Sziasztok.
A most vásárolt 600S-en az előző tulaj lecserélte az indexeket ledesre, de a reléhez nem nyúlt. Rettentő gyorsan villog, ami természetes. Az lenne a kérdésem, melyik a legegyszerűbb és olcsóbb módszer arra, hogy ezt kiküszöböljem? Relé csere, vagy valamiféle ellenállás beiktatása? Az indexeket nem szeretném lecserélni.
Azt mondtad két hét Sebaj, hétvégén lesz mivel elütni az időt Legalábbis ha Rudi hozza a hengerfej tömítést
Találkoztam vele, igazad volt! Valóban nagyon jó gyerek, de olyan megbízhatatlan, hogy az valami borzasztó
A gyári első gumim (Dunlop Sportmax D218) nem érdekel valakit?
5.700 km van benne, és van még rajta 3,5 - 4 mm profil.
De természetesen ha érdekel valakit pontosan megírom mit mutat a tolómérő!
Egyformán kopott mindenhol, értem itt középen is és oldalt is egy a mintamélysége.
Defektes nem volt, így javítva sem volt.
Képet is csinálok róla, ha szükséges.
Ja, az ára....írj egy korrekt árat, és már postázom is!
A most vásárolt 600S-en az előző tulaj lecserélte az indexeket ledesre, de a reléhez nem nyúlt. Rettentő gyorsan villog, ami természetes. Az lenne a kérdésem, melyik a legegyszerűbb és olcsóbb módszer arra, hogy ezt kiküszöböljem? Relé csere, vagy valamiféle ellenállás beiktatása? Az indexeket nem szeretném lecserélni.
Tiszta boldog voltam.
Délelőtt motor bemelegítve, kanna sehol, akció lefújva.
Most sikerült szerezni egy sz@r kannát, megyek olajat cserélni.
Találkoztam vele, igazad volt! Valóban nagyon jó gyerek, de olyan megbízhatatlan, hogy az valami borzasztó
Hogy s mint amúgy?
Rég írtál!
Használd egészséggel, és majd nyáron megnézem, nem e ferdén tetted fel!
Ja igen, és természetesen így én állom a postát!
Kösz szépen
5.700 km van benne, és van még rajta 3,5 - 4 mm profil.
De természetesen ha érdekel valakit pontosan megírom mit mutat a tolómérő!
Egyformán kopott mindenhol, értem itt középen is és oldalt is egy a mintamélysége.
Defektes nem volt, így javítva sem volt.
Képet is csinálok róla, ha szükséges.
Ja, az ára....írj egy korrekt árat, és már postázom is!
Legalább olyan jó áron odaadom, mint a tankpadot!