Akcioooo mit ABE, valaszthato huzatszinnel, fittinggel. Az ara a 2-2-be kialakitasra valoszinü. Most jött meg nekem is a Yamahae es csak egy szal 31€ ert huzattal. De ott az ABE ugyhogy jo lesz az igy is. (annyi hogy csak tömitöalatetet adnak, de a gyari csavarokat kell hasznalni mert azt nem adtak. Nem olyan szep a fittingnel a csatlakozas mint a Googridge, de szerintem, azt le lehet nyelni.)
Nem tudm mennyi köze van a Diablo Strada-hoz, de az egy szar
Nekem az van most.
Sokkal inkább a csomy által javasolt valamelyik esetleg még a michelin PR3, de az is elég drága még
Gumi vásárlás elött állok,és nem tudom eldönteni,hogy melyik legyen.
Michelin Pilor Road 2,Bridgestone BT023?
Vagy esetleg tudok valami mást ajánlani?
Néztem a Metzeler Z8-at is,de az már sok pénzben.
Olyat szeretnék inkább ami tapad.Nem vagyok kanyarvadász.De néha rám jön
Köszönöm elöre is.
Az a kis szár amit rá kell tekerni a gyertyára és a másik felére meg az eredeti pipáűt teszed.....rámelegszik és kitekerésnél elforog........nem kell ráhúzni csak lazán rátekerni..
A hosszabbító az első használatnál nekem is bentmaradt... ...de haver írt nekik és küldtek másikat helyette ingyé, azóta vigyázok és megvárom míg lehül mielőtt nekiállok kicsavarni...
Megvizslattam ma az üveggyertyát és elég érdekes dolgot tapasztaltam. Mégpedig, hogy hideg indításnál eléggé durrog és kihagy főleg az 1. henger (ezt onnan tudom, hogy sokkal hűvösebb mint a másik oldal), viszont ha bemelegszik már szépen jár
Az üveggyertya szép kéket mutat, viszont jól elszúrtam a dolgot, mert kilazítás előtt leszedtem a kábelt róla és nem bírtam utána kiszedni Holnap kérek kölcsön ilyen csipeszes kiszedőt
(tudom szemüveg,de még nem szeretnék)
Azért azt lefigyeltem,hogy itt jóval nagyobb a nyüzsi mint a motorozz.hu-n!
Két kép a vasamról:
A nemet ebay-en is fent vannak...
http://www.melvin.de/artikelvi... Hersteller: Suzuki, Typ: GSF, Modell: S.+Bandit, Hubraum: 1200, Baujahr: 01-05, Herst_Bez: WVA9, EG_ABE: e4%2A0086%2A&oinfo= Mit ABE&rowname=BL_VORNE
Nem írtam de motoros casco érdekelne. No, itt nincs ilyen.
Nekem az van most.
Sokkal inkább a csomy által javasolt valamelyik esetleg még a michelin PR3, de az is elég drága még
Conti RA2
Gumi vásárlás elött állok,és nem tudom eldönteni,hogy melyik legyen.
Michelin Pilor Road 2,Bridgestone BT023?
Vagy esetleg tudok valami mást ajánlani?
Néztem a Metzeler Z8-at is,de az már sok pénzben.
Olyat szeretnék inkább ami tapad.Nem vagyok kanyarvadász.De néha rám jön
Köszönöm elöre is.
A hideg durrogásra nincs ötleted mitől lehet?
Még nem foglalkoztam az enyémmel, de jobb előre felkészülni :-)
Az üveggyertya szép kéket mutat, viszont jól elszúrtam a dolgot, mert kilazítás előtt leszedtem a kábelt róla és nem bírtam utána kiszedni Holnap kérek kölcsön ilyen csipeszes kiszedőt
Ha jól emlékszem pár nappal/héttel ezelőtt belinkelt vki egy biztosítási alkuszt.
Linkeld be újra légyszíves!
köszi!