Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már megvan mind a kettő, a múltkor tettem fel képet a hátsóról is!
Igaz, egyben még nem fotóztam le, a garázsban nem jók a fényviszonyok!
Akku még nincs benne, tologatni meg nem volt kedvem!
jolett!
majd dobjal kepet, ha mindketto megvan.
Nem én csináltam.
Egyik kedves Miskolci motoros Barátom, C1800Rider.
A motorozzon fent van.
Lehet, hogy már kérdezte valaki,de a polírt magad csináltad?
Rákötötted a házad az egyik reaktorra?......
Ilyen lett az első kerék.
Nekem is tele van a garázs pille palackkal mióta ezt olvastam!
Biztos ami biztos, egyelőre végigjárom a várost, és kifosztom a szelektív gyűjtőket, és hazahordom a sok pillepalackot.
Jah, bérbenzinfőzést vállalok, nekem olcsóbb a villany.
Érdekes. Egyelőre szkeptikus vagyok.

1. Ha mégis műxik, biztos, hogy be lesz tiltva nálunk, mint a pálinkafőzés régebben.
2. Vagy adót kell fizetni utána.
3. Vagy az állami monopólium lesz, és minden műanyagot lenyúl.
4. A cig. ööö a fém"gyűjtők" ezentúl a műanyagot is "gyűjteni" fogják, de legalább nem leégetik a drótról a szigetelést, hanem lehámozzák - kisebb környezetszennyezés, dupla haszon.
Ezt olvastátok már?

http://www.technet.hu/hir/2011...
Köszi.nekem ezt nem sikerült megtalálni
Reggelt.kicsit offolnom kell.tudja valaki a vatera jutalékát,eladás esetében?
Sziasztok,

Eladóvá vált egy azaz 1 túra alkalmával használt Suzuki eredeti 47literes hátsó doboz (top case). K3-as GSF 1200-on van/volt. Világoskék színrefújt betéttel. Kappa és Givi felfogatáshoz is jó.
55 eft volt, most 30-at kérnék érte ha érdekel valakit.
Alkudozóknak 35 és 5-öt engedek.

telefonon vagyok elérhető: harminc44nyolc6kilenc-83

http://www.suzuki.hu/pages/dis...
Sanyinál a pont! Utánfutós asszem van valahol dél-pesten, múltkor láttam, gugli bá kidobta.
Megjegyzem az ötletet
Utánfutóbérlés 3500 fél nap és vonóhorgos haver....ha van valaki aki elvállalja akkor ennél többet is megér elvinni...szerintem..
Aham, vágom már
Ha fuvarozóval vitetem el,akkor alsó hangon is olyan 100Ft/km a díj. Beszorozva a távval kb 23000Ft odavissza...és akkor a fel le rakodás még nincs az árban. Szal elsődlegesen ezért keresnék Bp-en
Nem,nyilván ha város túloldalán van,akkor nem tolom el,ennyire én se vagyok csendes őrült Csak van egy fuvarozós "ismerős",aki viszont Bp-en belül esetleg el tudná vinni,de nála a vidék szóba se jöhet. Rendes bérfuvarozás meg...hááát szerintem többe kerül,mint a motorszerelés költsége.
Ha Bp-n belül, de tőled 20 km-re van akkor odáig eltolod?
Nem szenyózni akarok csak próbállak megfejteni.
Ment a válasz is
Köszike a gyors választ...csak az a baj,hogy jelenleg nem járóképes a gép,és egy nyamvadt furgont se tudok keríteni sehonnan....eltolni meg azért mégse Főleg azért keresnék Bp-en,de azért köszke,eltettem a számot,de ha még valakinek van esetleg egy hangyapöcsnyit közelebbi,akkor ne fogja vissza magát
no, csak akad valaki
Mél a ládában!