nem úgy mint néhány kolléganője tavaly.
Megtaláltam.
Persze a Honda Szász honlapján az események menüpont tök üres.
A keletimotorosok.hu-n viszont megtaláltam, a véradásra gondolsz szerintem.
Nem megyek.
Én mennék, csak egyenlőre nincs kivel!