Már megvan mind a kettő, a múltkor tettem fel képet a hátsóról is!
Igaz, egyben még nem fotóztam le, a garázsban nem jók a fényviszonyok!
Akku még nincs benne, tologatni meg nem volt kedvem!
Biztos ami biztos, egyelőre végigjárom a várost, és kifosztom a szelektív gyűjtőket, és hazahordom a sok pillepalackot.
Jah, bérbenzinfőzést vállalok, nekem olcsóbb a villany.
1. Ha mégis műxik, biztos, hogy be lesz tiltva nálunk, mint a pálinkafőzés régebben.
2. Vagy adót kell fizetni utána.
3. Vagy az állami monopólium lesz, és minden műanyagot lenyúl.
4. A cig. ööö a fém"gyűjtők" ezentúl a műanyagot is "gyűjteni" fogják, de legalább nem leégetik a drótról a szigetelést, hanem lehámozzák - kisebb környezetszennyezés, dupla haszon.
Eladóvá vált egy azaz 1 túra alkalmával használt Suzuki eredeti 47literes hátsó doboz (top case). K3-as GSF 1200-on van/volt. Világoskék színrefújt betéttel. Kappa és Givi felfogatáshoz is jó.
55 eft volt, most 30-at kérnék érte ha érdekel valakit.
Alkudozóknak 35 és 5-öt engedek.
Ha fuvarozóval vitetem el,akkor alsó hangon is olyan 100Ft/km a díj. Beszorozva a távval kb 23000Ft odavissza...és akkor a fel le rakodás még nincs az árban. Szal elsődlegesen ezért keresnék Bp-en
Nem,nyilván ha város túloldalán van,akkor nem tolom el,ennyire én se vagyok csendes őrült Csak van egy fuvarozós "ismerős",aki viszont Bp-en belül esetleg el tudná vinni,de nála a vidék szóba se jöhet. Rendes bérfuvarozás meg...hááát szerintem többe kerül,mint a motorszerelés költsége.
Köszike a gyors választ...csak az a baj,hogy jelenleg nem járóképes a gép,és egy nyamvadt furgont se tudok keríteni sehonnan....eltolni meg azért mégse Főleg azért keresnék Bp-en,de azért köszke,eltettem a számot,de ha még valakinek van esetleg egy hangyapöcsnyit közelebbi,akkor ne fogja vissza magát
Igaz, egyben még nem fotóztam le, a garázsban nem jók a fényviszonyok!
Akku még nincs benne, tologatni meg nem volt kedvem!