Hát megnéztem elég sok helyen, de mindenhol 40 körül van egy szett, igaz ebbe 4 méret van. Amit nem értek, hogy miért van olyan nagy lépés benne. Van benne 100-as, 105-ös, 150-es és 155-ös
Sok-sok elmélkedés után én is úgy döntöttem,hogy a gyárit hagyom fennt .Viszon a másik gond vele az,hogy van egyfajta" hülye sziszegése".Azt valami egyszerű módón kiküszöbölni hogy lehet?
Ha valakit érdekel, eladó ez a tankpad, még ki sem volt bontva.
Természetesen nem annyiért szeretném eladni, amennyi rá van írva!
Azt a boltban írták rá, mikor vettem, csak épp felhasználásra nem került!
Ha valaki mond egy korrekt árat, már küldöm is neki!
Jajj de imádom az ilyen ködösítő válaszokat Tanultál K.Istvántól?
Az én LeoVince dobomnak a hangja nagyon tetszik és még laikusok szerint is sokkal szebb hangja van mint a gyárinak.
Erről eszembe jut az a teszt videó amit Lövey Ádám készített a teljes ruhás banditról: "úgy tol mint egy villanymotor, de sajnos a hangja is olyan"
Szóval az eredeti kérdés, hogy megéri a kitt a többlet költséget vagy elég ha fúvókát cserél az ember?
Gyári méret van, amit biztosan illesztenek valamihez.
Olyanra gondolok, mint súly, villaszög, stb. A stabilizálásban nagy szerepe van, ellenben annyi féle létezik, hogy kétlem, hogy központilag lenne valami szám rá.
ez csak egy ötlet
nagyon jól zár,alig bírtam leszedni,igaz melegen tettem fel
Mennyi van a gépsárkányban 5-6e?
Esőt még nem nyon látott!
Sztem 7000-ig teljesen kulturált a hangja van, csak sokkal mélyebb mint a gyári
Üdv
Írj!
Engem érdekel! 3k?
Természetesen nem annyiért szeretném eladni, amennyi rá van írva!
Azt a boltban írták rá, mikor vettem, csak épp felhasználásra nem került!
Ha valaki mond egy korrekt árat, már küldöm is neki!
Az én LeoVince dobomnak a hangja nagyon tetszik és még laikusok szerint is sokkal szebb hangja van mint a gyárinak.
Erről eszembe jut az a teszt videó amit Lövey Ádám készített a teljes ruhás banditról: "úgy tol mint egy villanymotor, de sajnos a hangja is olyan"
Szóval az eredeti kérdés, hogy megéri a kitt a többlet költséget vagy elég ha fúvókát cserél az ember?
Olyanra gondolok, mint súly, villaszög, stb. A stabilizálásban nagy szerepe van, ellenben annyi féle létezik, hogy kétlem, hogy központilag lenne valami szám rá.